سایت Avforums فکر میکنم با یکی از شبکه های HD که اگه یادم باشه شبکه SKY HD بود این پنل رو تست کرده
سایت Avforums فکر میکنم با یکی از شبکه های HD که اگه یادم باشه شبکه SKY HD بود این پنل رو تست کرده
یه وقت بخاطر همین تیونر جلوی ورودشو نگیرن؟!
بعید می دونم , تبلیغات این مدل در نمایندگی های پاناسونیک تو ایران رو کاتولوک معرفی شده به فارسی.
معمولا TV هرچقدر درصد combo بودنش کمتر باشهالبته شاید بیشتر از حد انتظار باشه خواستم ! این مدل که --- داره ,میشد با اضافه کردن حافظه داخلی چند گیگ و قابلیت ریکورد در این تلویزیون واقعا دیگه بی رقیب بود هرچند که الانم بدون این امکان هست دیگه دست نیافتنی تر هم میشد !هم کلاسش بیشتره هم کیفیت بهتری داره. به شخصه اگر اینهارو داشت زیاد بهش رغبت پیدا نمیکردم. دیگه به عنوان High-End TV ازش یاد نمیشد.
سری Z توی آمریکا هست درسته؟ برای آسیا کی میاد؟
سری z واسه هند معرفی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما واسه تایلند یا سنگاپور نه
دقیقا مشخص نیست با v10 میاد یا نه البته یکی از دوستان میگفت تبلیغه v10 و z1 هر دوشو تو نمایندگی دیده
Last edited by Pop-Man; 24-09-2009 at 13:31.
just all in one![]()
جدا از شوخی اگه با این طرز فکر مواجه بشیم ,گوشی موبایل هایی که داریم دوربین و پلیر همه امکاناتی توش هست باید بزاریم کنار به دلیل اینکه همه کار میکنه و خوب نیست کیفیتم نداره ! و گوشی ساده بدون هیچ امکانی بگیریم.
این تی وی هم با وجود پلیر و ----- داشتنش با اینکه 95 درصد تی وی ها از این امکانات بی بهره اند فعلا بهترین hdtv ساخته شده هست. با این حرفت واس این تی وی موافق نیستم اگر امکانات بیشتری داشته باشه کیفیت پایین تر میاد,لاقل میشه گفت در این مدل که اینطور نبوده. البته حرف شما از یه دید دیگه درسته و بیشتر محصولاتی که با کیفیت پایین ساخته شده و چند کاره بودن حرفی واس گفتن نداشتن اما بحث من سر این تی وی جداس از این مسائل .
z حدود 6000 دلار هستتو هیچ جا استقبال ازش نشده فعلا هم آره z تو هند و ژاپن هست واس آسیا .
Last edited by Ami R 940; 24-09-2009 at 14:49.
من حدودا یک ماه پیش شایدم بیشتر بود رفته بودم جمهوری یه بروشور بهم دادن سری Z توش بود:
![]()
خوب بعد از یه بررسی در نت خوشبختانه کلیه سری های v در هر منطقه و قاره دارای Coaxial out هستند , و به راحتی میشه کانال های ماهواره ای رو تماشا کرد با داشتن ال ان بی و دیش.
عکسی از پشت پنل ( Coaxial out (بالا سمت چپ)
پنل در نمایش فوتبال
![]()
Last edited by Ami R 940; 24-09-2009 at 22:14.
امیر جان دستت درد نکنه مثله همیشه کامل
بنظرت بهش گیر نمیدن؟ من که تا اومد معطل نمیکنم 1 ساعته خریدمش
اما خیلی باهاله ها دوست میداریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)