انگار همون پدرخوانده هست .
بهتر بود به جاي اينكه پدرخوانده 2 رو اينقدر آشغالي بسازن اينو جاش ميدادن ( البته داستانش رو انگولك ميكردن )
انگار همون پدرخوانده هست .
بهتر بود به جاي اينكه پدرخوانده 2 رو اينقدر آشغالي بسازن اينو جاش ميدادن ( البته داستانش رو انگولك ميكردن )
کاملا تایید میشه....برای یه بازی سال 2009 خوب نبود...ضعف زیاد داره.
من تو مجله بازی رایانه خوندم که تو بازی برای فرار از دست المانی ها میشه تظاهر به رومانس کرد.ایا این مطلب حقیقت داره؟
تظاهر به رومانس؟؟؟ یعنی چجوری مثلا؟؟
فکر کنم منظورش این بوده. بعضی موقع ها که آلمان ها دنبالتن یه جاهایی رو مشخص میکنه توی نقشه که میتونی قایم بشی.
حالا یه جای باحالش اینه که وسط خیابون یه زنی رو میگیری و ماچ و موچ . . . بعله![]()
من...بازی کردم کلی حال کردم..بد نیست..بارون میاد خیلی کیف میکنم!
جواب بالایی!
اسغفرالله!
مگه میشه؟
آره میشه !
آره عزيز تو نقشه اگه دقت كني يه سري علامت سبز واسه مخفي شدن هست كه بعضي هاش همون طور كه دوستان گفتند جوون پسنده![]()
خیلی جالبه من هیچوقت بهش دقت نکرده بودم چون قایم شدنش به راحتی اساسینس کرید نبود چون تو شهر برج و ساختمون بلند زیاد بود تا می خواستی قایم بشی می گفت داری دیده میشی یه چیز جالبش این بود که وقتی تو شهز وارد مناطق دشمن می شدی به غیر از سیاه شفید شدن تصویر نقشه هم سیاه سفید می شد راستی هیچ کس تونسته تون اون قسمت مخفی که تو اون کلوب هست بره همونجایی که یه یارو تو کلوب دست به سینه کنار یک قفسه که توش بطریه وایساده![]()
یه دفعه منم میخواستم از دست نازیها مخفی شم رفتم تو یه خونه که بالای درش یه چیزهای +18 نوشته بود بعد با یه زن اومد بیرون زنه واسش سیگار روشن کرد و یه چیزای دیگه![]()
نه ميبينم كه زيرو روي اونجارو در آورديد تو اون قسمت زيززمين ميتونيد يه ميني گيم راه بندازيد يا اينكه خانوما واستون كاراي جوون پسند انجام بدند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)