ورژن 3 که بیاد محدودیت برای جنگ ندارید ، اون موقع راحت جنگ بزنید !
ورژن 3 که بیاد محدودیت برای جنگ ندارید ، اون موقع راحت جنگ بزنید !
ما که الان با 10 تا قبیله تو جنگیم:
metalwarriors و korosh_kabir2 و ارتش_پارس و METALLERS و ARMY_OF_GOD و korosh_kabir و Night-Soldier و PERSPOLIS و سپه.سالاران و سپه.سالاران2 . وای خسته شدم بالاخره تموم شد
جالب اینجاست که همه سوسک هم نیستنمیگم شما هم یکی از سیاست هاتونو لغو کنید بیاید با ما برید تو جنگ ... بجنگیم, بخندیم
![]()
میگم قلعه ها رو میشه فروخت؟
مثلا من یه قلعه 20 دارم یه قلعه 25![]()
بعد از سالها دوری از این بازی ، رفتم دنیای دو ثبت نام کردم ، فعلا یه چند روزی بازی می کنم
هر کی خواست بیاد دنیای دو تازه شروع شده
سلام بچه ها
کسی از اسکریپت greasemonkey برای این بازی استفاده کرده ؟
مرورگرتون چیه ؟
(منظورم اسکریپت های اماده برای greasemonkey ساخته شدن)
من الان نمیتونم وارد بازی بشم فک کنم مشکلی پیش امده
من تازه بازی رو شروع کردم بهترین سرباز برای غارت در نژاد پارسی چی هست
سرباز ربطی به غارت نداره...فقط بین نژاد ها نژاد مغول قذرت غارت وتخریب زیادی داره...اگه هم میخواین غارت خوبی داشته باشین باید ازسواره نظام سبک زیاد استفاده کنین...من تازه بازی رو شروع کردم بهترین سرباز برای غارت در نژاد پارسی چی هست
ولی یه پیشنهاد به دوستان بدم...این بازیو شروع کردین دیگه زندگی رو باید بزارین کنار!!!من خودم دوراند بازی کردم روزی 12ساعت شاید بیشتر آن لاین بودم...برای موفقیت تواین بازی باید زیاد آن لاین باشین...چون یهو بعد هفت هشت ساعت میاین می بینین تمام ارتشتون نابود شده وتمام منابعتون غارت...ساخت وسازش که دیگه بماند!!!انبار سطح 30 دوازده ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من دور قبل دو تا قلعه یکی 22 یک 27 داشتم
کلا بازی رو کماندار صلیبیمن تازه بازی رو شروع کردم بهترین سرباز برای غارت در نژاد پارسی چی هست
سوار سنگین
و بالستیک میچرخه
اوایل میتونید برا شروع رو تبر زن کار کنید
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
تایید میشه! به شدت اعتیاد اوره این بازی!ولی یه پیشنهاد به دوستان بدم...این بازیو شروع کردین دیگه زندگی رو باید بزارین کنار!
ولی دیگه دور که تموم بشه از نو ساختن سختهمجبور به ترکید!!
سلام به همه ی معتادین khanwars
منم شدیدا موافقم....حتی این بازی باعث شد به درسام لطمه وارد بشهتایید میشه! به شدت اعتیاد اوره این بازی!
فکر نکنم همچین چیزی اتفاق بیفته!!؟؟...کسانی که بصورت حرفه ای بازی میکنن .... راند بعدی با شوق بیشتری به بازی شون ادامه میدن...مثلا خود منولی دیگه دور که تموم بشه از نو ساختن سختهمجبور به ترکید!!
ولی یه ماه که تو ترکم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)