فكر كنم مثل xperia هست
در vga 15 فريم و در qvga 30فريم ميگيره
فكر كنم مثل xperia هست
در vga 15 فريم و در qvga 30فريم ميگيره
در مورد باتري اگه با رام a5 تست كني كمتر كه نيست شايد بيشتر هم باشه!
در مورد lcd هم خيليها بزرگ بودن رو به رزولوشن بالا ترجيح ميدن كه كاملا" سليقه اي هستش...
در مورد دوربين هم خودت قضاوت كن...
عكس گرفته شده با امنيا توسط خودم:(پست 563 , 564)
راضيت نميكنه بازم بزارم. ولي رضايت شما براي من مهم نيست. مهم اينه كه يه مشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحرفايي كه شما يه جانبه در زمينه خراب كردن اين گوشي رو زدي كاملا" نقض كنم تا كسانيكه آگاهيت ندارن با اين صحبتهاي شما گمراه نشن دوست عزيز
Last edited by saeidsmxo; 12-07-2009 at 00:26.
به نظرم منظره اي هست كه هر هفته كه ميرم سمنان ميبينم![]()
عكساي من كه هيچ كدوم منظره نيست.كدومشو ميگي تعطيل
دوستان عزیز کی به نتیجه میرسید که کدوم بهتره؟لابد وقتی xperia x9 درست شد تو صفحه 455665 دارید باز بحث میکنید که امینا بهتره یا اکسپریا....![]()
سلام.
والا یکی از دوستان یک چیزی گفت که منو واقعا" به فکر فرو برد.ایشون گفتن :<< مثل اینکه مشکلی داری!!!>> منم یکم فکر کردم دیدم مشکلی ندارم.بعد که یکم دیگه فکر کردم دیدم من که مشکلی ندارم گوشیهارو هم که دارم و هر وقت نیاز باشه ازشون استفاده میکنم دیگه چه لزومی داره بیام اینجا نظر بدم.من فکر میکردم با صحبت و نظر دادن شاید کمکی تو انتخاب به دیگران کرده باشم که میخوان بخرن اما بعد به نتایج دیگه ای رسیدم.
میبینم اینجا هنوز دوستان فکر میکنن که کارخونه های سی پی یو سازی هر عددی دلشون خواست میتونن بزارن واسه سی پی یو بعدش هم یک هرتز بزارن اخرش (یعنی دنیا شهر هرته) (البته هرتز نخونیدا !!!)یا اینکه مثلا" سه میلیون پیکسل از 5 میلیون پیکسل بیشتره و حتی اینو نمیدونن که وقتی خودشون دارن میگن کیفیت ال سی دی امنیا پایین تره (که هست ) وقتی عکس باهاش میندازن باید رو PC چک کنن تا ببینن کیفیتش چطوره نه رو ال سی دی خود گوشی.
یا اینکه هنوز نمیدونن که HD با نزدیک به 750 هزار تومن قیمت هم رده امنیا با 400 هزار تومن قیمت نیست.(قیمت نمیخوام قیمتها رو هم تقریبی نوشتم نیایید این قیمتهارو بکنید پیراهن عثمان گیر بدید که میخواستی تشویش اذهان عمومی کنی!!!!!)
هنوز دوستان میان میگن X1 سنسور جاذبه نداره اما با اختصاص یک کلید برای روتیت کردن صفحه این مشکل هم حل میشه !!!!!!!!!!.فکر میکنن G-sensor فقط برای روتیت کردن صفحه هست!!!!!!!!!!!!
هنوز نمیدونن که این G-Sensor هزار تا کاربرد مهندسی و علمی دیگه داره.
هنوز میان میگن رام امنیا از X1 و Hd پایینتره اما نمیان بگن که 16 گیگ حافظه داخلی داره که با پر بودنش هم مثل کره باز میشه و سرعت گوشی رو نمیگیره اما اگر یک کارت 16 گیگ بندازن رو X1 و HD اگر پر بشه بخوان بازش کنن گوشی خفه میشه و به تر تر میفته (البته احتمالا" نمیدونن که بگن!!!)
و بالاخره دوستان نمیدونن که من اگر چیزی رو تست نکنم و کاملا" مطمئن نشم مثل دیگران که یکبار یک چیزی رو پشت ویترین یک مغازه نزدیک بوده ببینن نمیام نظر کارشناسی بدم.
و ......و.........و............
به همین دلیل الان چند روزی هست میام تاپیکهارو میخونم ولی جواب نمیدم تا فکر کنن قرار داد تبلیغاتم با سامسونگ تموم شده.!!!!
یا علی .شاد و پیروز باشید.
آقا این بچه بازی ها رو جکع کنین دیگه که چی
مثلا توی صفحه 2056 به این نتیجه رسیدید که طبق فلان بنچ مارک اومنیا بهتره ! چه چیزی عوض میشه ؟ مثلا ایکسپریا داران از گوشی شون زده میشن ؟ نه
یا برعکسش ؟ بازم نه
نمیدونم چی بگم آخه بعضی ها هم (خودتون میدونید) این وسط که اصلا با یه پاکت پیسی کار نکردن میان نظر میدن (نگاه کنن اشکال نداره) !@
از مدیران می خوام این جا رو ببندن چون مثله این که کاربر ها این جا نتونن تو پیغام خصوصی از خجالت همدیگه در میان !
به حرف من فکر کنید جوابش رو بدید تو همین جا
سلام.
فکر نمیکنم یک همچین اتفاق بچه گانه ای بیفته.آخه نا سلامتی همه بزرگ شدن حداقل 16 سالشونه.![]()
کسی از شما نخواست سن کاربر ها رو بهشون گوشزد کنی
اگر هم کسی ازتون می خواست اینجا جاش نبود (مقایسه اومنیا و ایکسپریا !)
بیکار نباشید !
Last edited by Bs_panzer; 13-07-2009 at 00:19.
اول که اون این فقط جنبه شوخی داشت.دوم به سوالی که کردید فکر کنید ببینید جوابش ربطی به مقایسه امنیا و اکسپریا داره یا نه.سوم اگر ناراحتید من پستم رو پاک میکنم.
در آخر هم اعتراف میکنم اشتباه کردم هنوز همه بزرگ نشدن که فرق شوخی با جدی رو تشخیص بدن.!!!!
سر کار باشید.!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)