من منظورم این بود که از تو عکسا چند تا حرکتو استایل جدید دیدم که تو فیفا 09 ندیده بودم لباساشونم تفاوت داشت یه ذره شاید من اشتباه میکنم ولی مشخص میشه الان فقط باید صبر کرد...
من منظورم این بود که از تو عکسا چند تا حرکتو استایل جدید دیدم که تو فیفا 09 ندیده بودم لباساشونم تفاوت داشت یه ذره شاید من اشتباه میکنم ولی مشخص میشه الان فقط باید صبر کرد...
الان دوستانی که فیفا بازی کردن حرف من رو تائید کردن که عکس ها مربوط به نسخه قبل است
خیلی مشخصه که فیفا 09 هست
نه تو 09 قیافه رونی و کریم بنزما یطور دیگه ای بود!!!!!!!!!!!! با این فرق داشت. رونی تو 09 مو داره ولی اینجا کچله!!
شما تریلر رو نگاه کن می بینی که رونی هم مو داره
البته قیافه ها کمی فرق کرده!!!حالا دیگه باید منتظر موند تا یه عکس درست حسابی بیاد از بازیشما تریلر رو نگاه کن می بینی که رونی هم مو داره
میشه امیدوار بود که از اون FIFA 10 community که فکر کنم 28 و 29 می باشه اطلاعاتی چیزی از بازی بیرون بیاد!
ولی بعید می دونم که اینا درست باشه, با اینکه در اتصاویر FIFA 10 روی تبلیغات کنار زمین مشهود بود!
خلاصه چند روز دیگه باید دندون رو جیگر گذاشت!
هیچ سالی به اندازه ی امسال منتظر اطلاعات فیفا نبودم!
نمیدونم تو تریلر رونی چه شکلیه ولی شاید فقط همین یه عکس واسه 10 باشه!! خیلی مشکوکه این عکسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که فیفا باز نیستم گفتم این عکسهای این ویدیو که گذاشتم ماله fifa 10 هستش حالا نمیدونم چرا بعدی از دوستان میگن نه
اینم یک سری اطلاعات از بازی که یک کاربر از مجله فرانسوی ترجمه کرده بود و تو فروم خارجی بود.
Short translation of the french words...
-The training mode is back to help new players.
-The passing is more precise and players will throw themselves at the ball to clear it with a header.
-The ball physics have been improved.
-In Career, to sign big players you have to meet certain criterias, you have to have a certain prestige at your club, whether you'll qualify for Europe, and how good you are as a manager.
-Age is now a crucial factor with the players.
-AI is improved so the computer players will now cover open spaces.
-There's a new dribbling system, players can change direction quicker.
-Defenders are smarter and will do everything to stop you.
-Game speed has been slowed down to stop incessant attacking and defending.
-Attacks have to be built up alot more than in previous installments.
اینم دو تا ویدیو که برای من فیل.تره ...........اما در مورد fifa10 هستش .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 27-05-2009 at 08:55.
اگر شما تو عکسی که نقل قول کردم به دقت نگاه کنید روی تبلیغاات کنار زمین این جمله رو میبینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LET'S FIFA 09
پس یعنی مال فیفا 09 هستش!
Last edited by Masoud King; 27-05-2009 at 09:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)