بچه ها من بازم ندیدم ممممممممممممممممم
تکرار ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
بچه ها من بازم ندیدم ممممممممممممممممم
تکرار ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سه و نیم میده مهسا جان
Last edited by Gam3r; 06-08-2009 at 14:26.
الآن داره پخش میکنه!!!!
دیشبش خیلی با حال بود آخرشم هم زیر آّب زنی ایرانیها رو نشون داد هم پول پرستیشون رو...
درسته همه ی اینارو نشون میده ولی باید حاواسات خودشو جمع کنه (رامبد جوان ) میدونید چرا؟اخه مهران مدیری هم تو طنز پاورچین یه همچین واقعیتهایی رو نشون داد که به مدت 1 هفته فیلم پخش نشد البته اگه یادتون باشه
آره یه قسمت راجب بنزین بود البته تو نقطه چین بود که آقای خاتمی انتقاد کرد یه چند شبی پخش نشد
اون شصت و یکهها !
اگه دنبال کار بگردن باید یه آفرین به رامبد جوان و نویسندهها گفت چون خیلی عالی تمام مسائل رو مثل زنجیر به هم وصل میکنن و مشکلات جامعه رو یکی یکی طوری که تو ذوق نزنه نشون میدان.
این تیکش که مال دست شویی بود و میخواستن توضیح بدن به رییسشون خیلی باحال بود
اون تیکشم که بهرام از خونه ی خودشون اومد خونه فرید واسه دست شویی خیلیییییییییی خنده دار بود....من خواهرم انقد خندید که قند پرید گلوش یه زرش مونده بود در راه این فیلم شهید بشه
در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود![]()
آره مخصوصا موقع شام خوردن و همینطور خوردن کله پاچه ... خیلی باحال بود ...در کل فکر کنم قسمت دیشبش از همشون قشنگتر بود
گرچه من زیاد شبکه های ایران رو زیاد نمیبینم این سریال کلا نسبت به قسمت های اولیه پیشرفت داشته و تازه داره جا میوفته اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ...
اون قسمتش که 61 داشت جومونگ هم میدید باحال بود گفت تی وی رو روشن کن میخوایم جومونگ ببینیم![]()
بچه ها امروز ساعت چند پخش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)