تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 49 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 484

نام تاپيک: IGI 2: Covert Strike

داره خودمونی میشه moh69ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر منظورت همون مرحله هست که باید از یه تپه بلند بیای پایین و تمامی دشمنان رو بکشی و یه هواپیمای جنگی خودی هم از بالای سرت پرواز میکنه باید خدمتت بگم که بعد از کشتن همه افراد دشمن از طریق دکمه 7 کیبورد یه دوربین مخصوص رو برمیداری و میری کنار اون سیستم پرتاب موشک زمین به هوا که شبیه یه اتاقک فلزی هست و دوربین رو روی آن نگه میداری .
    خود دوربین یه تایمر هفده ثانیه ای داره که بعد از تموم شدن زمان آن هواپیمای خودی روی هدف (( همین اتاقک فلزی )) قفل میکنه و به سمتش شلیک میکنه !!!
    امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم
    از راهنمایی شما هم واقعا ممنون هستم

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

قابلی نداشت.

آخر فروم باز ali reza majidi 14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وقتي دارم بازي ميکنم موقع چرخيدن زمين بازي رنگ عوض ميکنه و تصوير حالت پرش داره
    مثل عکس زير

بايد چيکار کنم؟
    به قسمت optionsدر منوی اصلی رفته وgrafic را پیدا کرده ودر آنجا گرافیک را از به تغییر میدی کارت راه میافته
    موفق باشی

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرحله border crossing ‌رو چطور بايد رد كرد . من همش اون هلي كوپتره حالم رو ميگيره و منو ميكشه .

ميشه راهنمايي كنيد .

در ضمن چطور بايد همه اسلحه ها رو برداشت .

مرسي

بهروز

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرحله border crossing ‌رو چطور بايد رد كرد . من همش اون هلي كوپتره حالم رو ميگيره و منو ميكشه .

ميشه راهنمايي كنيد .

مرسي

بهروز
    اگر منظور شما همون مرحله هست که ابتدای بازی خودتون رو از هلیکوپتر پرت میکنید پایین و هیچی بجز کارد دستتون نیست باید عرض کنم که اولا از سخت ترین مراحل بازی نسبتا قدیمی و جذاب igi2 همین مرحله هست که چند بار هم بچه های دیگه سوال کردند و دیگران (( از جمله بنده !!!!)) پاسخ داده اند .
    ثانیا بعد از کشتن اون سه نفر که کنار آنتن بی سیم ایستاده اند و برداشتن تفنگ دوربین دار draganov و فعال کردن بی سیم باید تمام اون مرحله رو بصورت چمباتمه !!!! یا نیم خیز طی کنید که هدف اصابت تیر بار هلیکوپتر یا تانک های اطراف نشوید و همچنین دقت تیراندازیتون با دوربین دار افزایش پیدا میکنه و سربازان روسی هم به راحتی شما رو نمیبینند (( مخصوصا زمانیکه لای علفها قایم شده اید ))
    با حفظ نحوه حرکت و دقت به اطراف برای دیده نشدن به سمت جلو بروید تا به هلیکوپتر خودی که اونطرف دشت منتظر شماست برسید . مواظب هم باشید که روی مین نروید !!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از كدوم مسير بايد رفت جلو؟

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته ميتوني سريع بري لاي يه بوته بزرگ و الكي تيراندازي كني تا ملت بريزن اونجا
    بعد هر وقت يكي نزديك بوته شد با چاقو كارش رو بساز
    در ضمن پيشنهاد ميكنم از پشت تانك ها بري كه نبيننت ...

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته ميتوني سريع بري لاي يه بوته بزرگ و الكي تيراندازي كني تا ملت بريزن اونجا
    بعد هر وقت يكي نزديك بوته شد با چاقو كارش رو بساز
    در ضمن پيشنهاد ميكنم از پشت تانك ها بري كه نبيننت ...
    البته هوش مصنوعی کاراکتر های بازی IGI2 اونقدر بالاست که از فاصله 100 متری راحت میفهمند از کجا شلیک میکنی و یا همگی حمله میکنند و سوراخ سوراخ میکننت یا با یه دونه از اون نارنجکها که اندازه طالبی هست !!! کارتو میسازند !!!!
    علاوه بر این تا بخوای به تانک برسی با تیر بار میکشنت و از طرفی در کنار تانک نمیتونی ایستاده حرکت کنی و این یعنی کند شدن سرعت حرکت شما که احتمال داره تانک با یک تغییر جهت ناگهانی از رو کمرت رد بشه و دیگه هیچی ... (( چون راننده تانک قطعا میفهمه شما کنارش هستی ))
    در ضمن برای کسایی که میخوان دقت تیراندازیشون تو بازی بالا بره این روش اصلا خوب نیست که (( منظورم همون accuracy هست که آخر مرحله براتون مینوسه !!!)) چون تو این بازی حساب میکنند که شما با چند تا شلیک چند نفر دشمن رو کشتی و بر مبنای اون بهتون درصد دقت میدهند.
    بنابر این بهترین راه هدف گرفتن دشمنان با استفاده از تفنگ دوربین دار هست که باید از فاصله دور انجام بشه

اما اینکه پرسیدید از کدوم طرف :
    روی pda یا همن نقشه میتونید ماموریت سوم و محل آنرو پیدا کنید (( به عدد سه روی نقشه توجه کنید !!))
    مشخصات objective سوم رو هم که تو پستهای قبلی خدمتتون گفتم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

4

ميشه راهنمايي كنيد .

مرسي

بهروز
    اگه منظورت اون مرحله است که اول فقط یه چاقو داری باید بگم که :
    اول باید بزاری که اون تانک رد بشه بعد بری به صورت چمباتمه یا سینه خیز اون سرباز ی که کنار کامیونه رو بکشی بعد با تنفنگ اون سرباز ازراه دور هر سربازی که میادرو بکشی بعد تفنگهای اونها رو برداری و سریع بری داخل یه بوته بزرگ بعد از اونجا باید سریع بری داخل بوتهای دیگه تابتونی چندتا سرباز که تفنگ دوربین دار دارن رو بکشه بعدبا تفنگ اونه هر چی سرباز میاد طرف بوته محل کمین تو بکشی بعد کشتن اونها باید بری کنار سیم خاردار واز اونجا بصورت سینه خیر درامتداد سیم خاردار بری جلو تا برسی به یه جایی که میرسی به نرده بعد باکمک دکمه shift از نرده رد بشی و بری سوار هلی کوپتر بشی و بع تمام

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام آقا کسی این کد تقلب و ترینر برای این بازی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •