سلام ،
الفـــــــ
1. این گوشی که تقویم شمسی که نداره ؟ شما ها نصب کردید ؟
2. وقتی sms می فرستیم یدونه تو sent می رود یدونه هم تو inbox ! چیکار کنیم که فقط تو sent برود و در inbox ذخیره نشود اس ام اس های ارسالی ؟
3. من دیکشنری فارسی به انگلیسی هم نتوسنتم پیدا کنم ! اصلا" چنین دیکشنری موجود هست ؟ اگه نه دیکشنری انگیسی به انگلیسی چی ؟
4. می شه قاب این گوشی رو عوض کرد؟ تو بازار هست ؟
باسلام
1- مطمئنا تقویم شمسی بصورت یش فرض روی هیچ گوشی نیست اما به راحتی می توان آن را نصب کرد بهتر است یک جستجو در بخش نرم افزار انجام دهید مطمئنا آن را پیدا می کنید
2- Inbox گوشی در حقیقت محلی ست برای دنبال کردن یک رابطه و پیام با شخصی خاص به بیان دیگر در این قسمت با باز کردن هر پیام، تمامی ارتباط رد و بدل شده با شخص مورد نظر به فرم گرافیکی زیبا به نمایش در می آید و به همین علت یعنی دنبال کردن پیغام های رد و بدل شده گزینه Sent نیز در این قسمت غیر قابل حذف است.
3- انواع و اقسام دیکشنری ها برای ویندوز موبایل وجود دارند و احتمال اینکه فارسی به انگلیسی نیز پیدا کنید اصلا غیر ممکن نیست از آدرس زیر می توانید چندین و چند نمونه مختلف را پیدا کنید: (بجای خط چین ها ir-tci نقطه org قرار دهید)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد دیکشتری انگلیسی به انگلیسی یکی از بهترین گزینه ها به نظر من Lexisgoo است که علاوه بر بانک اطلاعاتی بسیار غنی امکان تلفظ و گرامر را نیز در اختیار شما قرار می دهد. اطلاعات بیشتر در مورد این دیکشنری در آدرس زیر:(بجای خط چین ها ir-tci نقطه org قرار دهید)
کد:
4- در مورد قاب نظری ندارم اما فکر نمی کنم این کار به راحتی صورت بگیرد و همینطور به نظر من این کار اصلا معقول نیست. در حال حاضر خود گوشی هم به زحمت گیر می آید چه برسد به قاب آن. اما اگر دوست دارید بدون آنکه گوشی خود را در کیف قرار دهید یک پوشش استثنائی برای آن تهیه کنید می توانید از سایت زیر یک پوشش فوق العاده با قیمتی معادل 30 هزار تومان (با هزینه پست و همه موارد) تهیه کنید:
کد:
با تشکر