نشونه های IBS هم هیچکدوم هیچ اشاره ای به صداها نمیکنن، یه نکته جالب توی اون سایت در مورد IBS نوشته که گفته هیچ دلیل قاطی وجود نداره که علت IBS رشد بیش از حد باکتری تو روده کوچیک باشه ولی شواهد نادری وجود داره که مواد غذایی پروبیوتیک، میتونن یکم شدت سندرم IBS رو کاهش بدن.
من وقتی نفخ نمیکردم هم شکمم صدا میداد، اتفاقا یبار دکتر رفته بودم، خیلی اون روز شکمم ساکت و آروم و بدون نفخ و ...بود، گوشی گذاشت دور ناف، گفت معلومه صدا میده!! یعنی حتی وقتی نفخ هم نمیکنیم صداها وجود دارند ولی با شدت خیلی کم. اگه خونه گوشی دارید، وقتی شکمتون ساکته امتحان کنید. به همین دلیلاست که میگم مشکل ما هنوز کاملا شناخته شده نیست و نمیشه بگیم IBS هست یا SIBO یا هر چیز دیگه ای... اصلا هیچ جا من که نتونستم مطلبی راجع به صداهای شدید پیدا کنم که علمی باشه، بعضی جاها فقط نوشتن که کاملا طبیعی هستش!
فرضیه من اینه که یه نوع میکروارگانیسم خاصه که رشد بیش از حدش یا اصلا حضورش این مشکلا رو ایجاد میکنه، یا اینکه همون انسداد های مقطعی تو روده کوچیک یا بزرگ میتونه علتش باشه (شاید هم صدمه دین اعصاب گوارش که شما گفتید).
همه چی فعلا شاید و احتمالا و ممکنست
بهتره در درجه اول یه اسمی، چیزی برای بیماری پیدا کنیم، یا مثلا بگیم بیماری ما یه نوع خاص از فلان بیماریه، بعد راجع بهش بحث کنیم.