تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 47 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 468

نام تاپيک: Aino جاوای لمسی اسلایدر با دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا بالاخره رفتم خریدم 430 کامتل
    با آخرین فریم ویر
    راستی یادهته گفتی اگه با D1 فیلم بگیری فریم ریت فیلم پایین میاد تو باسه من به هیچ عنوان همچین مشکلی وجود نداره فیلم می گیره کره
    تو نور شب فیلم گرفتم خدا تا حالا ندیدیه بودم موبایل که هیچ دوربین دیجیتال تو اون نور اونطور فیلم بگیره
    مانیتورم گرفتم زیره پرژکتر خفن هنوز خواناییش خدا بود

در کل خداست!!!!!
    در ضمن تا حالا نشده فول تاچ نبودنش اذیتم کنه اصلا با جاهایه غیر تاچش کاری ندارم!
    راستی مگه دست نباید تاچ خازنی رو لمس کنه این که از رویه برچسبشم فرفره کار می کنه!!!!تاچش واقعا عالیه کافیه دستم در حد اپسیلون مانیتور لمس کنه تا جواب بده!!! (تازه از رویه برچسب)

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

راستی یادهته گفتی اگه با D1 فیلم بگیری فریم ریت فیلم پایین میاد تو باسه من به هیچ عنوان همچین مشکلی وجود نداره فیلم می گیره کره
    روی حالت nHD مطمئنم 2-3فریم میاد پائین تر. اونقدر تابلو نیست که بفهمی! درضمن اون D1 نیست. کمتره

داره خودمونی میشه tamhanks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازار موبایل(اون ساختمون گنده شیکه ی کنار علاادینکه البته 435 میگفت)
    یه جا هم می گفت 428 ،هفت تومن کمتر می گفت ولی با یارو حال نکردم
    10009999 این شماره پارس کامتله.شماره سریال گوشیتو به این شماره اس ام اس کن بهت جواب میده ضمانت نامه گوشیت اعتبارش به چه صورتیه.(تایید اصلی بودن شماره سریال)

4. این کاربر از tamhanks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[QUOTE=Hamid..God;4629224]سلام من این دوتا پست رو تو موبایلستان پیدا کردم که طرف آینو رو می خره و اصلا راضیش نمی کنه بعدم می فروشتش
    می زارم اینجا بگو نظرت چیه(یه جورایی دوباره دو دلم کرده

نقل قول:
    دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم.470 بدون گارانتی .خیلی تعریف صداشو شنیده بودم اما اصلا راضی نیستم اسپیکرش صدای متوسطی داره که برام مهم نیست.توی هدفون با کیفیته اما صداش کمه.کیفیت صفحه نمایش عالیه تاچش خوبو روونه.اما دوربین. فلشش اصلا قدرت کافی رو نداره.بیرونه خونه عکساش در حد 8 هست توی خونه اصلا. فیلمبرداریش خوبه سونی اریکسون تازه از خواب بیدار شده نسبت به گوشیهای قبلش عالیه اما در حد 8 نیست.هندزفری بلوتوثش برد خوبی داره.صادقانه بگم نسبت به پولی که دادم راضی نیستم اگه پلی استیشن 3 نداشتم شاید میفروختمش به نظرم اگه دوست دارید بگیرید صبر کنید قیمتش پایین بیاد.با این امکاناتی که من دیدم 350 می ارزه گوله ظاهر فریبندشو خوردم
    بعدیشم:

نقل قول:
    full touch نیست فقط تو مولتی مدیا لمسیه نخر من با ضرر فروختم صداش کم بود دوربینش 5 هم نبود فیلمبرداریشم بد بود مخصوصا صداش .350 می ارزه

حالا که خریدی این نقل قول را تایید میکنی؟لطفا حتمانظرت را بگو.

6. این کاربر از tamhanks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[QUOTE=tamhanks;4630447]
    سلام من این دوتا پست رو تو موبایلستان پیدا کردم که طرف آینو رو می خره و اصلا راضیش نمی کنه بعدم می فروشتش
    می زارم اینجا بگو نظرت چیه(یه جورایی دوباره دو دلم کرده

نقل قول:
    دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم.470 بدون گارانتی .خیلی تعریف صداشو شنیده بودم اما اصلا راضی نیستم اسپیکرش صدای متوسطی داره که برام مهم نیست.توی هدفون با کیفیته اما صداش کمه.کیفیت صفحه نمایش عالیه تاچش خوبو روونه.اما دوربین. فلشش اصلا قدرت کافی رو نداره.بیرونه خونه عکساش در حد 8 هست توی خونه اصلا. فیلمبرداریش خوبه سونی اریکسون تازه از خواب بیدار شده نسبت به گوشیهای قبلش عالیه اما در حد 8 نیست.هندزفری بلوتوثش برد خوبی داره.صادقانه بگم نسبت به پولی که دادم راضی نیستم اگه پلی استیشن 3 نداشتم شاید میفروختمش به نظرم اگه دوست دارید بگیرید صبر کنید قیمتش پایین بیاد.با این امکاناتی که من دیدم 350 می ارزه گوله ظاهر فریبندشو خوردم
    بعدیشم:

