تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 35 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

بين پژو پارس elx و اين سمند elx كدوم رو پيشنهاد مي ديد و با اين اختلاف قيمتي كه دارن چه تفاوت هايي دارن؟؟؟!!‌

در مورد سمند elx بيشتر توضيح بديد و تفاوتش با پژو پارس elx

با تشكر

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان

بين پژو پارس elx و اين سمند elx كدوم رو پيشنهاد مي ديد و با اين اختلاف قيمتي كه دارن چه تفاوت هايي دارن؟؟؟!!‌

در مورد سمند elx بيشتر توضيح بديد و تفاوتش با پژو پارس elx

با تشكر
    100% پارس elx
    موتور l4 که قبلا روی زانتیا نصب میشد
    و موتور سورن ef7 هست که آماره خرابی چشم گیری به نسبت پارس elx داره

3. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

100% پارس elx
    سلام دوست عزيز

تو اون تاپيك فرموديد احتمال اينكه پژو پارس elx فروشش باز بشه براي دي ماه كم هست حالا تو مايه هاي مشخصات پژو elx و تو همون قيمت ها چه خودرو ديگه اي هست كه بشه خريداري كرد؟؟؟

با تشكر

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

100% پارس elx
    در ادامه حرف حسین جان بگم که موتور EF7 و L4 از نظر قدرت تقریبا در یک رده هستن ولی متاسفانه موتور EF7 مشکل دار بوده البته در حال حاظر آمار خرابیش تا حد چشمگیری ( در مدل های جدید ) پایین اومده .
    سورن امکانات بسیار عالی داره ، داشبوردش هم جدید و زیبا شده و دو عدد کیسه هوا رو دارا میباشد . سیستم تهویه هوشمند، مالتی پلکس ، صندلی تمام برقی ( پارس مثل سمند ال ایکس فقط خم و راست شدنش برقی هست ) و بقیه موارد هم ( مثل ظاهر و اتاق ) مشخص هستن .
    و البته یادم رفت بگم
    شتاب پارس ELX حدود 9 ثانیست که واقعا توی تست ها هم عالی بوده اما EF7 حدود 13 ثانیست
    Last edited by Pourya-pc; 06-12-2012 at 15:19.

6. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

الان اين سورن ef7 قيمتش حدودا 26 ميليون هست و پژو پارس elx نزديك 32 ميليون اگر باشه حالا من اين سوال برام پيش اومده كه اين اختلاف قيمت به چه دليل هست و چه تفاوت هايي دارن؟؟!!! آخه هيچ گروني به علت نيست

مسئله بعد اينكه من از قيافه سمند خوشم نمياد و پژو پارس يه ابهت ديگه داره حالا مي خوام دوستاني كه اين سورن ef7 رو دارن و داشتن بيان بگن چه مزايا و معايبي داره؟؟؟!!!

با تشكر

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزيز

الان اين سورن ef7 قيمتش حدودا 26 ميليون هست و پژو پارس elx نزديك 32 ميليون اگر باشه حالا من اين سوال برام پيش اومده كه اين اختلاف قيمت به چه دليل هست و چه تفاوت هايي دارن؟؟!!! آخه هيچ گروني به علت نيست

مسئله بعد اينكه من از قيافه سمند خوشم نمياد و پژو پارس يه ابهت ديگه داره حالا مي خوام دوستاني كه اين سورن ef7 رو دارن و داشتن بيان بگن چه مزايا و معايبي داره؟؟؟!!!

با تشكر
    این اختلاف قیمت بخاطر اینه که پارس خیلی وقته تولید نشده و تو دستور تولید ایرانخودرو هم نیست بنابر این تو بازار آزاد قیمتش اینقدر بالاتره ولی سمند هر روز داره تولید می شه و فروش می ره.
    در مورد قیافه هم سلیقه ایه. خیلی ها سلیقه برعکس شما دارن. اما خوب سلیقه شما مهمه.
    امکانات سورن خیلی بیشتر از پارسه. همینطور ایمنی . من خودن با سورن با یه پارس elx تصادف کردم . هیچی حس نکردم. ماشینمم فقط سپرش مقداری خسارت دید اما پارس تا وسط کاپوتش داغون شد. دیگه حرکت نمی کرد. جرثقیل اومد بردش. خودم از تعجب داشتم شاخ در میاوردم.. پلیسی که اومده بود کروکی بکشه گفت. پارسا همشون همنطوری هستن. خیلی تو تصادف افتضاحن. والا حالا دیگه خدا می دونه درست و غلطش چیه.
    من خودم موتور ef7 رو ترجیح می دم.(خود من تقریبا تمام این ماشینا زیر پام بوده) هیچ خرابی و مشکلی با این موتور نداشتم. خیلی نرم و بی صدا هست. خیلی ازش راضیم. لذت خاصی به رانندگی آدم می ده. به نظر من موتور پارس بعد از tu5 قرار می گیره (لذت رانندگی باهاش) البته اینا به معنی بدی پارس نیست. بالاخره هر ماشینی تو ایران خوبی ها و بدی های خودشو داره. باید ببینید شما از ماشین چی می خواید و کدوم ماشین با ملاکهای شما همخونی داره.

9. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

این اختلاف قیمت بخاطر اینه که پارس خیلی وقته تولید نشده و تو دستور تولید ایرانخودرو هم نیست بنابر این تو بازار آزاد قیمتش اینقدر بالاتره ولی سمند هر روز داره تولید می شه و فروش می ره.
    در مورد قیافه هم سلیقه ایه. خیلی ها سلیقه برعکس شما دارن. اما خوب سلیقه شما مهمه.
    امکانات سورن خیلی بیشتر از پارسه. همینطور ایمنی . من خودن با سورن با یه پارس elx تصادف کردم . هیچی حس نکردم. ماشینمم فقط سپرش مقداری خسارت دید اما پارس تا وسط کاپوتش داغون شد. دیگه حرکت نمی کرد. جرثقیل اومد بردش. خودم از تعجب داشتم شاخ در میاوردم.. پلیسی که اومده بود کروکی بکشه گفت. پارسا همشون همنطوری هستن. خیلی تو تصادف افتضاحن. والا حالا دیگه خدا می دونه درست و غلطش چیه.
    من خودم موتور ef7 رو ترجیح می دم.(خود من تقریبا تمام این ماشینا زیر پام بوده) هیچ خرابی و مشکلی با این موتور نداشتم. خیلی نرم و بی صدا هست. خیلی ازش راضیم. لذت خاصی به رانندگی آدم می ده. به نظر من موتور پارس بعد از tu5 قرار می گیره (لذت رانندگی باهاش) البته اینا به معنی بدی پارس نیست. بالاخره هر ماشینی تو ایران خوبی ها و بدی های خودشو داره. باید ببینید شما از ماشین چی می خواید و کدوم ماشین با ملاکهای شما همخونی داره.

سلام دوست عزيز

ممنون بابت راهنمايي خوبتون

آخه مي دونيد من خودم پژو پارس elx مدل 85 داشتم و الكي الكي سال 88 فروختمش 13 ميليون و ازش خيلي راضي بودم و شتاب و سرعت و قدرت فوق العاده اي داشت

الان تو سايت هاي مختلف كه گشتم و تحقيق كردم ديدم كه خودرو سورن ef7 مي گن سر و صدا توش زياده مربوط به در و داشبورد و ... و همين طور نوشته بودن موتورش و گيربكس بعد از يه مدتي داغون مي شه و همين طور نوشتن كه قطعاتش گير نمياد و بايد ماشين يك ماه تو نمايندگي بخوابه و خلاصه اينكه مي گن خيلي آشغاله و مخصوصا عيب موتورش رو زياد گرفتن

لطفا يه توضيحي در مورد اين مسائل بديد و همين طور در مورد امكانات بخصوصي كه داره مثلا پژو پارس elx نوشته كه گرم كن و سرد كن صندلي داره و الا آخر

با تشكر

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درسته یه مقدار مربوط به عدم تولیدش هست ولی اگر که توی لیست فروش بود باز هم از سورن قیمتش بالاتره
    سورن elx با موتور ef7 :
    25630000
    پارس elx :
    27800000

