دوست عزیز باید بری تو نقشه کهکشان یک سیاره رو انتخاب کنی بعد enter orbit رو بزنی بعد با right mouse اسکنش کنی هر کجا اون نمودار سمت راست رفت بالا left mouse رو بزنی
دوست عزیز باید بری تو نقشه کهکشان یک سیاره رو انتخاب کنی بعد enter orbit رو بزنی بعد با right mouse اسکنش کنی هر کجا اون نمودار سمت راست رفت بالا left mouse رو بزنی
دوستان این بازی DLC نداره ؟
ضمن اینکه من هم اصلا" از RPG خوشم نمیومد ، درگن ایج رو که بازی کردم دیدم واقعا" Story Line چقدر میتونه بازی رو جذاب کنه ...
بودن ِ دیالوگ های زیاد بر جذابیت ِ بازی اضافه میکنه ،
فقط یه سوال ، این بازی مث ِ DA:O که چیزای خیییلی حاشیه ای نداره ؟ سر و بندازیم پایین و داستان رو دنبال کنیم ؟
من اول بازی هستم و تازه ویلسون رو پیدا کردم ، میخوام ببینم مث ِ درگن ایج دقیق بشم یا نه ؟
تصمیمات ِ من همچنان در تغییر روند داستان تاثیر داره ؟
چون رم و گرافیکتون ضعیفه با رزولوشن 1024 روی medium هم مشکل پیدا میکنید چه برسه به high .
این بازی بعد از خداترین بازی RPG چند سال پیش یعنی Knights of the Old Republic دوباره منو برد به اون زمان ..... خیلی از ایده هاشو از همون بازی گرفته ....... ولی تنها فرقش با اون اکشنش هست ...
به جرئت بهترین بازی امساله !
ممنون...
میگی سیستمو چیکار کنم که این باز که هیچ 2 برابر اینم راحت و روون روی high اجرا کنه؟
میشه یکی بگه چطوری میشه اسلحه خرید یا عوض کرد من کل بازی رو دارم با یک کلت میرم؟؟؟
شما اگه بخواین یه همچین سستمی که میگید داشته باشید خیلی خرجتون میشه به نظر من یه کنسول بخرید بهتره. چون ممکنه زمانی شما یه کارت گرافیکی قوی داشته باشین ولی باز در بازیها افت فریم زیاد باشه که دلیل اون باگهای گرافیکی هست که این مورد به دلیل پورت خیلی از بازیهای pc از روی کنسولها به وجود میاد
من امروز بازیو گرفتم و با کوله باری از سوال اومدمولی بازی خیلی قشنگهو اما سوالام1- پوینت ها دقیقا به چه کاری میاد، چی باهاشون بگیریم به صرفه تره؟2- آیا تیر هم تیمیهامون تموم میشه؟3- چطور میشه هم خودمون و هم همتیمی هامونو از قوی تر کرد، یعنی دیرتر بمیرن!4- اون قسمت که از سیاره ها خرت و پرت جمع میکنه به چه درد میخوره؟5- روند پیشرفت بازی چطوریه؟! من همینجوری میرم تو یکی از سیاره ها بعد یکم میگردم میره بعد میره یه سیاره دیگهبعضی ها تو سیاره ها مهربونن و مهمونی گرفتن، ولی بعضی جاها جنگه!6- آیا میشه چهره بازیکن خودمونو بعد از اینکه انتخابش کردیم تو بازی تغییر داد؟!ببخشید که زیاد پرسیدمولی لطفا جواب بدید
سلام. بچه ها کسی سیو های mass effect 1 رو ایمپورت کرده واسه این بازی؟؟؟
من ایمپورت میکنم از توی قسمت config ولی داخل بازی اصلا کارکترم رو پیدا نمیکنه !!!
کسی همچین مشکلی نداره؟
دوستان گرافیک من ati 5850 هست . وقتی تو تنظیمات گرافیک بازی میرم چیزی در مورد تنظیم antialiaging نمیبینم . خواهش میکنم راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)