رجیستری چرا.حساسیت چرا !
چرا متوجه نمیشی.
میگم اون نسخه ایی که شما داری دستکاری شده است و خراب.
برو یه نسخه دیگه اش رو دانلود کن. Reloaded بهترین نسخه اش است.
دانلود کردی بعد بیا بگو تا راهنمایی کنم.
رجیستری چرا.حساسیت چرا !
چرا متوجه نمیشی.
میگم اون نسخه ایی که شما داری دستکاری شده است و خراب.
برو یه نسخه دیگه اش رو دانلود کن. Reloaded بهترین نسخه اش است.
دانلود کردی بعد بیا بگو تا راهنمایی کنم.
باشه مرسی ... امروز دانلودش میکنم ، اون قبلی رو پاک میکنم اینو میریزم ، فقط بگو بعدشم چکار کنم دقیقا ... مرسی![]()
آموزش کامل نصب و اجرای بازی +آنلاین بازی کردن.
1. برای بازی کردن ابتدا شما بایستی نسخه دو بازی رو نصب کنید.
نسخه دو به نام ارباب حلقه ها 2 ( نبرد برای میانه زمین )_The Battle for Middle-earth (tm) II رو نصب کنید.
سعی کنید یه سربال نامبری انتخاب کنید که کسی انتخاب نکرده باشه.این مشکل در آنلاین بازی کردن گاهی مشکل ایجاد میکنه.
از کیجن استفاده کنید.
کیجن بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب , بازی رو نیازی نیست کرک کنید.
برید به این آدرس و پچ نسخه 1.06 رو با حجم 25 مگابایت دانلود کنید.
پچ ورژن 1.06 :
بعد از پچ کردن بازی حالا فایل زیر رو با حجم 2 مگابایت بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل ایمیج بازی :
یک فایل Rar است که باید اون یه جای هارد اکسترکت کنید ( بهتره خود پوشه نصب بازی باشه ).
بعد از این کار یه فایل ایمیج ساخته میشه که باید اون رو یا باDAEMON Tools یا با Alcohol مونت کنید.(Mount).خوب همین.حالا اگه تو بازی رفت که تمومه.برید داخل بازی و از قسمت Options مطمئن شوید که نسخه 1.06 رو دارید.( پایین صفحه سمت راست )
2. نصب و آموزش بازی The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king
خوب در واقع این یه نوع بسته توسعه است که روی بازی اصلی اجرا میشه.بدین معنی که شما حتما باید نسخه 2 رو نصب کرده باشید تا بتونید این بازی رو اجرا کنید.
نصب این بازی نیز مثل قبلی است.
کیجین بازی :
برای پچ هم جدیدترین پچ ورژن 2.01 است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس مثل بازی قبلی برای فایل ایمیج فایل زیر رو دانلود کنید.
همین.لذت ببرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی داداش خیلی لطف کردی ، من بازی رو دانلود کردم امشب نصب و مراحل رو طی میکنم ، فقط سوال آخر ، از کجا بفهمم کدوم سریال رو کسی استفاده نکرده یا نکرده ، یا چجوری تستش کنم ؟ اگر یه سریال زدم که بعد فهمیدم استفاده شده چجوری عوضش کنم ؟
سریال رو اگر باز عوض بکنی مثل دفع قبلی که هی بعد از چند دقیقه دیفیت میشدی میشه.
با همون کیجن که بهت دادم سعی کن یه سریال نامبری بسازی که آخرهاش باشه. یعنی یه سی چهل باری بزن و بعد از اون استفاده کن. زیاد هم سخت نگیر مشکل خاصی پیش نمیاد.
میگم امیدجان ما یه عمره این بازی رو با کرک بازی میکنیم . البته تا همین یکی دو سال پیش . میشه بگی فرق کرکی با این روشی که گفتی چیه ؟ فقط تو انلاین تاثیر میزاره ؟
آره عزیز.
کاربرد اصلیش واسه آنلاینه.
ولی یه خاصیت دیگه هم که داره اینه که با این روش اطلاعات هیرو های ساخته ( مثلا تعداد جوایز و موفقیت و خلاصه هر رکوردی ) رو ذخیره میکنه و از بین نمیره.
ولی با روش کرک هر بار از بازی بیای بیرون و دوباره بری تو بازی میبنی بیشتر اطلاعات صفر میشه.
اینبار هم جواب نداد
Last edited by mfit; 30-07-2013 at 11:08.
یه 5-6 بار با سریال های مختلف بازی رو نصب کردم ولی درست نشد، بعد از 3.30 دیفیت میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)