اصل بازی از نظره من به ماموریت هایه جانبیشه چون بعضی هاشون واقعا وقت گیرن!!
مثلا بعضی ماموریت ها که میگیری همون موقه فعال نیستش ممکنه چند روز بعد دوباره اون فعال بشه...
در ضمن با نقشه هایه گنج بازی حداقل 10 ساعت سر و کار دارین
برایه کسانی که میگن پول و ... به چه دردی میخوره یک توضیحه کوچیک بدم :
اولا این بازی همونطوری که میگن دقیقا مثله GTA نیستش!! بازی سبک ماموریت بندیش ( یعنی داستان سرایش ) مثله GTA و میری و ماموریت میگیری و ... اما بازی پر یا انباشته از نوآوریه
اول اینکه شما یک چیزی مثله Inventory دارین که دارایه 3 بخشه ومیتونین توش نقشه ی گنج و یک چیز هایی که فکر کنم تویه WOW بهش میگفتن کوئست آیتم، Item هایی که پیدا میکنین ( مثل گل و گیاه و پوست و ... ) و جون و Item هایه مهم رو قرار بدین.
دوما مشکل بزرگی که GTA IV داشت ( نه SA ) این بود که آدم نمی دونست این همه پول رو چجوری خرج کنه؟
اما این بازی با انواع روش ها این رو جبران کرده ( واقعا که R* فوق العاده ی ) مثلا اولا اینکه کلا پول خیلی سخته در آوردنش و مثله GTA نیستش که یک ماموریت بری کلا پولدار بشی بیشتر ماموریت ها با آدم هایه فقیر کار داری که اونا هم هیچی بهت نمیدن و بعضی وقت ها هم ممکنه فقط 17$ کلا بهت بدن!! مثلا من که 35% بازی رو رفتم و 17 ساعت بازی کردم الان کلا 1000$ پول دارم چون خیلی سخته ( جدا از این که خیلی از پولامو تویه Poker باختم) بیشترین ماموریت هایی که به آدم پول میده ماموریت هایه Bounty Hunter هستش ( اگه درست گفته باشم ) که مثلا رویه دیوار ها عکس یک فردی رو میزارن و براش جایزه گزاشتن تو باید بری بکشیش و ... که اونم کلا 100$ یا 120$ یا حتی کم تر بهت میدن که بازم پوله زیادی نیست... اما از اینور مواردی که میتونین توش پول خرج کنین خیلی زیاده... مثل Poker , Black Jack و یک بازی ای هم هست که اسمش یادم نیست تاس بازیه
و همینطور اون بازیه پنج انگشت و نعل پرتاب کنی و ...
در اینور هم فروشگاه ها ، Tailor ها و پزشک ها در مواقع نیاز ازت پول میگیرن... در بعضی مواقع هم برایه حله یک Side Mission باید پوله زیادی رو پرداخت کنی مثلا من سره یکیش 200$ به یه یارو پول دادم تا بهم جایه یک چیزی رو بگه...
کلا بازی کاملا سیستم پول درآورندش عالی طراحی شده که به راحتی نمی تونی این کارا رو بکنی ( حتی Challenge ها هم بهت پول میدن مثلا یک Minigame هستش که باید بری اسبا رو رام کنی یا بری شکار یا Treasure Hunter بشی و ..)
یک سری چیز هایه دیگه هم بهت پول میدن مثلا موقعی که به مردم کمک کنی یا وقتی بدن افراد مرده رو میگردی و یا با پلیس همکاری میکنی و ... مثدار ناچیزی بهت پول میدن ( در حده 4$ یا دیگه فوقش 50$ که ماله پلیسه )
یک توضیحی هم در مورده شخصیت شما بگم که اگر Fame و Honor خود رو بالا ببرید مردم به صورت خیلی جالبی به شما احترام میگزارن مثلا وقتی که وارد شهر میشین همه بهت خوش آمد میگن یا موقعی که میرین بار زنا بهتون پیشنهاد مشروب و ...رو میدن!
یا یک سری مزیت هایه دیگه از قبیل اینکه مردم موقعی که شما مثلا اسب میدزدین نمیرن به پلیس اطلاع بدن یا موقعی که تویه یک Bounty Hunter شخص مورده نظر در بره بهت کاری ندارن یا فروشگاه ها بهت تخفیف میدن و ...
البته یک مضراتی هم داره که اونم اینکه افرادی هم که از شما بدشون میاد ( مثل گانگستر ها یا همون Bandit ها ) به شما حمله میکنن و شما رو به هر صورتی که شده میخوان بکشن حتی ممکنه شما رو به دوئل دعوت کنن![]()