من اوایل ازش راضی بودم ولی نرم افزارش بعد از یه مدت خراب میشه بطوری که دیگه گوشی غیرقابل تحمل میشه
تجربه ی من از اولین گوشی لمسی خیلی بد بود![]()
من اوایل ازش راضی بودم ولی نرم افزارش بعد از یه مدت خراب میشه بطوری که دیگه گوشی غیرقابل تحمل میشه
تجربه ی من از اولین گوشی لمسی خیلی بد بود![]()
مقایسه hd2 و bl40 با blackberry 9700کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید جالب باشه!!!
: دی
قیمت جدید این گوشی شد 250 یورو
o_0
سلام دوستان
من مدتی هست که دنبال این گوشی هستم و چند بار هم تا مرز خریدن رفتم ولی منصرف شدم از دوستان میخوام که راهنماییم کنن؟ من به چند دلیل هنوز این گوشیو نخریدم
1. سیستم عامل این گوشی جاوا با رابط کاربری S-Class که نمیدونم چیه و نسبت به WINDOWS MOBILE OR ANDROID SIMBIAN چه مزیتی داره ! بهتره یا بدتره؟! اصلا قابل مقایسه هس ?
2. واحد پردازنده یا CPU این گوشی چیه و در چه فرکانسی کار میکنه و همینتور حافظه RAM !؟
3.بین گوشی های VIVAZ با XPERIA X10 با OMNIA2 i8000 و htc legend وLG bl40 کدوم گوشیو توصیه میکنید؟ سرعت و کیفیت تاچ و تنوع برنامه ریزی و کیفیت صدای هندز فری واسم خیلی مهمه...
کمک کنید.
Last edited by payam_x62; 21-06-2010 at 00:12.
دوستان من یکی از دوستام داشن همچین گوشی خوبی نبود.
فکر کنم ! ویواز خیلی بهتر از این باشه.
گوشی که سیستم عامل نداشته باشه مث ماشینه که گیریبکس نداشته باشه! راه میره ولی سرعت نمیگیره !
وقتی یکی به سیستم عامل نیاز نداره.....چه لزومی داره پول اضافی به خاطرش بده ؟گوشی که سیستم عامل نداشته باشه مث ماشینه که گیریبکس نداشته باشه! راه میره ولی سرعت نمیگیره !
الان که مدتی گذشته دلم براش تنگ شده مخصوصا پیام نویسی فوق العاده اش و بازی های جذابش...در زیبایی هم رو دست نداشت ولی حیف که سیستم عامل پایداری نداشت
![]()
1. این گوشی اصلا سیستم عامل نداره و بر پایه جاواست....برتریش به اونها تو اینترفیس هست (که البته بسته به شرکت سازنده داره، مثلا ویندوز موبایل اس کلاس دار هم داریم و یا مثلا اینترفیس تاچ فلو htc و...)1. سیستم عامل این گوشی جاوا با رابط کاربری S-Class که نمیدونم چیه و نسبت به WINDOWS MOBILE OR ANDROID SIMBIAN چه مزیتی داره ! بهتره یا بدتره؟! اصلا قابل مقایسه هس ?
2. واحد پردازنده یا CPU این گوشی چیه و در چه فرکانسی کار میکنه و همینتور حافظه RAM !؟
3.بین گوشی های VIVAZ با XPERIA X10 با OMNIA2 i8000 و htc legend وLG bl40 کدوم گوشیو توصیه میکنید؟ سرعت و کیفیت تاچ و تنوع برنامه ریزی و کیفیت صدای هندز فری واسم خیلی مهمه...
2. معلوم نیست.....
3. توی تاچ: x10 و bl40 و legend از بقیه بهترن.....تو سرعت به ترتیب x10 و i8000 و vivaz و legend و bl40......البته فکر کنم ویواز به خاطر نوع سی پی یو و سیتسم عاملش از i8000 سریعتر باشه...تو برنامه همه به جز bl40 تنوع زیادی دارند به خاطر سیستم عاملشون....کیفیت صدای هندزفری همشون هم عالیه....
سلام خدمت همه ی شکلات دار ها و اونایی که قصد خرید و بررسی این گوشی را دارن
برخلاف بقیه گوشیهایی که قیمت مشابهی با شکلات دارن نمیدونم چرا از این گوشی اطلاعات کمتری در دسترس هست و من با این که هم تو جی اس ام آرنا هم اینجا گشتم (جالبه که تو موبایلستان اثری از این گوشی ندیدم )خیلی از سوالاتم بی جواب مونده یعنی کسی نپرسیدهمثلا:
1-GPS که مشکلی نداره؟چون برای من خیلی مهمه و جایی نوشته بود که نرم افزارش یک ماهه هست و باید خریداری بشه وگرنه کار نمیده،یعنی نمیشه نرم افزار دیگه ای روش نصب کرد به جای اصلی؟
2-الان دقیقا" قیمتش چنده؟جایی دیدم زده 380 تومن یعنی درسته؟نمیشه ارزونتر گیر بیاد؟
3-تو محتویات جعبه کارت حافظه هست(چند گیگ) یا نه ؟
4-سرعت پاسخگویی تاچش نسبت به 5800 و همینطور n900 چطوره؟
5-وقتی گرفتیدش دستتون مردم نمیخندن که؟ها؟(شوخی)
بله درسته، به جاش میتونید از ترک بادی استفاده کنید که خیلی عالیه....1-GPS که مشکلی نداره؟چون برای من خیلی مهمه و جایی نوشته بود که نرم افزارش یک ماهه هست و باید خریداری بشه وگرنه کار نمیده،یعنی نمیشه نرم افزار دیگه ای روش نصب کرد به جای اصلی؟
راستش رو بخواید قیمت ندارم ولی 380 به نظرم خیلی خوبه....2-الان دقیقا" قیمتش چنده؟جایی دیدم زده 380 تومن یعنی درسته؟نمیشه ارزونتر گیر بیاد؟![]()
نه خیر.....حافظه داخلیش 1 گیگه و تا 32 تا میخوره.....3-تو محتویات جعبه کارت حافظه هست(چند گیگ) یا نه ؟
تاچش خیلی خیلی حساسه چون از تکنولوژی خازنی استفاده می کنه.....زمان پاسخ گویی هم نسبتا سریع.....4-سرعت پاسخگویی تاچش نسبت به 5800 و همینطور n900 چطوره؟
اتفاقا به نظرم این گوشی نه تنها ضایع نیست بلکه خیلی هم کلاس داره! آدم از نزدیک که میبینتش مو به بدنش سیخ میشه!!!5-وقتی گرفتیدش دستتون مردم نمیخندن که؟ها؟(شوخی)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)