سلام
ممنون از راهنماییت
منظور از آدرسی که قبلاً دادی کدام آدرسه؟ یک بار دیگه بگو دوست عزیز
با توجه به حجم بازیها که حدودآ2 گیگ است آیا با 4 گیگ مشکل نخواهم داشت؟چون یک یا دوبازی نصب کنم روی هارد که 4 گیگ پر می شود.درسته؟
سلام
ممنون از راهنماییت
منظور از آدرسی که قبلاً دادی کدام آدرسه؟ یک بار دیگه بگو دوست عزیز
با توجه به حجم بازیها که حدودآ2 گیگ است آیا با 4 گیگ مشکل نخواهم داشت؟چون یک یا دوبازی نصب کنم روی هارد که 4 گیگ پر می شود.درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تهرانه)منظور از آدرسی که قبلاً دادی کدام آدرسه؟ یک بار دیگه بگو دوست عزیز
شما رو 4 گیگ اصلا برای نصب بازی حساب نکنبا توجه به حجم بازیها که حدودآ2 گیگ است آیا با 4 گیگ مشکل نخواهم داشت؟چون یک یا دوبازی نصب کنم روی هارد که 4 گیگ پر می شود.درسته؟
اگه می خوای بازیها رو هارد اجرا بشن 250گیگ بگیر یا حداقل یه فلش 16 گیگ که بتونی همزمان دو یا حداکثر 3 تا بازی روش نصب کنی و بازی کنی
دوستان عکسایی که کینکت میگیره رو هارد خود کنسول ذخیره میشه ؟
این عکسا خدایی نکرده آپلود نمیشن آبرومون بره ؟![]()
تا وقتی share نکنی مشکلی نی
سلام.
حدود یه هفته است من کینکت خریدم ولی چند تا سوال دارم.
1.کینکت من کمی داغ میکنه.مشکلی نیست؟
2.کینکت اتوماتیک فقط بالا و پایین میره؟؟؟چپ راست نمیره؟
3.وقتی xbox روشنه کینکت رو جدا کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
فعلا همین .ممنون
1- نه . داغ کردن طبیعی هست
2- نه . چپ و راست نمیره . بالا و پایین میره و میتونی خودت تنظیمش هم کنی
3- جدا نکن . اگه با کینکت کار نداری خودش خاموش میکنه . تو هم میتونی از تنظیمات خاموشش کنی ولی کلا مهم نیست ...
ا
اگه عکس خاک بر سری داری حذف کن![]()
نه بابا از اون عکسا که فک میکنی ندارم . سوالم دقیقا این بود که اگه آنلاین باشی ولی یه بازی دیگه بکنی ، اون عکسا آپلود نمیشه ؟ مثلا من دارم فیفا لایو میزنم یهو عکسای Kinect Adventure آپلود نشه !
10 مهر 91 که دو روز پیش باشه از توپخونه 210$ + اداپتور 20 خریدم .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)