ميشه آدرس تاپيكش رو بدي ؟ بعدشم اين عكس مسي تبليغاتيه شما از كجا ميدونيد داخل بازي هم همينطوريه ؟
اينم عكس مسي توي فيفا 09 توي نسخه ي كامپيوتر كه نكست جن هم نيست :
اين كجا عكسي كه شما گذاشتي كجا
ميشه آدرس تاپيكش رو بدي ؟ بعدشم اين عكس مسي تبليغاتيه شما از كجا ميدونيد داخل بازي هم همينطوريه ؟
اينم عكس مسي توي فيفا 09 توي نسخه ي كامپيوتر كه نكست جن هم نيست :
اين كجا عكسي كه شما گذاشتي كجا
میبینیم داداشبعدشم اين عكس مسي تبليغاتيه شما از كجا ميدونيد داخل بازي هم همينطوريه
این مسی هم عکسش را گذاشتی خیلی پژمرده هست!!!
بعد منظورت اینه که اون عکس مسی که گوگل بوی جان گذاشته نکست نیست!!!
شما یک عکس از مسی بگذار مال فیفا 2009 نکست ببینیم چی جوری!!ok ما که هر چی میگذاریم باور نمیکنید!!
Last edited by joey jordison; 30-04-2009 at 14:44.
خیلی خبر خوبی بود ممنون
![]()
نه خودم بازي كردم اينطوري نبوده
چرا بحث الکی میکنید همه میدونند که فوتبالهای سری pes خارق العاده است![]()
من هم حرفي ندارم ولي اينكه يه عكس بزاريم كه ميدونيم دروغه خيلي جاي بحث داره
هاه ..................
بعدشم اين عكس مسي تبليغاتيه
این حرف شمارو باید بزارن تو موزه !!!
شرط میبندی![]()
ببینید شما خودتون مقایسه کنید :
این بالایی تصویر بزرگه
کدوم عکس بیشتر به مسی میخوره ؟
تازه این عکسی که من گرفتم ماله pes2009 هست ، پس 2010 چیزی فراتر از این خواهد بود و...
Last edited by SIMON137; 30-04-2009 at 18:36.
اگه ميشه بيش از اين با عكس هاي ورژن قبلي نظم تاپيك رو به هم نريزيد خواهش مي كنم خدا ea رو لعنت كنه نميدونم چرا بازي رو رونمايي نكرد اي هفته معلوم نيست اين دبه كردن ها و بد قولي ها و حرف هاي ضد و نقيض ea تا كي ادامه خواهد داشت. فعلا بي تابي نكنيد ان شالله ببينيم كي عكس يا پيش نمايش و از همه مهمتر خبر نكست بودن يا نبودن بازي براي پلتفورم pc منتشر ميشه. اون وقت عكسهاي هر دو بازي رو مي تونيم عادلانه مقايسه كنيم
Last edited by Spaniuly; 30-04-2009 at 19:23.
به نظرم خوبه یکم ورزشگاه ها رو تغییر بدن.تو نسخه 2009 ورزشگاه ها از داخل 0.0001 درصد هم با هم فرق نداشتن.خیلی تکراری و کسل کننده.
بعدشم وقتی مثلا پنالتی میزنه میخوره به تیر حالا بازیکنت یک ساعت مثل مونگولا وایمیسه میبینه توپو.در حالی که اگه بره طرفش گل میشه بعد یار حریف میاد توپو میزنه بعدش آقا تازه به خودش اومده.
این چیزای الگی باید تو بازی حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)