دوستان من مشکل با تایپ کردن فارسی با صفحه کلید لپ تاپ دارم آیا برچسبی هست که برای 1530 باشه و این برچسبا صدمه که نمیزنن به صفحه کلید؟
دوستان من مشکل با تایپ کردن فارسی با صفحه کلید لپ تاپ دارم آیا برچسبی هست که برای 1530 باشه و این برچسبا صدمه که نمیزنن به صفحه کلید؟
از لحاظ آسیب که خیر چون پرینت لیزری شدند کیبورد ها و با یک چسب فزرتی خراب نمیشن !
اما به نظرم برچسب شفاف بخرید و کلش رو نزنید روش ... یکم وقت و حوصله بزارید و با یک چیزی خود حرف رو برش بدید و یه گوشه کیبورد بچسبونید ... اینطوری نه چسبش اثری باقی میزاره نه بعد مدتی بلند میشه و خیلی هم شیک تره
از لحاظ آسسب که خیر چون پرینت لیزری شدند کیبورد ها و با یک چسب فزرتی خراب نمیشن !
اما به نظرم برچسب شفاف بخرید و کلش رو نزنید روش ... یکم وقت و حوصله بزارید و با یک چیزی خود حرف رو برش بدید و یه گوشه کیبورد بچسبونید ... اینطوری نه چسبش اثری باقی میزاره نه بعد مدتی بلند میشه و خیلی هم شیک تره
سلام دوستان
از دیروز هر فایلی که می خوام با بلوتوث بفرستم این پیغامو میده .
لطفا راهنمایی کنین .
![]()
Last edited by sari-1369; 21-09-2008 at 13:01.
سلام
من ميخوام بين دو لبتاپ dell XPS1530 و Latitude D830 يكي رو انتخاب كنم و ميتونم تا 1800000هزار تومان هزينه كنم
مشخصات مورد نياز:
1- به تازگي در رشته سخت افزار كامپيوتر قبول شدم و به برنامه نويسي PLC كه يك نوع برنامه نويسي براي كنترل تجهيزات صنعتي علاقه دارم ، به همين دليل احتمالا به پورت Serial نياز خواهم داشت .
2- به زيبايي و جزابيت لبتاپ هم اهميت ميدم
3- كيفيت LCD و امكانات مولتي مديا هم برام مهمه
4- به قدرت كارت گرافيك و پردازشگر ، هم براي نرم افزارهاي 3ds max ، autoCAD ، VB.Net و هم بازي هاي سنگين گرافيكي نياز دارم
5- درضمن نميخوام مثل HP 1070 زود گرم كنه و عمرباتريش هم كم باشه
به طور كلي اگه ّFullPort بودن Latitude D830 و زيبايي ظاهري dell XPS1530 رو در نظر نگيريم و با توجه به نيازهاي ذكرشده بالا شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟
HP 1070 دیگه دورانش سر اومده ( از وقتی سری جدیدش اومده بازار)
فقط dell XPS1530 :
داغ نمیشه
باطری توپ
مولتی مدیا که آخرشه
خوراک بازیهای سنگین
Last edited by ALI TT; 20-09-2008 at 23:40.
سلام علی جان
بالاخره گرفتی ؟
راضی هستی که ایشالا ؟
![]()
به به سلام devil جان عزیز ، خوبیسلام علی جان
بالاخره گرفتی ؟
راضی هستی که ایشالا ؟
والا سفارش دادیم بیارن هنوز نیومده .
راستی تو نرم افزار الکل رو نصب کردی ؟
پارتیش چی ، کردی ؟ با چی ؟
مبارک باشه علی جانچه رنگی سفارش دادی
![]()
این نرم افزار الکل چه دردی دوا میکنه؟![]()
قربان شمامبارک باشه علی جان چه رنگی سفارش دادی
این نرم افزار الکل چه دردی دوا میکنه؟
ممنون
قرمز
در مورد الکل : توی یه تایپیک چندتااز دوستان پس از نصب این نرم افزار لپ تاپشون چت کرده !!! بعضی ها مشکلشون سخت افزاری و بعضی نرم افزاری !!!
می خواستم بدونم چه جوریاست ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)