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ممنون بابت راهنمايي خوبتون

آخه مي دونيد من خودم پژو پارس elx مدل 85 داشتم و الكي الكي سال 88 فروختمش 13 ميليون و ازش خيلي راضي بودم و شتاب و سرعت و قدرت فوق العاده اي داشت

الان تو سايت هاي مختلف كه گشتم و تحقيق كردم ديدم كه خودرو سورن ef7 مي گن سر و صدا توش زياده مربوط به در و داشبورد و ... و همين طور نوشته بودن موتورش و گيربكس بعد از يه مدتي داغون مي شه و همين طور نوشتن كه قطعاتش گير نمياد و بايد ماشين يك ماه تو نمايندگي بخوابه و خلاصه اينكه مي گن خيلي آشغاله و مخصوصا عيب موتورش رو زياد گرفتن

لطفا يه توضيحي در مورد اين مسائل بديد و همين طور در مورد امكانات بخصوصي كه داره مثلا پژو پارس elx نوشته كه گرم كن و سرد كن صندلي داره و الا آخر

با تشكر
    کلا یه مدت بخاطر اینکه اجناس موتور رو از نوع هندی مینداختن اینطور بود. و خرابی موتور زیاد. بعدش دیدن دیگه نمی شه این قطعات رو بندازن و قطعه هم نداشتن. تا اینکه بعد یه مدت الان اوضاع بهتر شده. من خودم خیلی رو این موضوع حساس بودم برای همین با یکی از آشناهامون که تو ایران خودرو هستش مشورت کردم . طرف به من گفت الان اکثر قطعات موتور رو آلمانی میاندازن و اصلا از چینی و ایرانی و هندی استفاده نمی کنن. (بعد از ضرر بزرگی که بهشون زده بود) منو برد نشونم داد که تمام قطعات germany بودن (قطعات موتور) مهمترینشون هم واشر سر سیلندر.
    من خودم تو سخت ترین شرایط رانندگی می کنم. و خیلی به ماشین فشار میارم. اما خداروشکر تا حالا هیچ مشکلی با موتور ملی سورن (Ef7 بنزینی) نداشتم. خیلی نرم ، پرشتاب و، کم مصرف و بی صدا هستش. واقعا لذت بخشه. هر دفعه هم بردم نمایندگی (بخاطر چندین بار تصادف شدید که باهاش داشتم) سریع قطعاتش گیر اومده و اصلا منتظر نموندم.
    بله یه موقعی این بحرانی که میگید بود. اما فکر کنم تو یکی از همین فرومهای تخصصی اتوموبیل بود که آمار تولید موتورهای ایران خودرو رو گذاشته بود. بیشترین تولید این اواخر مال ef7 بود.
    سورن هم مثل بقیه ماشینهای ایرانی توش سر و صدا هست. منم پارس ، 405، 206 و ... سوار شدم. مثل تمام اونا سر و صدا داره. ولی اگه بلد باشی چطوری این صداهارو بگیری مشکلی نداره. من همون اول بردم خودم تمام ستونها ، داشبورد و دربها رو صداگیری کردم . الان هیچ صدایی تو ماشین وجود نداره. ولی اگه بخوایید بدین نمایندگی براتون صداگیری کنه هیچ وقت به نتیجه مطلوب نمی رسین. من یه 405 تی یو 5 (SLX) هم دارم که خیلی خیلی کمتر از سورنم بهش فشار آوردم و ازش کار کشیدم ولی از همه جاش صدا در میاد. یکی از فامیلای نزدیکمون پارس گرفته .اونم از همه جاش صدا در میاد. اصولا این قضیه ربطی به ماشین نداره. کلا مونتاژ تو ایران خودرو خیلی بد شده. همشون همینطورین. یکی دو هفته اول خوبه بعد ستونها صدادار می شه بعد دربها بعدشداشبورد بعدش جلوبندی و کمکها و ... اگه بهشون نرسی این اتفاقی هستش که برای تولیدات از سال 89 به بعد یوفته دوست من. خلاصه اینکه اصلا آشغال نیست. تجربه شخصی بنده که تجربه سواری با خیلی از ماشینهای داخلی رو داشتم اینه که این ماشین کاملا من رو راضی کرده. (البته نباید از تولید داخلی انتظار بیجا هم داشته باشید. و من هیچ وقت این ماشین رو با تولیدات وارداتی مقایسه نکردم)
    در مورد امکانات داخلی هم تا اونجا که من میدونم پارس Elx هم فقط تو بعضی تولیدات گرم کن صندلی داشته. البته تو دفترچه یه چیز می نویسن و موقع تحویل یه چیز دیگه تحوی می دن. برای امکانات به سایت خود ایران خودرو مراجعه کنید.
    نمونش رو اینجا براتون میارم:
    پارس elx:
    ترمز ABS و EBD (چهاركاناله)، ترمز جلو ديسكي با سيستم خنك كاري، ترمز عقب ديسكي
    کیسه هوای ایمنی راننده
    فرمان هیدرولیک
    سیستم تهویه دستی
    سیستم صوتی - آنتن اكتيو, بلندگوي عقب
    چراغها چراغ مه شكن جلو و عقب- چراغ نقشه خوان- چراغ عقب دودي- چراغ خطر سوم بالا
    آیینه‌ها آيينه هاي جانبي برقی
    شیشه ها شيشه بالابر برقي درهاي جلو و عقب
    تزئینات تریم بژ
    تجهیزات ایمنی سنسور دنده عقب، سيستم هوشمند، قفل مركزي با ريموت راديويي
    رینگ و لاستیک اسپرت آلومينيومي 15 اينچ سايز 185
    صندلی تنظيم برقي پشتي صندلي جلو
    سایر تجهیزات دماسنج روي داشبورد