نقل قول:
    full touch نیست فقط تو مولتی مدیا لمسیه نخر من با ضرر فروختم صداش کم بود دوربینش 5 هم نبود فیلمبرداریشم بد بود مخصوصا صداش .350 می ارزه

حالا که خریدی این نقل قول را تایید میکنی؟لطفا حتمانظرت را بگو.
    صدی اسپیکرش کیفیت خوبی داره ولی تو بلندی مثل بقیه ی سونی اریکسوناست(اگه دنبال صدای بلند بودم می رفتم گوشی چینی می خریدم)
    فلاششم که LED مثل بقیسه ی LED هاست نه کمتر نه بیشتر از اولم توقع بالایی ازش نداشتم
    فیلم برداریش عالیه تو nHD گرفتن هم اصلا افت فریم نداره شاید به خاطره آپدیتشه اگرم داره هیچ فرقی با بقیه ی رزولویشنا توش دیده نمی شه پس اصلا مهم نیست
    قیافشم که واااااااااااااااااای هنوز هر وقت نگاش می کنم کفم می بره

فول تاچ نبودنش مرگ آور نیست فقط بعضی وقتا اشتباهی تو منوی غیر تاچ به جای دکمه رو مانیتور Back رو می زنم(یه سوالی که اینجا هست اینه که دکمه ها و اینترفیس گوشی طوری طراحی شدن که انگار برا تاچ ساخته شدن منظورم اینه که دکمه ها بزرگ و قرار گیریشون شدیدا شبیه یه منوی فول تاچه(فکر کنم اول قرار بوده فول تاچ باشه بعدا بنا به دلایلی این کارو نکردن،امان از سیاست این شرکتا اگه این گوشی فول تاچ بود دیگه هیچ گوشی جاوای فول تاچ دیگه ای قدرت نفس کشیدن نداشت)

یه چیزی بگم کفتون عین خودم ببره من چند وقت پیش به خاطره این که همیشه موزیک گوش می دم و کیفیت آهنگ برام خیلی مهمه رفتم یه هدفون NC-22 سونی خریدم 90.000 تومن که کیفیتش غوغاست دیروز خواستم کیفیت هدفون آینو رو با این هدفونم مقایسه کنم ،اول هدفون آینو رو زدم به PSP به حدی صدای این هدفون از هدفون قبلیم شفاف تر بود ،می خواستم گریه کنم دیگه حتی لازم نبود اون یکی رو امتحان کنم،شفافیت صدا چند برابر از هدفون قبلیم بهتر بود

فیلم برداریش خیلی خوب بود (تو شب فیلم گرفتم ،تو اتوبان دقیقا همون چیزی رو که می دیدم گرفته اصلا نورش کمتر نیست اما اگه نوری تو محیط نباشه دیگه سیاه می گیره و از چشم که دیافراگم رو باز میکنه و هنوز میتونه ببینه کم میاره)

عکساش تو خونه که نور کم زیاد جالب نبود (به خواطره الگوریتم پردازشش که مثل N95 یه لایه بلار رو کله عکس میکشه که نویزا از بین برن که تو نور کم جواب خوبی نمی ده خیلی از دیتیلارو از بین می بره) بیرون هنوز عکس نگرفتم(راستی من با 6 مگا عکس می گیرم تاخیر سیو کردن عکس نداره تا حالا هم با 8 نگرفتم،کلا عادتمه یه دوربین دیجیتال حرفه ای هم دارم تا وقتی لازم نباشه از 5 بالا تر نمی رم، اکثرا با 3 عکس میگیرم!)

منم صادقانه بگم نصبت به پولی که دادم شدیدا راضیم
    بابا اون طرف داشته حرص پولی که داده رو میخورده!!!!!

راستی با تم و اینتر فیس گوشی که ور می رم می بینم شدیدا فانتزی طراحی شده و یه جورایی دخترونست تصمیم دارم وقتی باباشون اومد(X10) اینو بدم به خواهرم خودم اونو بگیرم
    Last edited by Hamid..God; 02-02-2010 at 13:05.

8. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[QUOTE=Hamid..God;4631094]
    صدی اسپیکرش کیفیت خوبی داره ولی تو بلندی مثل بقیه ی سونی اریکسوناست(اگه دنبال صدای بلند بودم می رفتم گوشی چینی می خریدم)
    فلاششم که LED مثل بقیسه ی LED هاست نه کمتر نه بیشتر از اولم توقع بالایی ازش نداشتم
    فیلم برداریش عالیه تو nHD گرفتن هم اصلا افت فریم نداره شاید به خاطره آپدیتشه اگرم داره هیچ فرقی با بقیه ی رزولویشنا توش دیده نمی شه پس اصلا مهم نیست
    قیافشم که واااااااااااااااااای هنوز هر وقت نگاش می کنم کفم می بره

فول تاچ نبودنش مرگ آور نیست فقط بعضی وقتا اشتباهی تو منوی غیر تاچ به جای دکمه رو مانیتور Back رو می زنم(یه سوالی که اینجا هست اینه که دکمه ها و اینترفیس گوشی طوری طراحی شدن که انگار برا تاچ ساخته شدن منظورم اینه که دکمه ها بزرگ و قرار گیریشون شدیدا شبیه یه منوی فول تاچه(فکر کنم اول قرار بوده فول تاچ باشه بعدا بنا به دلایلی این کارو نکردن،امان از سیاست این شرکتا اگه این گوشی فول تاچ بود دیگه هیچ گوشی جاوای فول تاچ دیگه ای قدرت نفس کشیدن نداشت)

یه چیزی بگم کفتون عین خودم ببره من چند وقت پیش به خاطره این که همیشه موزیک گوش می دم و کیفیت آهنگ برام خیلی مهمه رفتم یه هدفون NC-22 سونی خریدم 90.000 تومن که کیفیتش غوغاست دیروز خواستم کیفیت هدفون آینو رو با این هدفونم مقایسه کنم ،اول هدفون آینو رو زدم به PSP به حدی صدای این هدفون از هدفون قبلیم شفاف تر بود ،می خواستم گریه کنم دیگه حتی لازم نبود اون یکی رو امتحان کنم،شفافیت صدا چند برابر از هدفون قبلیم بهتر بود

فیلم برداریش خیلی خوب بود (تو شب فیلم گرفتم ،تو اتوبان دقیقا همون چیزی رو که می دیدم گرفته اصلا نورش کمتر نیست اما اگه نوری تو محیط نباشه دیگه سیاه می گیره و از چشم که دیافراگم رو باز میکنه و هنوز میتونه ببینه کم میاره)

عکساش تو خونه که نور کم زیاد جالب نبود (به خواطره الگوریتم پردازشش که مثل N95 یه لایه بلار رو کله عکس میکشه که نویزا از بین برن که تو نور کم جواب خوبی نمی ده خیلی از دیتیلارو از بین می بره) بیرون هنوز عکس نگرفتم(راستی من با 6 مگا عکس می گیرم تاخیر سیو کردن عکس نداره تا حالا هم با 8 نگرفتم،کلا عادتمه یه دوربین دیجیتال حرفه ای هم دارم تا وقتی لازم نباشه از 5 بالا تر نمی رم، اکثرا با 3 عکس میگیرم!)

منم صادقانه بگم نصبت به پولی که دادم شدیدا راضیم
    بابا اون طرف داشته حرص پولی که داده رو میخورده!!!!!

راستی با تم و اینتر فیس گوشی که ور می رم می بینم شدیدا فانتزی طراحی شده و یه جورایی دخترونست تصمیم دارم وقتی باباشون اومد(X10) اینو بدم به خواهرم خودم اونو بگیرم
    چه رنگی گرفتی؟ سفیدش قشنگ تره یا مشکیش؟صدای هدستش توی جاهای شلوغ مثلا داخل اتوبوس جواب میده؟صدای فیلمبرداریش توی جاهای شلوغ چطوره؟لطفا یه تست بزن به من خبر بده .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سیاه من با سیاش بیشتر حال کردم (سفیدش یه حس ارزون قیمتی داشت، به نظر من البته)
    هد ستشو هنوز تو اون شرایط تست نکردم ولی چیزه خوبیه
    صدای فیلم برداریشم باید تو کامپیوتر برسی کنم که هنوز نکردم حتمی بهت خبر می دم
    بقیشم بعدا بهت می گم

حالا سوالی که دارم:
    چه طور تو این نرم افزار نصب کنم ؟ باید کلا چی کار کنم فقط سریع که کلی نرم افزار باحال دان کردم
    این فایل منیجر نداره؟
    ریکورد که می کنم بعد ریکورد کجا باید دوباره ریکورد رو پخش کنم؟
    Last edited by Hamid..God; 02-02-2010 at 22:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اتفاقا سفیدش گرونتره
    برای نصب نرم افزار باید فایل رو بریزی تو این مسیر other>Conversation
    بعد هم که نصبش میکنی دیگه
    صدا که ضبط میکنی میره تو music. وقتی سیوش میکنی پائینش مینویسه که میره کجا و اسمش چیه
    فایل منجر هم این مسیر. Menu>Organizer>File Manager

12. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

میگم سعید جون اگه وقت کردی یه سری عکس از محیط داخلی گوشی بگیر بینیم چیکار کرده SE تو این سری جدیداش

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

محیط داخلیش همونه. یه فیلم گرفته بودم سرچ کنی پیدا میکنی تو همین تاپیک. فیلم بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •