تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 41 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 410

نام تاپيک: فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بابا ول کنید این حرفهارو سال 2012 دیگه قیامت میشه هممون میریم پی کارمون..چند روز قبلش اسب سوار جنگ میادش هممون رو نفله میکنه.
    این همه د رمورد اون سال و اتفاقاتی که قراره بافته صحبت شد بعد حالا رفتید اوه تا چند سالگی..
    خدا به همتون عمر با عزت بده...گفتم حالی بدم بهتون. بحث خوبه..حال می کنیم.
    مراد شوخی میکنم دیگه چرا دراز میکنی کل فامیلشون دکتر و مهندس هستن بعد میاد واسه ما لوس بازی درمیاره.
    Last edited by Layken; 07-01-2011 at 00:30.

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نه نگران نباش چیزی نمیشه

4. این کاربر از Elmira 021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بابا ول کنید این حرفهارو سال 2012 دیگه قیامت میشه هممون میریم پی کارمون..چند روز قبلش اسب سوار جنگ میادش هممون رو نفله میکنه.
    این همه د رمورد اون سال و اتفاقاتی که قراره بافته صحبت شد بعد حالا رفتید اوه تا چند سالگی..
    خدا به همتون عمر با عزت بده...گفتم حالی بدم بهتون. بحث خوبه..حال می کنیم.
    مراد شوخی میکنم دیگه چرا دراز میکنی کل فامیلشون دکتر و مهندس هستن بعد میاد واسه ما لوس بازی درمیاره.
    سلام
    بابا حامد ول کن این حرفا رو خبری نیست. اگه بخوایم به این فکر کنیم که مثلا 1 ساله دیگه بیشتر زنده نیستیم که کلی دپرس میشیم. بابا ما تازه جونیم هزار تا ارزو داریم. هنوز کلی کال اف و اساسین و رزیدنت مونده که بیاد بازی کنیم. تازه این از زاویه ی گیمری بود اگه بخوام از زوایای مختلف بش نگاه کنیم که دیگه هیچی در اونفوان جوانی ... ( تازه حرف دل خیلیا یعنی زن و زندگی و تشکیل خانواده و نشستن با بچت فیفا زدن و اینا رو نگفتم. ) میبینی اگه فکر کنی چقدر آرزه و رویا داری. پس با زدن اینا خرابش نکن. ( اگه قرار بشه اتفاقی هم بیفته بزار ما فکر کنیم که نمیفته اینطوری بهتره. )

6. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا اینا همش شعره
    این ناسا و رفیقاش تا حالا شده از این مضخرفات گفته که اخرش هم معلوم شده حدسشون غلط بوده
    ول کنین بابا..........
    اگه قراره بمیریم پس چرا هنوز هم جهان در حال چرخشه........همه دارن کار میکنن ...همه به فکر پول در اوردنن........
    من که خودم اگه اینو باور داشتم دیگه نه درس میخوندم نه کار میکردم(اگه شاغل بودم) ..........

میبینی؟
    هیشکی قبول نداره این حرفو

8. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا اینا همش شعره
    این ناسا و رفیقاش تا حالا شده از این مضخرفات گفته که اخرش هم معلوم شده حدسشون غلط بوده
    شما لطف کن چند تا دلیل و مدرک بیار که ناسا شعر گفته تا به حال !؟(ناسا اشتباه می کنه شما درست میگی..باشه قبول!: دی)
    اگه قراره بمیریم پس چرا هنوز هم جهان در حال چرخشه........همه دارن کار میکنن ...همه به فکر پول در اوردنن........
    فکر می کنی اگر الان بیان علنآ اعلام کنن 1 سال دیگه فلان اتفاق میوفته یا مثلآ یک شهاب سنگ داره میاد سمت زمین چه اتفاقی میوفته؟!می دونی چه اتفاقی میوفته؟هیچ اتفاقی نمیوفته!: دی
    همین کار بیخودی که الان می کنیم اون موقع هم می کنیم!

ولی

حقیقت و منطق همیشه واسه ما آدما که داریم خودمون رو گول میزنیم تلخه...
    من به شخصه خودم همیشه به این اعتقاد دارم که یه روزی یه جایی از دنیا میرم ... پس همیشه به مرگ اعتقاد دارم
    دلیلی هم نداره اگر منطقی وجود داشت که این پایان دنیا رو تایید کرد باور نکنم...
    چندین ساله همه پیش بینیهای نستر داموس رو که خیلیهاش تا به امروز درست از اب در اومده رو مسخره کردن و با امیدواری خودشون رو فریب دادن که اینا همش اتفاق بوده(کمی در مورد نستر داموس تحقیق کنید بد نیست..هزاران صفحه از این فرد پیدا میشه تو هر جستجوگر اینترنتی)الان هم میگیم ناسا از خودش حرف میزنه و طوفان خورشیدی سال 2012 رو که همون آدم پیش بینی کرده رو تایید کرده(فقط طوفان رو پیش بینی کرده نه پایان دنیا)باز میگیم ناسا چرت گفته...سال دیگه میان تو خبر گذاریها خشک سالی و قحطی رو هشدار میدن و هزارتا مشکل دیگه...باز قبول نمی کنیم تا روز موعود فرا میرسه!
    من خودمم تا از یه چیز کاملآ مطمئن نباشم باورش نمی کنم ولی میگم همیشه اماده باشین که یک روزی همچین اتفاقی بیوفته..

هیچ وقت با اطمینان از آینده صحبت نکنین...آینده واسه شما تصمیم میگیره نه شما واسه اون
    Last edited by B.3.S.T; 07-01-2011 at 19:04.

10. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

(ناسا اشتباه می کنه شما درست میگی..باشه قبول!: دی)
    من نمیگم من درست میگم........اگر به نوشتم هم دقت کنی میبنی که من شوخی میکردم......
    بعدشم: من حرف حامد(layken) رو جواب دادم که گفت 2012 قیامت میشه..........
    ==================================================
    بیایید دست در دست هم دهیم و موضوع تاپیک را به نجوم و این حرفا تغییر ندیم.......
    همش تقصیر تویه حامد

12. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در این که 2012 چیز میشه شک نکنید! ما هم بیخود داریم درس میخونیم و زحمت میکشیم!اینم از روی محکم کاریه که شاید جز نجات یافتگان باشیم! پس بیاین تا می تونیم بازی کنیم که وقت کم داریم! یعنی مهم اینه که تا زنده ایم گیمر باشیم!
    ولی خودمونیم اونام پر بیراه نمیگن!

14. 3 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قران میگه قیامت وجود داره...........هیشکیم نمیتونه پیش بینی کنه اون کی هست.........(البته شنیدم)

اون بالایی هم گفت که ناسا گفته طوفان خورشیدی میخواد بیاد...........نگفتن دنیا به اخر میرسه

16. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان خدا رو ول کردین چسبیدین به گفته های یه قوم 2000 سال پیشی؟؟؟؟

قران گفته هیشکی از زمان قیامت اگاه نیس(درست میگی******lord***** جان هست آیش)از این طرف هم مایایی ها گفتن سال 2012 قیامت میشه و ناسا هم البته نگفته قیمات میشه گفته یه طوفانی چیزی رخ میده(من که نشنیدم بگه 2012 منظومه شمسی می پوکه)

اگه پیش بینی زمان قیامت اینقدر کشکی بود که مایایی های 2000 سال پیش با چند تا تاس انداختن بهش رسیدن پس دیگه باید به خدایی خدای بزرگ شک کرد......

پس نکنین اینکارو..........مطمین باشین چیزی نمیشه......... .

.
    .

18. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

سال 2012 قراره چي بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •