آبی و اناری ها:
امیر آرشاوین گفته:خریدار روبن فن پرسی هستم.تو چه تیمیه؟سر مربیش میفروشتش؟داوید سیلوا را نیز میخرم.فقط لازمه بدونم تو چه تیمیه؟
آبی و اناری ها:
امیر آرشاوین گفته:خریدار روبن فن پرسی هستم.تو چه تیمیه؟سر مربیش میفروشتش؟داوید سیلوا را نیز میخرم.فقط لازمه بدونم تو چه تیمیه؟
گل بزار ........لیورپول0-بایرن1
لیورپول میزبان بود
در دقیقه 4 پودولسکی بر روی اشتباه دروازه بان لیورپول یک گل را زد
پودولسکی بار دیگر یک توپ را به تیر زد...
بایرن میقعیت های زیادی را داشت
ریپلی ها را فردا میزارم.
خداحافظ تا فردا
ون پرسی ماله منه تو بایرنه نمیدم خودم خریدمشامیر آرشاوین گفته:خریدار روبن فن پرسی هستم.تو چه تیمیه؟سر مربیش میفروشتش؟داوید سیلوا را نیز میخرم.فقط لازمه بدونم تو چه تیمیه؟
نتایج بازی ها چیه ؟؟ بیشتر توضیح بدین تا منم امتیاز بگم
من خواهان تعویض کردن تورس با یکی از بازیکنانم هستم....
امتیاز بازیها اینته که تو لیگ برد 5+، مساوی 3+،باخت 0 امتیاز به امتییازات نقل و انتفال شما اضافه می شه.
سیلوا............از والنسیا...........به بارسلونا.............30$
آبی و اناری ها:مشکلات در خط هافبک به اتمام رسید.آمدن سیلوا هشداری است برای دیگر تیم ها که مواظب خودشان باشند.امیر آرشاوین همچنان این جمله ی خود را تکرار میکند:سر مربی او کیست؟آیا او را میفروشد؟
خرید:60 فروش:10 امتیاز بازی های لیگ:3
100-60+10+3=53
بله امرتون : دیnafas جان شما مربی بایرن هستی؟؟؟
برد لیورپول و اینتر نتایج بازی های جدید سری دوم.
هردو تیم 1 هیچ بردند
بایرن در نیمه اول بسیار ضعیف نشون داد و یک گل رو از زانتی خورد ولی در نیمه دوم بسیار خوب بازی کرد ولی نتیجه ای در بر نداشت..
بارسا نیز علی رغم بر بازی بسیار خوبش یک گل زایه رو از روبی کین دریافت کر(گل های این دو بازی را نیز پس از انجا کارهایی که فقط برای مسابقات انجام می دم براتون میزارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)