D: !!! عجب !!! من كه فقط يه سرور اول كار بازي كردم رويال ها قوي بودن !!!! بعدش يا برابر بود(مثلا با 7-8 تا برجم ما مي برديم) يا اين كه ما خيلي قوي بوديم !!! commondo هم بايد بلد باشي تا به درد بخوره !!!
D: !!! عجب !!! من كه فقط يه سرور اول كار بازي كردم رويال ها قوي بودن !!!! بعدش يا برابر بود(مثلا با 7-8 تا برجم ما مي برديم) يا اين كه ما خيلي قوي بوديم !!! commondo هم بايد بلد باشي تا به درد بخوره !!!
ههه !!! اين سري نامرد ها رويال ها فقط دو نفر داشتن !!! اونم هي من از دور مي زد !!! اين ريبورتي كه مي زارم ! حدودا 4 نفر بودن !!! جنان تو هم تو هم بود !!! همشون رو كشتم !!! D: !!! كنار هما !!! خيلي حال داد !!! كلي كلاس كذاشتم !!!
لول 7 تشريف داريم ! D:
منم همین کارو میکنممن که فقط اگه هواپیما داشته باشه زمین میرم اونو سوار میشم میرم آخرین پایگاه یعنی پایگاهی که اونا میان میپرم پایین اونو کپچر میکنم مثله باقالی!
روحشون هم اکثرا خبر دار نمیشه مگر اینکه نخاله قاطیشون باشه
اینه استراتژی داداش!
معمولا از هر 10 سرور 9 تاش full میشنبرادر 3 تا سرور اد کردم! خوبه؟![]()
پس باید 100 تا سرور اد کنی که از اون 10 تاش که full نیستن یکی خوبشو پیدا کنی بری تو
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
gunner من لول 10
و Soldier هم لول 7
Commando هم لول 5
علی حالا که با 3 تاشون بازی کردی به نظرت کدومشون باحال تره و میشه راحت تر xp اورد؟
ولی بترکی! مگه چه قد بازی میکنی؟×!#!@
این سرور ها رو نمنیشه یه جوری از هم بگیریم Import کنیم؟
در ضمن missions که تو my stuff هست اونارو انجام بدید که اگه تو بازی تموم کنید بهتون vp میده نوشته برای هرکدوم چقدر.
هنوز خودمم تو ش موندم
تو gunner به نظر من بهتر میشه exp گرفت البته باید مپی باشه که پر از تانک و ... باشه
چون من با تانک ها میریم تانکاشون رو نابود میکنم + با سلاح tankbuster هم میزنمشون که کلی exp میده
در مورد Soldier نظر ندارم هنوز نمیدونم ولی اینم کارکتر بدی نیست
Commando به نظر من باید شرایطش جور باشه تا بتونی exp بگیری مثلا من لول 3 1500 exp گرفتم ولی بعدش 200 تا گرفتم
همینطور متغیر بود
ولی شاید تو لول های بالا بهتر بشه exp گرفت
به منم یاد بده !!
^^^^^^^^^^^^^^^^
راستی نمیدونم چی شد اومدم بیرون دیدم 5 تا به من hp داده !!!
اقا یه خبر جدی دیگه :O
رفتم تو سرور در اومدم دوباره 5 تا داد !!!!!
![]()
![]()
اه بابا زد خورد همش رفت
راستی این قدرته که نارجک سبز هست تو همین عکسه اولی
این چیکار میکنه ؟
جونم؟!×! نه والا!DaRiOuShJh بلد نیستی سرور بسازی؟؟؟؟؟
آره من الان فکذ کنم همه رو تا لول 3 شون رفتمدر ضمن missions که تو my stuff هست اونارو انجام بدید که اگه تو بازی تموم کنید بهتون vp میده نوشته برای هرکدوم چقدر.
اوناییک ه تو یه راند باید انجام بشن سختن
همون بازوکا منظورته آره؟چون من با تانک ها میریم تانکاشون رو نابود میکنم + با سلاح tankbuster هم میزنمشون که کلی exp میده
aaaaaaaaaaaa
علی چی ریختی اینهمه hp بهت داده! باید تا لول 10 بهت 7 تا بده قانونی!
نامردیه بابا
i eat grenades جون میده برای رفتن به جنگ تانکها و یا مثلا نارنجک میندازن بقلت ایناراستی این قدرته که نارجک سبز هست تو همین عکسه اولی
اینو فعال کن میخوای تانک بزنی خیلی کمتر جون کم میکنه وقتی که تانک میزنتت
من Hero shield رو تا لول 3 دارم ، بشکه هه رو لول 1 ، دوییدن اینا رو هم فک کنم لول 2
اون نارنجک خوه هم لول 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)