من خودمم زبان اموزم، ولی فکر کنم کتاب داستان و کلا متن (مخصوص ریدینگ) دانلود کن بخونی خوبه
واسه لیسنینگ هم من کلاس زبان میرفتم استادمون کتاب tactics for listening رو کار میکرد. میگفت گوش بدید تمام متن رو بنویسید
من خودمم زبان اموزم، ولی فکر کنم کتاب داستان و کلا متن (مخصوص ریدینگ) دانلود کن بخونی خوبه
واسه لیسنینگ هم من کلاس زبان میرفتم استادمون کتاب tactics for listening رو کار میکرد. میگفت گوش بدید تمام متن رو بنویسید
دوستان کسی با روش SG5 کار کرده؟
برای آموزش زبان خوب است یا نه؟![]()
من الان تقریباً تمام انگلیسی رو می فهمم، اما حرف زدنم بده
علتش هم بد بودن اینترنتِ فارسی بوده، همه ی اطلاعاتی که می خوام تو سرچ گوگل فارسی وجود نداره و وبلاگ های بی ربط میاره
امّا همه ی اطلاعات تو سرچ انگلیسی هست
توصیه ی من استفاده از سرچ انگلیسی گوگل به جای فارسیه
Learn English with Google, don't search for farsi results, there is a lot of misinformations and copy pasted articles
Fact: using farsi Google search makes you dumber
Last edited by eatshitanddie; 22-09-2013 at 14:09.
برای تمرین صحبت حتما باید پارتنر داشته باشی حالا چه مجازی و از طریق اسکایپ چه از طریق کلاس رفتن
دوستان یادگیری زبان انگلیسی برای هرکسی تو این زمونه احتیاجه سعی کنید وقتی زبان رو یاد میگیرید به طور قاعدگی و قطعی یاد بگیرید محل یادگیری زبان تو اموزشگاه است نه توی مدرسه و خونه سعی کنید تو اموزشگاهی ثبت نام کنید که زبان American رو درس بدن نه بریتانیایی.
من برای همه ی زبان اموز ها دیکشنری Ox ford رو پیشنهاد میکنم:
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستا ن عزیز به تاپیک مراجعه کنید تا محلی شاد و متنوع برای زبان در ذهن شما به وجود اید این تاپیک توسط اموزشگاه زبان مترجم حمایت میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزشگاه خوب سراغ دارید به منم معرفی کنید
فعلا که همشون کاسب هستن تا آموزشگاه !
اموزشگاه زبان های خارجی مترجم : اصفهان شاهین شهر
اموزش زبان های مختلف دنیا از جمله : انگلیسی - عربی - المانی - فرانسوی - و...
در اموزشگاه زبان های خارجی مترجم :
ادرس : اصفهان - شاهین شهر - مخابرات فرعی 13 شرقی - اموزشگاه مترجم
تلفن : 03125221181
موسس اموزشگاه : ناصر حبیبی فوق لیسانس مترجمی زبان
دوستان من 2 ساله دیگه دیپلم زبانم از اموزشگاه میگیرم و بعد از دیپلم میتونم تدریس کنم حالا به نظر شما بعد از دیپلم برم سراغ تدریس یا تا تافل ادامه بدم؟؟؟
100 % تافل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)