تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 173 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

بيا بالا تابيك جان !!! امشب دانلود اين بازي تموم ميشه ايشالله !!! البته فكر كنم فردا شب هم ميشه براي بج ها !!! جون مثل اين كه با اين بج جديد كه اومده حجمش ميشه 400 مك !!! اكه فقط يه 100 مك بيشتر ازش باقي نموند قيد حجم رو مي زنم و همين جوري دانلودش ميكنم !

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

برسام تو قرار بود تو دو شب دانلود کنی الان یه هفته مردم رو الاف کردی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عجبا ! اولين دو شب نه سه شب !! : دي !! دوما دو شب بينش اينترنتم قطع شد ... يه شب هم كه شما ها در حال دانلود بودين من داشتم Rohan رو دانلود مي كردم !
    ولي مي كم ! امشب ديكه تمومه ! فقط اون فايل اخريه 534 مك و اون بج هاي كوفتي مونده !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب خب خب !!! قيد 200 مك از حجمم رو زدم !!! عجب !!!
    خب تا الان كه خوشبختانه هيج مشكلي نبوده ... خودش فايل ها رو جك كرد فايل ها سالم بودن ! Patch اول رو نصب كردم ... Patch دوم هم 82 درصد رفته تا الان !
    تا ببينيم جي ميشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

هههههههههههههههههههه !!!‌ چه باحاله !!!‌ این موزیکش باحاله !‌ شنگول میشی‌ !‌ حداقل می تونم بگم همین یکیش از ورلد اف وارکرافت بهتره !‌ : دی
    خب بگم که با هیچ مشکلی پچ ها نصب شد و سرور ها هم اومد ... من فعلا یه کاراکتر برای تست توی این Harshlands ساختم چون پینگش از همش کمتر بود !!!
    کاظم و علیرضا و هادی‌ ! شما ها هم از سرور اصلی دانلود کنین !‌ گارانتیش با من !!!‌ : دی !!!
    : دی علی تو الان توی کدو سروری ؟
    ولی در کل دیدم خیلی خوشحال شدم نصب شده !‌ گفتم این سری رو با فارسی نویس مریم کپی پیست کنم !‌ صفا !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با علي تا حدودي موافقم ! بازي خيلي يه حاله ... تقريبا جه طوري بكم ! حس مي كنم اين panel ها خيلي شلوغ بلوغ هست ! بايد نيم ساعت بكردي تا بتوني خارج بشي !!! حالا يه كاراكتر ديكه مي سازم ! نفهميدم جه طوري از شهر سر در اوردم !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب مثل اين كه خيلي عالي شد !!! تنظيمات صفحه رو عوض كردم كذاشتم روي 1024*768 !!! خيلي خوب شد !

در ضمن علي ! توي اين فولدر اسكرين شات ها رو ذخيره مي كنه ! خود بازي اين كار رو ميكنه !

\Program Files\Perfect World Entertainment\Perfect World International\element\screenshots\:~

اينم جند تا اسكرين شات ! جند تا بانو هم اون جا ها بودن ! party بودن و بهشون مي خورد كه بسر باشن ولي كاراكتر فيمل بردارن !

عجب !!! حجم هر كدومش بالاي 2 مك بود !!! فقط دو تا كذاشتم ! كلي روش طرفند اجرا كردم تا حجمش كم شد !(هيج كاريش نكردم !!! فقط رفتم توي paint و فرمتش رو از bmp به jpg تغيير دادم !!! D: !!!)
    اين ارجر واقعا به درد نخوره ها ! تازه به اين نكته بي بردم ! نمي دونم جرا اين طوريه ! 500 تا تير براش خريدم هر جي مي زنم قبول نمي كنه ! بعد فهميدم كه تيركمونه لول 1 هم نيست ! لول 0 هست و تير ها براي لول 1 به بعده !!! خب يكي بكه بولدينك رو جه جوري اب كنم ؟ احتمالا فعلا يه دونه از همونا كه قابليت اسلحه و لباس اين صوبتا رو اضافه مي كنه رو بردارم ! يه تير كمونه 6 تا از همون dxr يه همجين جيزي بود ميخواست !

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول برسام.تبریک میگم...
    بابا چرا همتون گیر دادین به آرچر.آرچر دیگه خز شد.من برنمیدارم...

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم بریم سرور آخر.نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ایول برسام.تبریک میگم...
    بابا چرا همتون گیر دادین به آرچر.آرچر دیگه خز شد.من برنمیدارم...
    من فقط براي تست برداشتم ! هيروي بدي نيست ! ولي ميكم ! واقعا اين تير هاش اعصاب خورد كن هست ! به جند دليل !!!
    1.توي WoW وقتي هانتر برميداشتي مي تونستي كنار BoW يه اسلحه ي ديكه هم داشته باشي ! مثلا يه Axe كه اكه تير تموم كردي اسلحه ها رو عوض كني ! ولي فكر نكنم با اين بشه همجين كاري كرد ! يعني فكر مي كنم كه ارجر اين جا فقط تير كمون مي تونه برداره ! خب من برم بربرين رو هم تست كنم !!! : دي !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •