دیروز تو علاالدین 590 هم می دادن.
دیروز تو علاالدین 590 هم می دادن.
اونایی که این گوشی رو خریدن در مورد gps ش توضیح میدن
برنامه و نقشه هاش برای ایران هست ؟ خوب کار می کنه؟ ( برام خیلی مهمه ) وقتی گوشی سیستم عامل نداره مشکلی برای gps و برنامه هاش پیش نمیاد یا محدودش میکنه؟
شما میتونی ار گوگل مپ استفاده کنی که نقشه دقیق همه جا رو داره فقط باید gprs یا wifi داشته باشی
اگه زوم نکنی هر نقشه ای رو که یه باز لود کنه واسه همیشه میمونه
ینی میتونی بری یه جا که wifi داره همه نقشه هارو لود کنی و واسه همیشه ارشون استفاده کنی
اینی که میگی هزینه بره و معقول نیست در ضمن مثل یه gps واقعی هم عمل نمیکنه
حالا gps خودش خوب کار میکنه؟
گفتم که اگه زوم نکنید واسه همیشه میمونه هزینشم خیلی بالا نیست
بعدشم میشه با wlan اینکارو بکنید
منظورتو از اینکه مثل gps واقعی عمل نمیکنه نفهمیدم
ببین بعضی از گوشیا gps داخلی ندارن ولی میشه روشون گوگل مپ بریزی که با استفاده از اپراتور خط میتونن مکان تقریبیو با خطای خیلی زیاد پیدا کنن که این بدرد نمیخوره
ولی بعضی گوشیا مثل همین گوشی gps داخلی دارن که تو خود گوگل مپم یه گزینه به اسم use gps داره و مثل برنامه های دیگه مثلاً smart com مکان دقیقو نشون میده و فقط از اینترنت نقشه ها رو میگیره
من خودم رو 8510 اینکارو انجام دادم .... میخاستم برم زنجان نقشه های اسمارکامشو نداشتم از گوگل مپ استفاده کردم و هنوزم نقشه هاش هست
یه هر حال هنوز برنامه درست و حسابی که احتیاج به زوم نکردن نباشه
برای گوشی های جاوا غیر نوکیا نیومده
نوکیا هم نوکیا مپس رو برای سری 40 اش استفاده میکنه
با وضع عدم دسترسی به وای فای در همه جا و هزینه بالای جی پی آر اس
عملا جی پی اس گوشی های جاوا مالیده
برین تو کار ویندوز موبایل و سیمبین اگه زیاد به جی پی اس احتیاج دارین
که تمام نقشه ها و برنامه هاشون خوب کار میکنن و بدون مشکل
اگه تا فردا پس فردا قیمتش تا 500 هم نیومد!!!
کلا من از فرمتخوندناش و حافظش خوشم اومد
البته امیدوارم که دوربینش واقعا 12 باشه چون هر گردی که گردو نیست مثل p990 که اگه خود سونی اریکسون نمیگفت دوربینش 2 من میگفتم5
من رو 8510 که اسمارت کامم روش هست چون نقشه های بعضی جاهارو نداشتم از گوگل مپ استفاده کردم کل زنجانو با 500 کیلوبایت لود کرد
فقط بدیش اینه که اگه زوم کنی میپره
میشه تو یه سطح خوبی قرارش بدی و لود کنی و دیگه زوم نکنی
وای فایم که الان خیلی جاها هست
کسی که اینهمه پول گوشی میده حتماً adsl داره .... با 70 تومنم میتونه یه مودم وایرلس بخره
اقا یه برنامه Track buddy که جاواست....مگه جواب نمیده......که اینقدر گیر دادید به گوگل مپس...!؟
خب ممنون از همه
من بی خیال این گوشی شدم چون gps خیلی نیاز دارم و با این گوشی اذیت میشم
حیف شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)