اقا ممنون بعد دو تا عکس چرخش هست یعنی باید 2 بار انالوگو به اون شکل بچرخونم؟نه شما اگه با دسته بازی میکنی میتونی با اون دکمه ی L1 بزنی ! 3تا مشت میشه L1 و 3 تا لگد میشه
اقا ممنون بعد دو تا عکس چرخش هست یعنی باید 2 بار انالوگو به اون شکل بچرخونم؟نه شما اگه با دسته بازی میکنی میتونی با اون دکمه ی L1 بزنی ! 3تا مشت میشه L1 و 3 تا لگد میشه
آره دوست عزیز ! البته اگه منظورتون Ryu هستش نباید کامل بچرخونید ! باید از پایین به سمت جلو حرکت بدین آنالوگ رو ...
البته من فکر میکنم به این که controller settingsات هم چجوری تنظیم باشه بستگی داره که باید طوری تنظیمش بکنید که باهاش راحتید بعدش منظور از سه تا ظربه پا اینه که اون سه تا دکمه ای رو که لگد میزنه رو با هم بزنید![]()
ممنون اونو که خودمم بلدم فقط میتونم یکسره هادوکن معمولی ریو رو بزنمD:آره دوست عزیز ! البته اگه منظورتون Ryu هستش نباید کامل بچرخونید ! باید از پایین به سمت جلو حرکت بدین آنالوگ رو ...
اخه بدشانسیم اینجاست که جوی استیکم مثله مال ایکس باکسه و دکمه های rt و lt ماشه ایه و به عنوان دکمه شناسایی نمیشه...
باید با برنامه Microsoft Windows Live که همراه با خود بازی نسب میشه یه Account Offline بسازی بعد سیو میشه
من رفتم تو تنظيمات كليد ها cotroller1 رو انتخواب كردم همه چي درست شد نيازي به گيم پد 6دكمه نيست.
دوستان کسی هستش که سیو بازی اش رو بذاره برا دانلود که تنظیمات دو نفره اش وجود داشته باشه توش؟ ما هنوز مشکل دو نفره کردنمون پابرجاس
خوب کار که میکنه !!! اما دکمه کم میاری
Saveش کجاس ؟ بگو من میزارم ، البته بعید میدونم اینجوری حل شه
آره ! شدنش که تاحالا با همه زدم !
با کیبورد میری ؟ اگه آری اینجوری بزن راحتتره :
Back
Down Back
Down
Down Right
Right
Back
Down Back
Down
Down Right
Right
( یا به عبارت ساده تر دوبار دستتو بزار رو عقب و به سمت جلو رو کلیدها حرکت بده )
V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)