تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این برنامه را چقدر دوستدارید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد!

236 89.39%
  • بدک نیست...

23 8.71%
  • کم

5 1.89%
صفحه 27 از 42 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 416

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی TopGear

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Top Gear - [06x04] - 2005.06.19
    اینم عکس مادران سه مجری! که قراره یکبار بطور تکی و یکبار بصورت مسابقه ی سه نفره پیست را طی کنند. مشخصه هر کی مادر چه کی هست!
    مادر هاموند وقتیدر حالت تکی و تنها داشت پیست رو طی میکرد موقع پیچیدن سر پیچها راهنما میزد و حسابی اسباب خنده ی پسران رو فراهم کرد!

Last edited by Penryn; 04-07-2011 at 20:54.

2. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

کسی لینک دانلود قسمت دوم فصل 17 رو داره که 150-200 مگابایت و فرمتشم mkv باشه مثل قبلی های ؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

Top Gear - [06x04] - 2005.06.19
    اینم عکس مادران سه مجری! که قراره یکبار بطور تکی و یکبار بصورت مسابقه ی سه نفره پیست را طی کنند. مشخصه هر کی مادر چه کی هست!
    مادر هاموند وقتیدر حالت تکی و تنها داشت پیست رو طی میکرد موقع پیچیدن سر پیچها راهنما میزد و حسابی اسباب خنده ی پسران رو فراهم کرد!

ممنون جالب بود، راحت میشه تشخیص داد که مادر کدوم مجری هستن.
    Last edited by ARASH66; 05-07-2011 at 09:15.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تو قسمتی که دیشب بی بـی سـی فارسـی پخش کرد، مایکل شوماخر با فراری FXX شخصی خودش رکورد 1:10 ثانیه رو زد. در حالی که بهترین رکورد استیگ توی پیست 1:15.1 است که اونم با «آریل اتم» زده که نسبت توان به وزنش بیشتر توی محدوده ی سوپربایک هاست تا سوپرکار ها، رکورد بعدی رو با ویرون سوپر اسپرت در 1:16.8 زده . حالا این بدین معناست که استیگ اونقدر ها هم راننده ی توانایی نیست، حداقل در مقابل شوماخر؟؟ یا اینکه فراری FXX خیلی ماشین شاخیه (800 اسب بخار،1155 کیلوگرم)
    البته دلیل اینکه این ماشین از روی برد Laptime های تاپ گیر برداشته شده اینه که از لاستیک های slick racing استفاده کرده که برای استفاده در خیابان مجاز نیست و قانون تاپ گیر اینه که رکورد ماشین های مجاز در شهر رو روی بردش نصب کنه.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

خوب یعنی BBC persian فصل 13 رو داره پخش میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو قسمتی که دیشب بی بـی سـی فارسـی پخش کرد، مایکل شوماخر با فراری FXX شخصی خودش رکورد 1:10 ثانیه رو زد. در حالی که بهترین رکورد استیگ توی پیست 1:15.1 است که اونم با «آریل اتم» زده که نسبت توان به وزنش بیشتر توی محدوده ی سوپربایک هاست تا سوپرکار ها، رکورد بعدی رو با ویرون سوپر اسپرت در 1:16.8 زده . حالا این بدین معناست که استیگ اونقدر ها هم راننده ی توانایی نیست، حداقل در مقابل شوماخر؟؟ یا اینکه فراری FXX خیلی ماشین شاخیه (800 اسب بخار،1155 کیلوگرم)
    البته دلیل اینکه این ماشین از روی برد Laptime های تاپ گیر برداشته شده اینه که از لاستیک های slick racing استفاده کرده که برای استفاده در خیابان مجاز نیست و قانون تاپ گیر اینه که رکورد ماشین های مجاز در شهر رو روی بردش نصب کنه.
    عزیزم وقتی فقط دوبله شدش() رو نگاه کنی تعجبی نداره رکوردهای قدیمی رو بیایی بگی

در اینکه Michael Schumacher پرافتخارترین قهرمان تاریخ F1 هست و از 1994 تا حالا با 7 دوره قهرمانی جهان از سد بزرگان پرآوازه ای مثل Fangio (فانخیو) از لحاظ رکورد و Ayrton Senna از لحاظ محبوبیت گذشته شک نکن. نیاز به توضیح نداره استیگ که خودش از شرکت کنندگان F1 بوده در برابر Michael Schumacher یک شاگرد کلاس اولی محسوب میشه.
    ولی اگه حرف سر رکورد توی زمین اختصاصی تاپگیر هستش باید بدونی رکورد دست خود استیگه البته نه با یک ماشین عادی بلکه با یک خودروی F1. زدن رکورد 59s رو یادم نیست دقیق کدوم قسمت بوده ولی توی
    Top Gear Revved Up میتونی ببینی.
    بهترین رکورد با یک سوپر اسپرت بازم دست خود استیگه توی قسمت 16x04 با Zonda R زد بزمان 1:08:05.
    Last edited by Penryn; 06-07-2011 at 14:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

عزیزم وقتی فقط دوبله شدش() رو نگاه کنی تعجبی نداره رکوردهای قدیمی رو بیایی بگی

در اینکه Michael Schumacher پرافتخارترین قهرمان تاریخ F1 هست و از 1994 تا حالا با 7 دوره قهرمانی جهان از سد بزرگان پرآوازه ای مثل Fangio (فانخیو) از لحاظ رکورد و Ayrton Senna از لحاظ محبوبیت گذشته شک نکن. نیاز به توضیح نداره استیگ که خودش از شرکت کنندگان F1 بوده در برابر Michael Schumacher یک شاگرد کلاس اولی محسوب میشه.
    ولی اگه حرف سر رکورد توی زمین اختصاصی تاپگیر هستش باید بدونی رکورد دست خود استیگه البته نه با یک ماشین عادی بلکه با یک خودروی F1. زدن رکورد 59s رو یادم نیست دقیق کدوم قسمت بوده ولی توی
    Top Gear Revved Up میتونی ببینی.
    بهترین رکورد با یک سوپر اسپرت بازم دست خود استیگه توی قسمت 16x04 با Zonda R زد بزمان 1:08:05.
    در مورد اون زوندا R ی سیزن 16 هم جرمی گفته "It's not a road car. It has no place on our board
    رکوردهایی که گفتم قدیمی نبود، بالاترین رکوردهایی که روی برد تاپ گیر باقی مونده اند همونهایی هستند که گفتم. اما خب چون فراری FXX هم مثه همون زوندا روی برد نمونده پس نمیشه مقایسه کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد اون زوندا R ی سیزن 16 هم جرمی گفته "It's not a road car. It has no place on our board
    رکوردهایی که گفتم قدیمی نبود، بالاترین رکوردهایی که روی برد تاپ گیر باقی مونده اند همونهایی هستند که گفتم. اما خب چون فراری FXX هم مثه همون زوندا روی برد نمونده پس نمیشه مقایسه کرد.
    عزیز یه نگاه به پست قبل خودت بنداز و بعد به جواب من.
    رکورد شوماخر رو مقایسه کردی و بهتر از استیگ دونستی(گرچه مقایسه ی دو ماشین مختلف یه مقایسه ی خنده دار بود) منم با دلیل حرفت رو رد کردم. چیز دیگه ای هم مطرحه حالا؟؟ اینکه خودروی خیابانی هست یا نه هم از اول مورد صحبتت نبود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من فقط گفتم که 1-رکوردهایی که من گفتم قدیمی نیستند و 2- اون رکورد 1:08 توی برد ثبت نشده چون زوندا R خودروی خیابانی نیست، همین!

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

بالاترین رکورد رو قبل از فراری fxx تو همون فصل 13 که گامپرت بوده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •