تا جایی که من تو ویدیوهای آیدو دیدم هنوز دست به صفحش نزده بود لامصب عمل میکرد : دی
تا جایی که من تو ویدیوهای آیدو دیدم هنوز دست به صفحش نزده بود لامصب عمل میکرد : دی
دوستان به نظرم ایدو رو بعضی چیزاش به بهترین نحو کار شده و زمانی هم که تولید بشه امکانات و چیزای قدرتمندی برای رقابت داره.........
حالا من گفتم فشاری نه اینکه واقعا باید مشت زد که.
مثلا uiqهای سونی اریکسون اسکرینشون دولایه س که بینشون یه مایعی هست. وقتی روش فشار داده بشه و دو تا سطح به هم برسن عمل میکنه. اگه از بغل نگاه کنین متوجه فرورفتگی میشین.
ولی خازنی اینجوری نیست و فقط احتیاج به لمس دست داره مثل آیفون
آیفون فکر کنم بر اساس گرمای دست کار می کنه ...ولی خازنی اینجوری نیست و فقط احتیاج به لمس دست داره مثل آیفون
نه بر اساس همون الکتریسیته ساکن دست هست.آیفون فکر کنم بر اساس گرمای دست کار می کنه ...
Capacitive screens read touch by interpreting disturbances in a voltage field. A low level electrical current is applied from all four corners of the screen, creating a uniform voltage field. When you put your finger on the screen, you draw from the electrical current, and the touchscreen controller recognizes a touch
یه کلیپ جدید از ایدو ببینید:
خیلی تاچش حساس هست.بعضی از منو هاش هم درحال تکمیله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالله چقدر فعال![]()
حالااین کی قراره بیاد انشالله ؟ تابستون یا پاییز ؟
به میلادی میشه ماه اکتوبر یا نوامبر.
مثل همیشه دیرخوب اینا چرا نمیان 2 ماه قبل از عرضه گوشی رو معرفی کنن به نظر شما این باعث نمیشه از هیجانش کاسته بشه ؟ ایا این سیاست واقعا لازمه ؟ یعنی میخواد از حالا براش بازاریابی کنه ؟ من که هنوز نفهمیدم چرا بین معرفی تا عرضهء گوشیهای تاپ 1 سال وقفه میندازه !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)