سورن ELX:

ترمز ترمز ضد قفل ABS و EBD، ترمز جلو ديسكي،ترمز عقب ديسكي
    کیسه هوای ایمنی راننده و سرنشين
    فرمان هیدرولیک
    سیستم تهویه تنظیم اتوماتيك،دريچه تهويه براي سرنشينان عقب
    سیستم صوتی CD خوان، بلندگوي جلو و عقب ،تيوتر،آنتن اكتيو
    چراغها چراغ مه شكن جلو و عقب،چراغ نقشه خوان،چراغ خطر سوم ،چراغ هاي جلو و عقب ال اي دي،تنظيم زاويه نور چراغ هاي جلو از داخل اتاق
    آیینه‌ها تنظيم آيينه هاي جانبي برقي و راهنما دار،آينه آرايش چراغ دار
    شیشه ها شيشه بالابر برقي درهاي جلو و عقب
    تزئینات محصول 57501 و 57503 (تريم خاكستري) و محصول 57505 و 57506 (تريم بژ) ،قطعات دکوراتيو طرح چوب،زه و دستگيره همرنگ بدنه
    تجهیزات ایمنی ايموبيلايزر،سنسور دنده عقب،سيستم عيب يابي هوشمند ( مولتي پلكس )، قفل مركزي با ريموت راديويي، كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم ارتفاع
    رینگ و لاستیک محصول 57503 و 57506 (رينگ فولادي 15 اينچ)، محصول 57501 و 57505 (رينگ آلومينيومي 15 اينچ)
    صندلی تنظيم برقي صندلي هاي جلو،پر كن گودي كمر،دسترسي به صندوق از داخل اتاق، پشت سري صندلي جلو با قابليت تنظيم ارتفاع و زاويه، پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندلي
    سایر تجهیزات بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق و روي سوييچ،كارت طلايي سه ستاره

همونطور که می بینید خبری از سرد کن و گرم کن صندلی نیست.

در نهایت باید ببینید با کدوم حال می کنید. نظر من اینه که پشت دوتاش بشینید از هرکدوم خوشتون اومد بگیرید. والا تو تولیدات اخیر هیچ فرقی تو کیفیت مونتاژ نیست دوست من. و نسبت به گذشته کیفیتها خیلی خیلی افت کرده

13. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته یه مقدار مربوط به عدم تولیدش هست ولی اگر که توی لیست فروش بود باز هم از سورن قیمتش بالاتره
    سورن elx با موتور ef7 :
    25630000
    پارس elx :
    27800000

اینو خود ایران خودرو گفته بخاطر برند هستش. چون برند سورن بومی هست و برند Elx پژو.

15. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •