تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 432 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم با wt3rf5 موافقم چون هدف اموزش است نه چیزی دیگر البته من شنیدم که میگن ترمی بهتر از پودمانی هستش ولی دلیل نمیشه مدرک پودمانی بی ارزش باشه اتفاقا برای گرفتن مدرک پودمانی علمی کاربردی امتحان جامع اونطور که شنیدم بسیار سخت باید بدی و مدرک بگیری ولی ترمی اینطور نیست چون پودمانی یه کم شرایطش سخت تر از ترمیه نباید بی ارزش باشه.

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض من هیچی نمیدونم کسی هم نیست کمکم کنه میترسم وقت ثبت نام بگذره من هنوز دنبال جواب سوالام باشم...

سلام
    من دانش آموز سوم تجربی ام و چند ماه دیگه دیپلمم رو میدن کف دستم...
    میخوام معماری بخونم...
    بهم گفتن چون دیپلمم نظری ِ نمیتونم کنکور فنی ها رو بدم
    یکی گفت تنها راهش علمی کاربردی ِ...
    من نمیدونم الان میشه علمی کاربردی پودمانی (ترمی ؟) شرکت کنم؟
    من هیچی نمیدونم کسی هم نیست کمکم کنه میترسم وقت ثبت نام بگذره من هنوز دنبال جواب باشم...!
    میشه بهم اطلاعات کامل بدین،پاک گیج شدم
    راستی یه چیزی من نمی خوام رشته ی خودمو ول کنم ها...
    یعنی اگه دانشگاه هم رفتم در کنارش پیش تجربی رو هم بگذرونم و کنکور سراسری شرکت کنم....

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

شهریه بستگی به رشته داره؟
    یعنی اگه یکی معماری بخواد بخونه چقدر باید هزینه بده؟

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

سلام
    من دانش آموز سوم تجربی ام و چند ماه دیگه دیپلمم رو میدن کف دستم...
    میخوام معماری بخونم...
    بهم گفتن چون دیپلمم نظری ِ نمیتونم کنکور فنی ها رو بدم
    یکی گفت تنها راهش علمی کاربردی ِ...
    من نمیدونم الان میشه علمی کاربردی پودمانی (ترمی ؟) شرکت کنم؟
    من هیچی نمیدونم کسی هم نیست کمکم کنه میترسم وقت ثبت نام بگذره من هنوز دنبال جواب باشم...!
    میشه بهم اطلاعات کامل بدین،پاک گیج شدم
    راستی یه چیزی من نمی خوام رشته ی خودمو ول کنم ها...
    یعنی اگه دانشگاه هم رفتم در کنارش پیش تجربی رو هم بگذرونم و کنکور سراسری شرکت کنم....
    دوست عزيز من هم فوق ديپلمم رو از علمي كاربردي گرفتم
    اونجا كه بودم خيلي بودن كه رشته رياضي بودن ولي اومده بودن و قبول شده بودن
    فكر نميكنم مشكلي باشه
    حداقل براي دوره هاي ترمي كه اينجوري بود
    ولي محلت ثبت نام كه گذشته شما كي ميخواي علمي كاربردي ثبت نام كني؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

9 ...

دوست عزيز من هم فوق ديپلمم رو از علمي كاربردي گرفتم
    اونجا كه بودم خيلي بودن كه رشته رياضي بودن ولي اومده بودن و قبول شده بودن
    فكر نميكنم مشكلي باشه
    حداقل براي دوره هاي ترمي كه اينجوري بود
    ولي محلت ثبت نام كه گذشته شما كي ميخواي علمي كاربردي ثبت نام كني؟
    میگن وقت ثبت نام بدون کنکور نگذشته هنوز...
    یه جایی خوندم که اگه من ثبت نام بکنم و قبول بشم اما دیپلمم رو هبوز نگرفته باشم نمیتونم برم...ثبت نامم نمیکنن.درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

میگن وقت ثبت نام بدون کنکور نگذشته هنوز...
    یه جایی خوندم که اگه من ثبت نام بکنم و قبول بشم اما دیپلمم رو هبوز نگرفته باشم نمیتونم برم...ثبت نامم نمیکنن.درسته؟

نكنه منظورت پودمانيه؟
    ضمناً اگه مدرك ديپلم نداشته باشي يه چك ضمانت 300 هزار تومني ميزاري تا مدركتو ببري
    تا طرم بعد هم وقت داري

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

يه خبر مهم
    امروز اعلام شد تاريخ توزيع كارت ورود به جلسه كرداني به كارشناسي علمي كاربردي 25 و 26 دي هست
    يادتون نره
    امتحانم كه 27

