مولتي مديا داره...خوبشم داره...فقط صداش به اچ دي نمبرسه...از لحاظ نرم افزاري هم اين گوشي سرتره...
مولتي مديا داره...خوبشم داره...فقط صداش به اچ دي نمبرسه...از لحاظ نرم افزاري هم اين گوشي سرتره...
گمان میکنم یکی از بلندترین و با کیفیت ترین صداهارو در میان گوشیهای سامی داشته باشه ... و این طور که دیدم کیفیت صداو بلندیش باید فوق االعاده باشه ..
یعنی فقط از لحاظ صدا و تصویر و دوربین امنیا اچ دی سرتره؟و از بقیه لحاظ ها امنیا 2؟یا چیز دیگه ای هم هست؟؟
صداش فرق زیادی شاید نداشته باشه یعنی اینم خوبه .... کیفیت تصورشم عالیه چیزی از امنیا اچ دی کم نداره ... دوربینشم ضعیفتره ولی بازم عالیه .... فقط فیلم برداریش از امنیا اچ دی ضعیفتره
از لحاظ نرم افزاری به نظر من این بهتره
تو يه سايت خارجي قيمتش اينه
$569.95 USD
اينم 0.95$ ارزون تر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت بچه های گل
به نظر منi8000 خیلی سرتره از i8910 اولا که winmobile 6.5 هست که فکر کنم خیلی سرتر از simbian هستش{لااقل از نظر نرم افزار با توجه به اینکه روی i8910 simbian rel 5 هست که هنوز اونقدر نرم افزار براش نیومده}
یه چیز دیگه هم اینکه سیتم عاملی که روی i8910 هست روی 5800 هم هست که این باعث خجالته که بیای 600 هزار تومان پول بدی بعد گوشید از لحاظ نرم افزاری هیچ فرقی با یه گوشی 300 هزار تومانی نداشته باشه
از نظر کیفیت صدا هم من یه آشنا دارم تو فرانسه هر دو گوشی رو داره میگه صدای i8000 کمی از i8910 نداره و کیفیت دوربنشم از n95 8gb بیشتره {یکی از بهترین 5 مگاپیکچلی هاست}
از لحاظ کیفیت تصوری صفحه هم پا به پای i8910 امده هم توی فیلمها دیدیم و هم آشنای من این رو تایید کرده
البته من خودم می خواستم i8910 رو بگیرم ولی با اومدن این گوشی بیخیال i8910 شدم
با وجود حرفایی که زدم اگه i8910 رو میومد با ویندوز مبایل{ یا لااقل یه سیستم عامل بهتر} میداد بیرون من خودم مخلصشم بودم چون من دیگه از این simbian با اینفرس خشکس خوشم نیماد{ بدم میاد}
انفرس i8000 که دیگه قابل مقایسه نیست با i8910 { اینم بدونید کسانی که i8910 خریدن خیلی دوست دارن که تو آبدیت های بعدی بخشی از اینفرس i8000 رو روی گوشی خود داشته باشند}
قصد توهین ندارم
به هر حال انتخاب من i8000 هست {البته اگه گوشی بهتری تا یکی دو ماه دیگه نیاد}
ممنون![]()
منم باهات موافقم و یه توصیه بهت میکنم .... میگم تا این اومد بخرش .... اگه صب کردی ممکنه سامسونگ تو mwc گوشی 12 مگاپیکسلی با سیستم عامل LiMo بزنه که دیگه اونوقت انتخاب برات خیلی سخت میشه
آقا يكي اينو بخره ديگه...
جدا خيلي خوفه...قيمتش خيلي خوبه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)