تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 115 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پست خیلی خیلی تایید میشه!
    فرشید راست میگه
    از نظر من این ماشین بیرون می یاد و فروش خوبی هم می کنه!
    مگه سمند فروش نکرد؟
    این که خیلی بهتر از سمند هست!
    اونی که می خواد سورن بخره میره این رو می خره!
    البته اگر 17 18 باشه که فکر نمی کنم باشه!
    دوست من اين كجاش از سمند بهتره ؟؟؟ ميشه دليل بياري ؟؟؟
    در ضمن اين خودرو عمرا با كيسه هوا و ... بياد بيرون . اگه كيسه هوا و همون ... روش باشه قيمتش ميشه 18 - 19 تومن .

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تنها نکته مثبت این ماشین چراغ های جلوشه که خوب طراح شده .(البته اگه خودشون طراحی کرده باشن).

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

سلام به همه دوستان...
    به نظر من دزدي از فرم و طراحي ماشين هاي ديگه كار خو بي نيست...
    سمند رو كه همه فهميديم از طراحي فولكس واگن گل و طراحي داخلي بنز و خلاصه ديگر ماشين ها بود..
    اين خودرو هم به نظر من جلوش خيلي خيلي شبيه به مزدا 323 هست .. بدنه كه 206 sd و عقبش هم مثل 407 (شايد)
    من قبل از اينكه نظر دوستان رو تو سايت بخونم عكس خودرو رو ديدم ...بعد كه نظرات رو خوندم ديدم بله چيزي كه من فكر ميكردم رو هم بقيه گفتن...

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در ضمن اين خودرو عمرا با كيسه هوا و ... بياد بيرون . اگه كيسه هوا و همون ... روش باشه قيمتش ميشه 18 - 19 تومن .
    شما از کجا می دونید که با کیسه هوا بیرون نمی یاد؟
    مگه الان تندر کیسه هوا داره 19 18 میلیون هست؟!

5. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان اگه اجازه بدین یه اتقاد هم زا خودمون بکنم.
    خب من نمیگم این دیگه اخر طراحی و تکنولوژی هستش ولی باز هم قدمی هستش که برداشته شده.شما کمی به اون شرکتهای کره ای بندازید .بیشتر طراحیهاشون کپی برداری از سبک طراحی ژاپنی ها هستش که کار اونها هم بیشتر محصول استدیوهای طراحی آمریکایی یا اروپایی هستش .
    خب از مقوله طراحی بگذریم و نمیخوام بگم که امروزه دیگه نمیشه توی یه سدان یا خودرو تولید انبوه سدان یه طراحی خاص داشت البته شرکتهایی اصیل خودرو سازی که یک سبک طراحی برای خودشون دارن مسله فرق میکنه ملی شرکتهای دیگه که زیاد روی اصالت طراحی تمرکز ندارن طرحشاون تا حدودی شبیه به هم هستش .
    حالا فرض بر این بذاریم این خودرو از نظر طراحی به هیچ ماشینی شبیه نبود و از بن طراحی بکری داشت اون وقت می اومدیم روی مسایل فنی ایراد میگرفتیم مثلا موتورش چرا اینه چرا موتورش رو توی آلمان طراحی کردن.
    میدونید مشکل ما ایرانی ها اینه اصلا خودمون رو باور نداریم .
    شما فکر میکنید کمپانی بزرگ تویوتا اولین بار تویتا کراونی رو که به آمریکا فرستاد شبیه کدوم ماشینها بود.شبیه فورد بود.
    ولی اونها باور داشتند کره هایی که مثال میزندی کم کیفیتترین خودرو ها رو تولید میکردن ولی ما ایرانی ها به خاطر روحیه و فرهنگ تقربا آمریکایی که قبل از انفلاب درون ما جا افتاده همیشه نا راضی هستیم.
    همیشه این باور رو داریم که جنس ایرانی بده و ما کاری نمیتونیم بکنیم.
    همیشه نیمه خالی دیدن خوب نیست بهتر نیست کمی هم به جنبه های مثبت نگاه کنیم.
    ما الان برندی در اختیار داریم که ما رو میشناسونه و هر چقدر هم طراحی ضعیفی داشته باشه میتونیم بگیم مال خودمون هستش و به هیچ مجوزی نیاز نداریم.
    یه مثال میزنم بفهمید.میدونید که ایران تانگ تولید میکنه مجله تایم یه مطلب خوب نوشته بود در این مورد که میگفت اگه ما هر چقدر هم فرض کنیم این تانگ از نظر تکنولوژی عقب هستش باز هم یه قدم مثبت واسه ایران هستش.
    چون این یه تولید بومی هستش و هیچ لیسانسی یا اجازه نامیه برای تغییر روی این تولید نمیخواد یعنی وقتی قطعه ای قرار باشه تغییر کنه دیگه نیازی به مجوز ای تولید کننده اصلی نیست .
    پس شما هم نیمه پر رو ببینید شاید دیر باشه ولی باز هم خوب هستش با اینکه هنوز میشه گفت اول راه هستیم ولی باز هم یک قدم یک قدم هستش .
    این حرفها کلی بوده و خودم رو هم خطاب قرار دادم .
    خب چرا همش ایراد بگیریم فقط اگه میتونید و ایرادات رو میبینید شما درآینده رفع کنید.
    شما انگار متوجه نیستید ما کجای جهانیم؟ داداش! ما جهان سوم هستیم... متوجه هستید؟؟؟؟ جهــــان ســــوم... حتی در حال توسعه هم نیستیم...

من با انتقاد به هیچ وجه مخالف نیستم... ولی معتقدم این خودرو خودروی خوبی هست و نقد اصلی ما باید سر قیمت باشه... چرا که جامعه اصلی ایران به خودروی ارزان و مناسب ( نه مثل پراید ارزان و آشغال) . این خودرو خودروی مناسبی هست ولی قیمتش خیلی بالاست... در اصل باید قیمت پایه رو 7 میدادن و قیمت فول رو 11 .

دوستانی هم که اومدن و از طراحی داخلی و خارجی ایراد گرفتن و گفتن مثلا دریچه هوا گرده و مربع هست و ذوذنقه و از این حرفا هیچ نگران نباشید. این خودرو قراره 10 سال روی خط تولید باشه و هر 2-3 سالی یه فیس لیفت میکنن و در نهایت همه چیزش برای امروز خوبه... اما اون موقع دیگه همونا هم قدیمی شده... و باز میرن سراغ یه مونتاژ و فیس لیفت دیگه.... و این داستان همینجوری تکرار میشه...

ساختن داخلی و خودروی داخلی برای اینه که هزینه کمتری داشته باشیم... وگرنه مریضیم این همه هزینه کنیم تا آخرش قیمت نهایی هم از مدلای مشابه بیرونی بیشتر دربیاد؟؟؟؟

راستی یه نکته یادم رفت بگم... اگه صنعت خودرو سازی ایران همینجوری پیش بره در عرض چند سال آینده آفریقا رو پر از خودرو های ایرانی میبینیم...

هستیم دیگه. میگی نه؟؟؟ pm بده تا اثبات کنم هستیم.
    اول بگم که خط به خط حرفاتون رو خوندم، و واسه هر حرفش احترام قائلم

ببینید، اول در باره همون کره ای ها بگم که میگید از ژاپنی ها کپی برداری کردن و ...

بنده رشته مدیریت میخونم و تو یکی از تحقیقام خوندم، کره زمانی که خواست خودش رو بکشه بالا، گفت اگه ژاپنی ها هفته ای 56 ساعت کار میکنن، ما به ازای هر روز، یک ساعت بیشتر کار میکنیم تا بهشون برسیم!!!

من اصلا منکر این نمیشم که این شروع خوبی هست، نمیگم با خریدن این خودرو، سعی کنیم پشت ماشین ملی خودمون بایستیم! اما متاسفانه ایران خودرو، من رو ( نه هیچ کس دیگه فقط من رو ) بز گیر آورده!!!

چرا؟

فقط این رو بگم: کسی میدونه کارخونه هایی که دارای تیم فوتبال هستند ( مثل تیم سایپا ) از دادن مالیات معاف هستند؟!

فکر کنم حرفم رو غیر مستقیم زدم

7. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تشکر فهمیدم کجا رو نشونه گرفتی منظورت قیمت کاذب و از این چیزها از جمله چند مورد دیگه هم هست که اینجا نمیتونم بگم چون منبع موثق ندارم .ولی این رو بگم که آقای منطقی یکی از بزرگترین مدیران بخش تحقیقات تسلیحاتی و نظامی ایران هستن .
    همین رو گفتم تا بدونید هزینه های گزاف و اضافه در آمدها به کجا میرن .

9. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از کجا می دونید که با کیسه هوا بیرون نمی یاد؟
    مگه الان تندر کیسه هوا داره 19 18 میلیون هست؟!
    ببين آرمين جان ايرانخودرو هيچوقت جايي نميخوابه كه آب بره زيرش !!! الان شما ببين يه كيسه هوا نصب ميكنن سر سمند 1 الي 2 تومن ميكشن روش . يا موتور Tu5 ميزارن روش و از 15 تومن ميكننش 17.5 ميليون تومن !!!!
    اين نشون ميده كه ايرانخودرو هيچوقت اين خودرو رو با دو كيسه هوا و ضبط پايونر اونطوري و ... نميده دست مردم !!! اگه هم بخواد اينطوري بده كه همونطور كه گفتم قيمتش ميشه 18 الي 19 تومن . در مورد ال 90 هم بايد بگم اينا قبلا قيمت پايه ال 90 فول رو 7 الي 8 تومن اعلام كردن . وقتي اين ماشين اومد بازار شد 15 تومن كه صداي مردم رو در آورد . حالا اينا واسه اينكه مشتري هاي خودشونو از دست ندن قيمت ال 90 رو كشيدن پايين . البته بگم اين كاهش قيمت براشون ضرر نداره چون همونطور كه بالا گفتم جايي نميخوابن كه آب بره زيرشون .

11. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ضبط پايونر
    فکر نمی کنم ضبط پایو نر بزاره!
    سورن چرا 18 19 هست؟

13. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نمی کنم ضبط پایو نر بزاره!
    سورن چرا 18 19 هست؟
    صد در صد نميزاره !!! البته براي سفارشي ها بعيد نيست . چون ما خودمون كه سمند ال ايكس گرفتيم نوشته بود ضبطش آلپاين هست ولي خوب ماله ما كنوود بود !!!
    سورن اولا بدنه قوي تر و هندلينگ بهتري داره !!! البته هنوز اين ماشين ( رانا ) نيومده بازار ولي خوب يكي از فاميل هامون كه توي ايرانخودرو هست گفت با كيسه هوا و ... 3 ستاره ايمني گرفته !!! اين نشون ميده كه بدنه اون در حد سمند نيست . همچنين چون هندلينگش مثل 206 هست نشون ميده كه باز هم توي هندلينگ از سمند كم مياره !!! ( يكي از دوستان گفت سيستم تعليقش ماله 206 sd هست )
    و دلايل ديگه كه باعث ميشه توي بعضي جاها از همون سورن كم بياره !!!
    در ضمن سورن هم الكي گرونه !!!

15. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ولی بازهم تا نیاد نمیشه نظر داد!

17. 2 کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •