از این کلمت خیلی خوشم اومد واقعا توصیف خوبی بود.
از این کلمت خیلی خوشم اومد واقعا توصیف خوبی بود.
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ گرافیک . و مشهور بودن بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافیک و داستان (هر 2 خیلی مهمه)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ از بازی های مثل World of warcarft و Devil may cry
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بسته به بازی از اسون تا سخت متغییر هست
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟نه خیلی وقت ها شده تموم نکردم یه بازی رو اما بازی باز ها رو هم 7 8 بار تا اخر رفتم
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ .شاید 95%
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ pc
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) pc
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟تقریبا برای من 100%
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟سعی میکنم همیشه اپدیت باشم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ حدود 50%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ به عنوان زندگی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ بله
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ از وقتی به دنیا امدم عوض ماشین بازی والدین گرامی من به من کامپوتر سگا دادن خودم هنوز نمیدونم چطوری اشنا شدم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ سبک تاریخی مثل AC
16.چرا بازی می کنید ؟ معتادش هستم
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
بسته به بازی داره مثلا Devil may cry و Mortal kombat 100%رو زندگی من تاثیر گذاشتن
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ شماره 2 اون بازی بیاد بیرون
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
تابستون از ساعت 8 صبح تا 12 شب در زمان تحصیل 5-6 ساعت موقع امتحانات 2-3 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
عشق![]()
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟سبک بازی وشرکت ناشر بازی و علاقه خودم به تایتل و ...
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)همه اش مهمه ولی داستان و در گیر شدن باهاش خیلی مهمه
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن اول شخص و رول پلیینگ و استراتژی و ریسینگ
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟نرمال یا هارد
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟معمولا...بستگی به میزان جذابیت بازی داره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟زیاد
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟کنسول اکثرا
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)کنسول
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟قطعا مهمه.
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟هر هفته چک میکنم که عنوان جدیدی اومده یا نه!
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟50%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟زندگی می کنم معمولا
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟نه.البته بستگی به بازی هم داره.تا الان 5-6 تا عنوان باعث غیبت از مدرسه شده!
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟از طریق اینترنت و بازی های ویندوز
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟رول پلیینگ و یه چیزی که همه کار میشه براش کرد و پایانش به عهده ی خود گیمر باشه.کاملا Open World
16.چرا بازی می کنید ؟ ارضای حس کنجکاوی و بازیگوشی و سرگرمی و تقویت مهارت های تصمیم گیری
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بستگی داره.معمولا زیاد تو فکرش میرم.یه مدت برای بازیه کانتر گراف طراحی میکردم./
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟بازم مرحله Unlock بشه!
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟معمولا 3 تا 4 ساعت در روز های تحصیلی ولی تابستون 16 ساعت یا بیشتر
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :اعتیاد شیرین و زندگی دوم(شد 4 کلمه!)
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟سبک، شهرت بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ استراتژیک و بازیهایی مثل Sims و SimCity
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بار اول یکی مونده به آخرین درجه سختی، بعد اگه حسش بود با آخرین درجه سختی
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اگه خوشم بیاد حتما تمومش می کنم
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ گاهی اوقات شخصیت تو بازی رو جای خودم شاید بزارم ولی خودم رو جای اون تصور نمی کنم!
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ pc
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) pc
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟70% خیلی مهمه
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ اخبار مربوط به اون بازیهایی که قرار نسخه جدیدشون بیاد رو دنبال می کنم فقط
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ شاید 40%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ قبلا زندگی می کردم ولی جدیدا فقط سرگرمی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ نخیر، حداقل برای من که نشده
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ اون اوائل اگه از سگا و این خزعبلات بگذریم، اولین بازی کامپیوتری که کردم Need For Speed بود، از اولین سری بازی هاش هم بود.
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ تاریخی، بیشتر استراتژیک
16.چرا بازی می کنید ؟ گذران زندگی
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ چندان تاثیر نمیگیرم معمولا
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ یه سری چیز اضافه داشته باشه برا این زمان...
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ قبلا 10 ساعت رو شاخش بود، ولی الان شاید روزی 2-3 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :چیزی بذهنم نرسید!
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ژنر / امتیاز مجلان و سایت ها
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافیک/گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن اول شخص/اکشن شوتر سوم شخص/open world
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟اگر ژنر مورد علاقم باشم روی هارد و اگر نبود روی نرمال
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟مثل خیلیا اگه ازش خوشم بیا آره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟این کارو فقط توبازی های assassins creed1/2 & moderm warfare 1/2 میکنم.
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟سال 87 فقط با کامپیوتر بازی می کردم بقیه زندگیمو با کنسول باز کردم.
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)کنسول
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟بین زیاد و عادی
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟شدید .به این کار بیشتر علاقه دارم تا بازی کردن.
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟75%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟این حسو فقط توبازی های assassins creed1/2 & moderm warfare 1/2 & GTA IV دارم.
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟این مسئله برای من متغیره ولی در حال حاظر بلی
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟مجلات
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟یه جی تی ای ایرانی می ساختم با همون سبک ها.
16.چرا بازی می کنید ؟ چون اگه بازی نکنم می میرم.
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟این حسو فقط توبازی های assassins creed1/2 & moderm warfare 1/2 & GTA IV دارم.
