با درود
چرا nod در حالت قرمز است (Protection status) و میگه Faild to read firewall configuration.
و روی یه سیستم دیگه nod رو آپدیت کردم و خواستم computer scan کنم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده؟
میگه نمی تونه تغییرات اعمالی رو ذخیره کنه؟
با درود
چرا nod در حالت قرمز است (Protection status) و میگه Faild to read firewall configuration.
و روی یه سیستم دیگه nod رو آپدیت کردم و خواستم computer scan کنم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده؟
میگه نمی تونه تغییرات اعمالی رو ذخیره کنه؟
اون عزیزانی که آموزش تنظیمات این آنتی ویروس خوب رو گذاشتند دستشون درد نکنه اما مثل اینکه تا حالا با دیل آپ به اینترنت وصل نشدند؟
لود کردن 68 عکس برای ما ها یعنی فاجعه اگر فایل پی دی اف تنظیمات و پی دی اف آپدیت دست این آنتی ویروس رو دارید برامون بزارید
ممنون
چرا همیشه جلوی قسمت "Number of blocked attacks" برای من نوشته صفر ؟
یعنی هیچ کس تا حالا سعی نکرده به کامپیوتر من وصل بشه ؟
برخی دوستان پس از نصب اسمارت سکیوریتی در شبکه با مشکل قطع ارتباط کلاینت ها با سرور مواجه می شوند
برای رفع این مشکل اینگونه عمل کنید
1- در محیط برنامه F5 را زده و به بخش Personal firewall فایروال برید (تمام کار ما در این بخش انجام می شود)
2- در این بخش ابتدا حالت فایروال را بر روی Interactive mode قرار دهید
3- در مسیر زیر ، باید گزینه Allow sharing تیک دار کرده و OK کنید
... Personal Firewall → Rules and zones → Trusted zone → Setup
4- در مسیر زیر باید تمام گزینه ها ی Allowed services تیک دار باشند
Personal Firewall → IDS and advanced options
موفق باشید
با سلام..چه جوری میشه اسمارت سکوریتی روجوری تنظیم کردکه وقتیی ککول دیسک میذاری اگه ویروس داشت بازش نکنه کول دیسک رو....یا قبل از اینکه بازش کنه و ویروس ها وارد سیستم بشه اونها رو پاک یا قرنطینه کنه؟
ممنون
ببينيد اگر ويروس موجود در حافظه هاي فلش از نوع AutoRun باشه بمحض اتصال اين حافظه ها به سيستم آنتي ويروس جلوي عملكرد آنرا گرفته و آنرا حذف ميكنه.اما اگر اين حافظه ها داراي فايلهاي ويروسي باشند كه حالت اتوران نداشته باشد تنها راه شناسايي و حذف اين ويروسها اسكن آنها قبل از هركاري ميباشه.
کاملاً با حرف ایشون موافقم
به اندازه حجم دانلود nod32 فقط باید صبر کنیم تا این عکسها لود بشن یه نفر زحمت می کشید pdf این آموزش رو درست می کرد خیلی عالی می شد
یه سوال ؟
من nod رو با اون کدی که دوستمون گفته تا 2009 می شه استفاده کرد آپدیت کردم
حالا چند وقتی سیستم رو روشن می کنم nod وقتی از startup اجرا میشه خیلی روش فکر می کنه یعنی طول می کشه تا شکل nod از رو desktop بره دلیلش چیه ؟
و این که آیا امکانش هست من nod رو با آخرین آپدیتم رو cd رایت کنم برای یه نفر که دیگه اون نیازی به آپدیت کردن نداشته باشه ؟
Last edited by mohammadgame; 30-09-2008 at 13:21.
تصویر ناد32 بر روی دسکتاپ بخاطر اسکن استارت آپ تا لود کامل سیستم هستش
برای انتقال آپدیت ها هم در پست اول تاپیک اختصاصی ناد32 ( در امضا مشخصه ) نحوه آپدیت دستی توضیح داده شده
الان حدود یه ماهی میشه که تنظیمات رو اعمال کردم اما احساس میکنم دیگه مثل قبل کار خودش رو انجام نمیده و در ضمن آپدیت هم نمیشه چون یوزرنیم و و پسورد میخواد !!!!!! البته خدا رو شکر قبل از اعمال تنظیمات آپدیت کامل کرده بودم . الان ویروس autorun اومده روسیستمم و نود هیچ عکس العملی انجام نداده آپدیت هم پسورد میخواد ..... فایل همراه اوتوران 08dgu.com هستش.
دوست عزیز تنظیمات تعیین شده نه تنها قدرت ناد32 را کاهش نمیدهد بلکه سبب بهبود عملکرد و قدرت شناسایی آن خواهد شد
در ضمن تنظیمات بگونه ای تعیین شده که بطور خودکار تمام تهدیدات رو خودش پاک کنه
( در حالت پیش فرض در صورت مشاهده هر تهدید سریعا به شما اطلاع داده میشد و از شما برای رفع تهدید نظر میخواست)
آلوده شدن سیستم شما دلایل دیگری باید داشته باشه
شما برای رفع آلودگی به تاپیک زیر مراجعه کنید ( 4 پست اول را مطالعه کرده و نوع ویروس خود را شناسایی کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه رفع آلودگی سیستم خود را در همانجا پیگیری کنید
اما مشکل آپدیت پیش آمده ...
1- از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟ 2- از کرک ( چه نوع ) یا سریال برای آپدیت استفاده میکردید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)