خواهش می کنم.
بله.قبل از اینکه اجراش کنید باید روی آیکونش راست کلیک کنید (روی آیکون ریستر)و ادامه کار..![]()
خواهش می کنم.
بله.قبل از اینکه اجراش کنید باید روی آیکونش راست کلیک کنید (روی آیکون ریستر)و ادامه کار..![]()
سلام دوستان
من هم دیروز این آنتی ویروس قدرتمند رو نصب کردم
ولی هر چی تلاش می کنم نمی تونم آپدیت کنم
کل این تاپیک رو خوندم و همش رو امتحان کرم ولی نشد
در ضمن
من فول ورژنش رو نصب کردم(یعنی تریال رو نصب نکردم) ایرادی نداره که؟
آپدیت کنید یا فعال کنید ؟
فرقی نداره اما به نظر اولین بار همان تریال ورژن بهتره.
اگه فعال کردن این پست:
اگر تریال ریستر ها اجرا نمیشند این پست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر فعال شده و اعتبار رو گرفتید ارور آپدیت رو اینجا بذارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
وقتی اکتیو می کنم همچین چیزی میگه
تا حالا 50 بار هم تست کردم ولی باز همین رو گفت
یه کرک دیگه هم امتحان کردم می ره تو اون قسمت که یه فرم پر میشه و یه دکمه ی سفارش(order)داره گیر می کنه بعد یه پیام میاره که میگه ریست شد و اون صفحه سر جاش می مونه
وقتی اون صفحه رو می بندم و روی آپدیت کلیک می کنم یه صفحه میاره که میشگه وقت تریال تموم شده باید سفارش خرید بدید
حتی وقتی با کرک های دستی هم با دستور العمل ریست می کنم می گه اطلاعات غلطه
حالا باید چی کار کنم؟
سلام.
شما هم مشکل من رو دارید. یک تریال ریست از چند صفحه قبل ورژن 1.8 رو دانلود کنید و مراحل پست 258 رو برید درست میشه.من هم همین مشکل رو داشتم.
اگه سوال بود در خدمتم![]()
سلام
دوستان حتما نتیجه رو اعلام بفرمایید تا برای ما هم یه آموزش باشه ، ممنون .
سلام
این سیستم من ویروسی شده بد نود نتونست بشناسش
کاسپر رو اومدم نصب کنم موقع نصب پیغام میده انتی ویروس آوست 5 رو سیستم نصبه باید اول اونو پاک کنی
مشکل اینجاس که من اصلا آوست رو نصب نکردم فقط چند روز پیش یه بار ستاپ آوست رو اجرا کردم ولی بلافاصه کنسل رو زدم حالا کسپر گیر داده که آوست نصبه؟
چی کار کنم
اگر فعلا هیچ آنتی ویروسی در سیستم نصب نداری این کار رو بکن.
Avast رو نصب کن.
ریستارت کن.
بعد Uninstall کن.
اینطوری فایل ها و رجیستر کی های Avast موقع Uninstall کردن پاک میشند و به احتمال زیاد مشکل شما هم حل میشه.
در ضمن اینجا تاپیک کسپرسکی نیست یک دو پله رو اشتباه اومدی![]()
دستت درد نکنه اصلا حواسم نبود تو تاپیک کسپر نیستم بعد 3 ساعت دانلود کسپر یهو این ارور لعنعتی رو می ده احسابی اعصابم خورد شد اشتباهی راه گم کردم
ممنون
مشکل رو پیدا کردم
یه نکته ی خیلی مهم داشت که من زیاد رعایت نمی کردم
همه ی برنامه ها باید بسته باشن
حتی یاهو مسنجر رو باید بست و گرنه کرک کار نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)