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟اگه ازش خوشم اومد با همون شخصیت ها نسخه بعدیشو بسازه متل سری مدرن وارفیر
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟شدیدا متغیره ولی میانگینش 6 ساعت پیاپی
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : تریاک مدل 3000
[شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟[معروف باشه،استراتژیک نباشه
بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)[گیم پلی 70 درصد،30تا هم گرافیک
بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟racing . action
معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟سخت .چه بلد باشم چه نباشم
وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟آره.ولی بازیای زیادی بازی نمیکنم
چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟نه بابا
بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟فعلا pc ولی کنسولیه چیز دیگس
[بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) کنسول
موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟خیلی مهمه،میبرتم تو حس
تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟اونایی که دوس دارم کامل،بقیه 30 درصد
چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟دانشگاه نباشه هیج کاری نمیکنم جز بازی،جز این 50%
شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟با بازی زنده ام
آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟خیلییییی،ولی اشکال نداره
چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟آشنا به دنیا اومدم
اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟سوال خوبی نیس
چرا بازی می کنید ؟ زندگیمه
یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟صفر
وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟اسم سازندهاشو بشه با اسکبپ رد کرد!
معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟من 9 ساعت میخابم،بقیش بازی
بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :توهم
Last edited by ManUtd$1366; 30-03-2010 at 15:06.
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟قيمت،گرافيك
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافيك
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ورزشي،اول شخص
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟آسون ( براي اينكه ببينم آخرش چي ميشه!)
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟خير
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟....؟؟؟
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟يا PC
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)PC
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟VERY
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟اصلاً دنبال نمي كنم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟همه اش
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟------؟
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟شديد
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟مثل بچه آدم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟اول شخص
16.چرا بازی می کنید ؟ از روي بيكاري
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟هيچي
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟برامون موبايل iPhone بفرستند
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟از ساعت 8 صبح تا 8 شب
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :چيزي كه آدم رو از زندگي ميندازه
شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟جذابيت
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافيك
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ماشيني و داستاني
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟معمولي يا آسان
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ بله
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟يه كمكي
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ PC
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) PC
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ هيچي؛ موسيقي را قطع مي كنم.
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ در اوقات فراغت(متوسط)
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ 10درصد
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ سرگرمي
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ هرگز
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ اينترنت و دوستان
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟كاميوني در سبك EURO TRUCK SIMULATOR
16.چرا بازی می کنید ؟ به خاطر اينكه گاهي وقت ها اگه عصابم خورد شد آرام بشوم و براي پر كردن وقت هاي بيكاري در خانه
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ خوب
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ يه سبك و يه مدل بالاتر ساخته بشود.
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ يك الي دو ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : پركردن وقت بي كاري و حال كردن
. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟گرافیک-مشهور بودن
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟اسان
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟بله
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟%0
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟pc
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)هردو
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟زیاد
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟اصلا دنبالش نمیرم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟%5
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟فقط سرگرمی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟بله
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟نمیدونم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟اکشن-فوتبال
16.چرا بازی می کنید ؟ سرگرمی
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟خیلی کم
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟پایان خوب
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟1ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید: پوچ-تهی
اول :به اين نيگا ميكنم كه اساسينز1يادونباشهبعد نيگا ميكنم ببينم شركتي نباشه!!!!!!!!بعد آيا ميشه بادسته بازيش كرد يانه ؟ بعدشم اكشن بيشتر خوشم مياد
دوم :بيشتر ازهمه واسه من گيم ژلي وگرافيكش مهمه چون بيشتر گيمر ها بازيهاي گرافيكي رو دوست دارن ديگه ما هم مثل اونا!!!!!!!!
سوم :از اكشن هاي تند خيلي خوشم مياد مثلا اينجوري باشه كه نجنبي مردي
چهارم: خب اول بازي كه چيزي رو كسب نكردي بهتره از ايسي شروع كني وكم كم كه تجربت تو اون بازي بيشتر شد ميتوني درجه سختيشو بالا ببري
پنجم: من كه هرچي بازي كرفتم تمومش كردم ولي دوتا بود كه نميشد تمومشون كرد:
1- Harvestmoon back to nature خب اينم ورنشكامل نبود ولي جديدن ورن كاملشو گير آوردم حيف كه اينترنتم زغاليه وگرنه حرفمو تو تايژيكش ثابت ميكردم
2-سري بازي هاي pes كه وقت زيادي هم ميخواست ومن حوصلشو نداشتم..........
ششم :اين از اون سوالا بوداي يه خورده كه بتونم بازيرو تموم كنم
.......
هفتم:pc
هشتم:pc
نهم:اصل بازي موسيقيشه نباشه سرآدم ميتركه اعصابش خورد ميشه درسته؟
دهم:تا اون جايي كه بازي هاي جديدو بشناسم دنبال ميكنم مجله بازيهارو هم تهيه ميكنم خيلي جابه
يازدهم:10%
دوازدهم:باهاش زندگي ميكنم منتهي وقتي دارم بازي ميكنم فكر وذكرم ميشه بازي ميرم تو فازش
سيزدهم:نه به هيچ عنوان
چهاردهم:ازطريق مجله و........
پانزدهم:بازي ايراني من اگه ميساختم يه بازي ميساختم كه جنگ رودر رو باريم اشغالگر قدس باشه ايران روبروي اونا!!!!!
شانزدهم:براي سرگرمي وبازشدن زهن......
هفدهم:تاثير زيادي نداره فقط وقتي بازي ميكنم كلا ميرم تو فاز بازي ديگه.........
هجدهم:يه دونه انتضار ازش دارم اونم اينه كه پايان بازي چه تلخ چه شيرين سرنوشت آخرشو كاملا بتونه منتقل كنه مبهم نباشه........
نوزدهم:روزي3يا4ساعت.........
بيستم:دنياي اول همين دنياي خودمون دنياي دوم برزخ دنياي سوم جهان آخرت دنيا مجازي سوم اينترنت دنياي آخر بازي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)