بچه ها من بازی های این گوشی رو میخوام کجا برم
بچه ها من بازی های این گوشی رو میخوام کجا برم
اقا من ازین 5530 خوشم اومده.....ببین میخوام بدون تو تایپ sms مشکل دارم یا نه؟؟؟/ این مورد برام حیاتی من روزی تا 250 تا sms هم میدم پس بدونین چقدر برام مهمه......توی sms دادن وقتی مثلا داری توی خیلبون راه میری اذیتت نمیکنه؟؟
من قبلا a1200 mortorola داشتم..... باید توی خیابون یه گوشه وایمیستادم با دقت sms میدادم کیبورد بسیار کوچیکی داشت...گوشی گارانتی نیا فنلاندی هست؟؟
Last edited by MILIN3M; 13-11-2009 at 20:49.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از وقتی گوشیم رو خریدم، هروقت روشنش میکنم بعد از اومدن تصویر لوگوی نوکیا (همون جایی که دونفر به هم دست میدن) بلافاصله 1بار ریسیت میشه! ولی مشکل دیگه ای باهش ندارم و راحت هر برنامه ای که خواستم رو روش نصب کردم!
حالا به نظرتون مشکلش چیه؟ اگه آبدیتش کنم مشکلش حل میشه؟
از کجا آموزش آبدیتش رو بگیرم؟ (البته بصورت آفلاین اگه بشه)
راستی یه سوال دیگه:
آموزش نصب بازیهای ان گیج واسه 5530 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ (یه روش بجز هک کردن)
اقا من شنیده بودم سنسوری داره که اگه گوشی رو بچرخونی میره رو سایلنت چطوریه؟؟؟ من تو ستینگ on اش کردم اما گوشی رو میچرخونم سایلنت نمیشه؟؟؟
یا تکونش بدی نمیره ترک بعدی و اینهرفها...
من ام 5530 خريدام باحاله خوشم مياد![]()
دوستان تو گالری 100 تا عکس داریم 60 تاشو بخوایم انتخواب کنیم چون پن دکمه مداد نداره بدبخت میشیم..راهی نداره؟؟/ تو چنتا سایت یه سری ترفند گذاشته بودن اما سر در نیاوردم...
اگه از ايرانسل استفاده ميكني براي ست كردن تنظيمات جي پي ار اس زنگ بزن به 140 و بعد دكمه 3 و بعد هم 6 رو بزن تا تنظيمات تو يه sms برات فرستاده بشه! عد اون تنظيمات رو save كن و Use كن
دوست عزيز فقط كافيه 2 روز از اين گوشي استفاده كني تا به اين نكته پي ببري كه كي برد فيزيكي يه چيز اضافيه تو گوشي موبايل!!! من كه خيلي با صفحه كليد مجازيش حال ميكنم!
--------------------------------------------------------------------------------------------
براي ياد اوري باز هم بگم گوشي هاي 5530 نوكيا تو بازار ايران بلا استثنا همشون تحت ليسانس چين هستن و كيفيتشون هم عاليه. گوشي هايي هم كه به اسم مجارستان ميفروشن با ليبل مجار هست كه خودشون ميزنن! هيچ فرقي نداره. قيمت روز بازار علائدين هم 138 تومن هست / مموري 4 گيگ همرا گوشي رو حتما چك كنين ببينين ورنداشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)