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض تاریخ توزیع کارت

تاريخ‌ ، محل و نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و هم‌چنين‌ كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ - كاربردي‌ سال 1387 اعلام شد

سازمان سنجش آموزش كشور ضمن آرزوي‌ موفقيت‌ براي‌ خواهران‌ و برادران‌ داوطلبي‌ كه‌ در آزمون‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ - كاربردي‌ سال 1387 ثبت‌ نام‌ نموده‌اند، بدين‌وسيله‌ به‌ اطلاع‌مي‌رساند كه‌ كارتهاي‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و هم‌چنين‌ دوره‌ كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ - كاربردي‌سال 1387 در روزهاي‌ چهارشنبه‌25/10/87 و پنج‌شنبه‌ 26/10/87براساس‌ مندرجات‌ بند «ب» اين‌ اطلاعيه‌ در حوزه‌هاي‌ توزيع‌ كارت‌ مندرج‌ در جداول‌شماره‌ 2 و 3 توزيع‌ مي‌گردد.

الف‌ - محل‌ توزيع‌ كارت

محل توزيع كارت ‌ورود به ‌جلسه ‌آزمون ‌كليه ‌داوطلبان‌ برمبناي‌شهرستان‌ محل‌ اقامت‌فعلي‌ آنان‌ به‌ شرح‌جدول‌
    شماره‌ 1 مي‌باشد
    .

ب‌ - نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ و تاريخهاي‌ توزيع‌ آن

كارتهاي‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ كليه‌ داوطلبان‌ (به‌ جز داوطلباني كه براساس جدول شماره 1 حوزه توزيع كارت آنان شهرستان تهران مي باشد) در حوزه‌هاي‌سراسركشور وبراساس‌ سال‌تولد آنان‌توزيع‌ مي‌گردد.لذا كليه‌داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ ، لازم‌ است‌ باتوجه‌ به‌ سال‌ تولد خود و در تاريخهاي‌ تعيين‌ شده‌شخصاً براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ به‌ حوزه‌هاي‌ توزيع‌ كارت‌ (حوزه‌هاي‌ مندرج‌ در جدول‌ شماره‌ 2) مراجعه‌ نمايند.
    1-توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ داوطلبان‌ (به جز داوطلباني كه شهرستان توزيع كارت آنان براساس جدول شماره 1 حوزه توزيع كارت آنان شهرستان تهران مي باشد) براساس‌ سال‌ تولد آنان‌ به‌ شرح‌ زيرمي‌باشد.
    1-1-كليه‌ خواهران‌ و برادران‌ متولد سال‌ 1364 و سالهاي قبل از آن‌ از ساعت‌ 8 لغايت‌ 12 روز چهارشنبه‌25/10/1387 .
    2-1-كليه‌ خواهران‌‌و برادران‌ متولد سالهاي‌ 1365، 1366 و 1367 از ساعت‌ 14 لغايت‌ 18 روز چهارشنبه 25/10/1387 .
    3-1-كليه‌ خواهران‌ و برادران‌ متولد سال‌ 1368 و سالهاي بعدازآن از ساعت‌ 8 لغايت‌ 12 روز پنج‌شنبه26/10/1387‌ .
    2-كليه‌ خواهران‌ و برادراني‌ كه‌ محل‌ اقامت‌ فعلي‌ آنان‌ در تقاضانامه‌ ثبت‌نام اينترنتي‌، يكي‌ از شهرستانهاي‌ تهران‌(كد‌320) ، شميرانات‌ (كد 336) ، رودهن(321)، دماوند(كد324) و فيروزكوه(كد323) مي‌باشد، لازم‌ است‌براساس‌ سال‌ تولد و شماره‌ شناسنامه‌ و با توجه‌ به‌ جدول‌ شماره‌ 3 براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ به‌ حوزه‌هاي‌ مربوط مراجعه‌ نمايند.

ج‌- مدارك‌ مورد نياز براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورودي

براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورودبه‌ جلسه‌ آزمون‌ مدارك‌ زير مورد نياز است‌ .
    شناسنامه‌ عكسداريا كارت ملي و يا كارت‌ شناسايي‌ معتبر عكسدار كه‌ حاوي‌ مشخصات‌ فردي‌ داوطلب‌ باشد .

د- تذكرهاي‌ مهم

1-كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ باارائه‌ شناسنامه‌ عكسدار يا كارت ملي و يا هرنوع‌ كارت‌ شناسايي‌ معتبر عكسدار ،منحصراً به‌ شخص‌ داوطلب‌ تسليم‌ خواهد شد ولذا ازتسليم‌ كارت‌ ورودي‌ به‌ غير داوطلب‌ خودداري‌ مي‌شود . خواهد شد ولذا ازتسليم‌ كارت‌ ورودي‌ به‌ غير داوطلب‌ خودداري‌ مي‌شود .
    2-رعايت‌ شئونات‌ اسلامي‌ ، بويژه‌ پوشش‌ اسلامي‌ براي‌ كليه‌ داوطلبان‌ به‌ هنگام‌ دريافت‌ كارت‌ ورودي‌ و شركت‌ در آزمون‌ الزامي‌ است‌ .
    3-در روي‌ كارت‌ ورودي‌ نام‌ خانوادگي‌ ،نام‌ ،جنس، سال‌ تولد، شماره‌ شناسنامه‌ ، پاسخگويي به معارف ، سهميه، وضعيت‌ داوطلب‌، كد اشتغال، معدل ، كد ديپلم ، مقطع‌ ، گروه آموزشي، شاخه تحصيلي ، معلوليت ، كد رشته‌هاي انتخابي ، شهرستان محل آزمون‌ ، كد رشته امتحاني يا كد زير گروه آموزشي و كد رشته هاي انتخابي درج‌ گرديده‌ است‌.
    4-درخصوص‌ مشخصات‌ شناسنامه‌اي‌ (شامل‌ نام‌ خانوادگي‌ ، نام‌ ، سال‌ تولد، شماره‌ شناسنامه‌)،عنوان‌ شاخه تحصيلي‌ و وضعيت‌ داوطلب، كد رشته انتخابي ، كد اشتغال ، معدل ، كد ديپلم و سهميه چنانچه‌ باتوجه‌ به‌ مندرجات‌ تقاضانامه‌ ثبت‌ نام اينترنتي ‌اختلافي‌ مشاهده‌ نموديد، از كارت‌ ورودي‌ فتوكپي‌ تهيه‌ و در فتوكپي‌دور مورد يا موارد مربوط راخط بكشيد وصحيح‌ آن‌ را با خط خوانا و بدون‌ قلم‌ خوردگي‌ باخودكار قرمز در بالاي‌ آن‌ بنويسيد وفتوكپي‌ مربوط را به‌ نماينده‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور مستقر در حوزه‌ توزيع‌ كارت‌ تحويل‌ نماييد.
    5-آن دسته از داوطلباني كه در تقاضانامه ثبت نام اينترنتي آزمون سال 1387 دانشگاه جامع علمي-كاربردي متقاضي سهميه ايثارگران شده و در كارت ورود به جلسه آنان سهميه فوق درج گرديده، چنانچه استفاده از سهميه مذكور توسط ارگان ذيربط مورد تاييد قرار نگيرد از سهميه مربوط حذف خواهند شد.
    6- چنانچه‌ تفاوتي‌ بين‌ درج‌ عنوان‌ مقطع‌ ، جنس‌ ، پاسخگويي به معارف ، نام‌ گروه‌ آموزشي يا رشته‌ امتحاني‌ و معلوليت در كارت‌ ورودي‌ مندرج‌ باآنچه‌ كه‌ در فرم‌ تقاضانامه‌ ثبت‌ نام‌ اينترنتي درج‌كرده‌ايد مشاهده‌ نموديد، سريعاً و قبل‌ از برگزاري‌ آزمون‌ به‌ واحد رفع‌ نقص‌ مستقر در حوزه‌ توزيع‌ كارت‌ مراجعه‌ و مورد يا موارد را گزارش‌ دهيد و موضوع‌را پي‌گيري‌ نماييد تا قبل‌ از برگزاري‌ آزمون‌‌، برحسب‌ مورد اقدام‌ گردد.
    7- براي حضور در جلسه آزمون علاوه بر كارت ورودي داوطلبان بايد شناسنامه عكسدار يا كارت شناسائي عكسدار معتبر ، چند مداد سياه نرم پررنگ ، مداد پاكن ، مداد تراش و سنجاق به همراه داشته باشند.
    8-از آوردن وسايل اضافي به جلسه آزمون (بجز وسائل مندرج در بند 7 فوق ) مانند كيف دستي، ساك دستي، كتاب ، جزوه ، ماشين حساب ، تلفن همراه اكيداً خودداري نمايند.
    درخاتمه‌اضافه‌ مي‌نمايد كه‌واحد پاسخگويي‌غيرحضوري‌ همه‌روزه‌ بغير از ايام تعطيل‌ آماده ‌پاسخگويي ‌به ‌سوالات‌ مي‌باشد. لذا داوطلبان‌ در صورت‌ نياز مي‌توانند با شماره ‌تلفنهاي ‌99-88923595 به‌ طور مستقيم‌
    با روابط عمومي‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور تماس‌ حاصل‌ نمايند

برای مشاهده ادامه مطلب فایل زیر را دانلود کنید ::

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روابط عمومي‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور

.
    التماس دعا
    Last edited by farshidshd; 09-01-2009 at 11:43. دليل: ...

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تاريخ‌، محل و نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌هاي دانشگاه‌ جامع‌ اعلام شد

خبرگزاري فارس: تاريخ‌، محل و نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي ‌كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و هم‌چنين‌ كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ كاربردي‌ سال 87 اعلام شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس،‌ كارت‌هاي‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و هم‌چنين‌ دوره‌ كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ كاربردي‌ سال 87 در روزهاي‌ چهارشنبه‌ 25 دي و پنج‌شنبه‌ 26 دي توزيع‌ مي‌شود.
    كارت‌هاي‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ تمام‌ داوطلبان‌ (به‌ جز داوطلبان كه توزيع كارت آن‌ها در شهرستان تهران است) در حوزه‌هاي‌ سراسر كشور و براساس‌ سال ‌تولد آنها توزيع مي‌شود و تمام ‌داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ بايد باتوجه‌ به‌ سال‌ تولد خود و در تاريخ‌هاي‌ تعيين‌ شده ‌شخصاً براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ به‌ حوزه‌هاي‌ توزيع‌ كارت‌ مراجعه‌ كنند.
    توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ داوطلبان‌ براساس‌ سال‌ تولد آن‌ها‌ست بر اين اساس توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ تمام‌ خواهران‌ و برادران‌ متولد سال‌ 64 و سال‌هاي قبل از آن‌ از ساعت‌ 8 تا‌ 12 ‌چهارشنبه‌25 دي،‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ تمام خواهران ‌‌و برادران‌ متولد سالهاي‌ 65 ، 66 و 67 از ساعت‌ 14 تا‌ 18 ‌چهارشنبه 25 دي،‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ تمام‌ خواهران‌ و برادران‌ متولد سال‌ 68 و سا‌ل‌هاي بعد از آن از ساعت‌ 8 تا 12 ‌پنج‌شنبه 26 دي، توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ تمام خواهران‌ و برادراني‌ كه‌ محل‌ اقامت‌ فعلي‌ آنها در تقاضانامه‌ ثبت‌نام اينترنتي‌، يكي‌ از شهرستانهاي‌ تهران‌(كد‌320) ، شميرانات‌ (كد 336)‌، رودهن(321)، دماوند(كد324) و فيروزكوه(كد323) است بايد براساس‌ سال‌ تولد و شماره‌ شناسنامه‌ براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ به‌ حوزه‌هاي‌ مربوط مراجعه‌ كنند.

* مدارك‌ مورد نياز براي‌ دريافت‌ كارت‌ ورودي‌

شناسنامه‌ عكس‌دار يا كارت ملي و يا كارت‌ شناسايي‌ معتبر عكس‌دار كه‌ حاوي‌ مشخصات‌ فردي‌ داوطلب‌ باشد براي دريافت‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ مورد نياز است‌.
    كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ با ارائه‌ شناسنامه‌ عكس‌دار يا كارت ملي و يا هرنوع‌ كارت‌ شناسايي‌ معتبر عكس‌دار ،منحصراً به‌ شخص‌ داوطلب‌ داده مي‌شود.
    در روي‌ كارت‌ ورودي‌ نام‌ خانوادگي‌، نام‌، جنس، سال‌ تولد، شماره‌ شناسنامه‌، پاسخگويي به معارف، سهميه، وضعيت‌ داوطلب‌، كد اشتغال، معدل، كد ديپلم، مقطع‌، گروه آموزشي، شاخه تحصيلي، معلوليت، كد رشته‌هاي انتخابي، شهرستان محل آزمون‌، كد رشته امتحاني يا كد زير گروه آموزشي و كد رشته هاي انتخابي درج‌ شده‌ است‌.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

بچه ها
    من ميرم سربازي
    ديپلم تجربي دارم
    و دارم تبديلش ميكنم به ديپلم كامپيوتر
    ميتونم علمي كاربردي فناوري اطلاعات شركت كنم ديگه؟
    يا باز يه وقت گير ندن بايد رشتت رياضي باشه!
    مملكت كوفتي
    هيچيش درست نيست...

يا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •