پس فکر کنم سری 300 هم مثل سری 100 قراره OEM باشن چون تو اطلاعات GT300 mobile اومده بود که DX11 ندارن و اون GT310 هم که قبلا اومده به همین شکل بوده ! در کل فکر کنم نامگذاری به GT400 بهتره چون موجب گیج شدن مشتری نمیشه!
پس فکر کنم سری 300 هم مثل سری 100 قراره OEM باشن چون تو اطلاعات GT300 mobile اومده بود که DX11 ندارن و اون GT310 هم که قبلا اومده به همین شکل بوده ! در کل فکر کنم نامگذاری به GT400 بهتره چون موجب گیج شدن مشتری نمیشه!
Last edited by m2stech; 02-02-2010 at 12:34.
اینجا رو هم بخونید جالبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به احتمال خیلی خیلی زیاد همینه قضیه![]()
ولی خوب پس حالا باید اسم تاپیک عوض بشه یا نه ؟!
اونایی که می خواد آخر سال عرضه کنه چی میشن ؟! GTX 680 .... WTF ?!?!![]()
تمام این قضایا به نظر من بازیه nvidia هست تا چند تا مشتریش که رو منتظر این کارت ها باقی بزاره تا به سمت ati نرند . در کل آخرش هم میبینیم که این سری چیز غیر عادی نخواهد داشت .
تاریخ دقیقی هست برای ورود کارتها به بازار؟ به تاریخ ما کی میشه؟
ینی nvidia میتونه پوز ati رو به زمین بماله ؟!
موافقم.....
برای من که جالب بود . شما هم بخونید جالبه
اشاره کرده قبل از کریسمس به ازای هر کارت انویدیا 20 کارت ati فروخته شده !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و همچنین اشاره کرده که فرمی اگر طبق ادعا های nvidia حدود 1.5 برابر از gt200 سریعتر باشه . باید کلا رقابت با cypress رو بیخیال شه و یکدفعه بره سراغ هملوک !
خلاصه سعی کرده یک جورایی پوز nvidia رو بزنه !
مصلا یک جا اشاره کرده که ati از همکاری با مایکروسافت این رو یاد گرفته که همیشه قوی تر بودن به معنای موفق تر بودن نیست! (مثلا میخواسته به قضیه ی 360 اشاره کنه)
در هر صورت 1 ماهه دیگه این تاپیک استارت میخوره ! منم اینو زدم که تاپیک نخوابه .
Last edited by mehrdad_ati; 13-02-2010 at 23:28.
بالاخره Nvidia اعلام کرد که سری GTX 400 رو به صورت رسمی در 26 مارچ در نمایشگاه PAX نمایش رسمی میده البته این نمایش رسمی همزمان به فروش دو کارت GTX 470 و GTX 480 خواهد بود.
شایعات خوب و بد درباره ی سری 400 این چند روز به اوج رسیده ولی بهترینشون اینه که GTX 470 که هفته پیش به دست سازندگان کارت ها رسیده 299$ قیمت گذاری خواهد شد یعنی هم قیمت 5850
چند کارت GT300 هم Nvidia داره عرضه میکنه که البته بر پایه Fermi نیستن و OEM-only هم هستن، این کارتها از DX 10.1 پشتیبانی میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)