تو اینجا میتونی همهی دیکشنریهای بابیلون رو ببینی:
http://www.babylon.com/gloss/glossaries.php
تو اینجا میتونی همهی دیکشنریهای بابیلون رو ببینی:
http://www.babylon.com/gloss/glossaries.php
سلام بهنازی
خوب مثل اینکه Carl عزیز زحتمشا براتون کشیدن
می بخشید دوبار ارسال شد
خب نسخه جدیدش 18 مگابایته
لینکش رو هم فکر کنم با یه سرچ بشه پیدا کرد
سلام دوستان شاید این سوال همه ما باشه اما خیلی راحت میشه این کار را انجام داد که وقتی به اینترنت متصل شدیم بابیلون کارایی خودش رو از دست نده
برای این کار بابیلون رو اجرا و مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu بعد configuration بعد که یک صفحه برای شما باز شد از منوی بالا connection رو انتخاب و تیک connection through proxsy / filewall sarver رو انتخاب کنید سپس در قسمت proxy server عدد زیر را انتخاب کنید : 127.0.1.12 و در قسمت port عدد 1080 را وارد کنید و تیک remmeber password را هم بزنید
از این پس بابیلون صداش در نمیاد تا ویندوز خراب بشه . تحت هر شرایطی صداش در نمیاد و به راحتی به اینترنت وصل بشین و از بابیلون هم استفاده کنید .
نکته مهم : اعداد را در بابیلون کپی نکنید خودتان وارد کنید و بجای( ،) بین اعداد نقطه ( . ) بزارید .
نکته : تمام کلمات انگلیسی رو از روی خودم نوشته پس اگه غلط املایی بود ببخشید اگه سوال هم داشتید بپرسید .
نکته : چرا من خودم نقطه بین اعداد نذاشتم ؟ جوابش راحته اشتباه تایپی بود و حسش نبود که دوباره بنویسمش ( حاضر بودم نقطه نزارم ولی دو تا نکته بنویسم )
--------------------------------------------------------------
میدونم این مشکل رو خیلی ها دارند اما من این پست رو قبلا زده بودم اما نمیدونم چرا مدیران محترم به تراش فرستادن این پست را . و من هم این دفعه گذاشتم توی بحث نرم افزاری ، فکر کنم دفعه قبل توی درخواست نرم افزار بود به هر حال اگه مدیران اشکالی در این پست میبینند لطف کنند و ما رو با یه پیغام خصوصی خبر کنند
با تشکر
دوست عزیز ببیلون برای تشخیص جعلی بودن یا نبودن نرم افزارش فید بک می فرسته و کاری با آپ دیت و کانکشن برای ترجمه نداره
این مشکل رو در آخرین ورژن این نسخه تا اندازه ای حل کردند کرکر ها
بهر حال ممنون از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون
ver7..0.2(r3)
خيلي وقت پيش هست كه اين مشكل حل شده
در ضمن اعداد ذكر شده مهم نيست
هر چي از خودتون بنويسيد فرقي نميكنه چشاتونو ببنديد و اعداد را وارد كنيد
این نرم افزار که فقط برای ساخت دیکشنریه!!
برای اصلاح و اضافه نمودن یک لغت به یک دیکشنری باید چه کرد؟؟
تا اونجايى كه مىدونم فايلهاى توليد شده توسط اين برنامه قابل ويرايش نيستن.
◙
تا اونجایی هم که من می دونم از سایت بابیلون میشه این کار را کرد، اما دقیقاً نمی دانم چگونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)