مباركه
منم ميخوام همين مدل و بخرم ايشالا
چند خريدي؟اگه از تهران خريدي از كجا؟
اشانتيون چي دادن؟ گارانتي كجاست؟
مباركه
منم ميخوام همين مدل و بخرم ايشالا
چند خريدي؟اگه از تهران خريدي از كجا؟
اشانتيون چي دادن؟ گارانتي كجاست؟
بيشتر براي برنامه نويسي ميخوام يعني اينكه بيشتر وقتها پردازندش مشغول كاره
معمولا چقدر ميگذره دماي پردازنده به حد غير نرمال برسه اگه تمام مدت ازش كار بكشم؟
اينجوري كه شما ميگيد فكر كنم همش بايد باهاش نسيه كار كنم![]()
من امروز پایتخت تو تهران بودم
مدل 5738 زد580000 تومن
مدل 5738 زد جی 689000 تومن
مدل 5738 جی 799000 تومن
گرانتیه سازگار
اشانتیون نداشت اما تخفیف داشت
من امروز پایتخت 11/4 بودم
مدل 5738 زد580000 تومن
مدل 5738 زد جی 689000 تومن
مدل 5738 جی 799000 تومن
گرانتیه سازگار
اشانتیون نداشت اما تخفیف داشت
برنامه نويسي اونقدر پردازنده رو درگير نميكنه ، كارهايي مثل تبديل DVD به DivX سنگين هست ( مثال ) كه تمام قدرت CPU رو به كار ميگيره و نميشه گفت چقدر طول ميكشه ،بستگه به استفاده داره
جاي نگراني نيست ، شما ميتونيد با استفاده صحيح لپ تاپ تون رو سالم نگه داريد ، پس شما لپ تاپي كه داغ كنه نديدين !! Toshiba Tecra A9 براي دوستم خريدم به قدري داغ ميكنه كه ميشه به عنوان Heater استفاده كرد !! ولي اونقدر دقيق و هدفمند جريان خروجي هوا از فن درست طراحي شده كه حرارت توليدي به بيرون هدايت ميشه و به سطح لپ تاپ نميرسه
ميتونيد براي لپ تاپ تون Cool Pad بخريد و توي خونه زيرش بزاريد تا دماش پايينتر بياد ، معمولا اين CoolPad ها 10 درجه رو كم ميكنن و كمك خوبي هستن
من 10 روز پیش 555 تومن از مجتمع تجاری پایتخت خریدم
اولا این كه مدل 5738 به درد هركسی بخوره كاملا غلطه
ایسر 5738 برای كاربرهای زیر مناسب نیست:
1-گیمرهای خفن
2-كسانی كه محاسبات ریاضی سنگین دارن
3-كسانی كه در محیط صنعتی و داخل خط تولید می خوان استفاده كنن
(محیطهای الوده و دارای نویز الكتریكی)
4-كسانی كه پولشون زیادی كرده تو جیبشون![]()
منم میخوام یه نوت بوک بگیرم.از هر کی پرسیدم گفت اگه باهاش 1 ساعت کارهای نیمه سنگین مثل کار با فتوشاپ بکنی 1 ساعت نشده باتریش تموم میشه!!! منو هم حسابی تو شک انداختن!موندم چی کار کنم!
منظور ایشون كل نوت بوكها بود یا 5738؟؟؟![]()
آره خب همينه ديگه ، شما داري كار سنگين از دستگاهي ميكشي كه باتري 6 سلولي داره و اين باتري در حالت نرمال و مثلا براي پخش آهنگ نهايتا بين 2.5-3 ساعت ميتونه جوابگو باشه
تازه باتري ها هم چرخه كار مفيد دارند كه بين 300-500 چرخه شارژ و دشارژ هست و بعد از اين زمان به مرور از زمان مفيد و عمرش كم ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)