خیلی ممنون! درست شد! فقط یه چیزه دیگه به جز نرو با چه نرم افزاری میشه ISO رو رایت کرد!؟
چون کلا نرو به کارم نمیاد حجمش زیاده! نمی خوام هر دفعه برای رایت ISO نرو بریزم
خیلی ممنون! درست شد! فقط یه چیزه دیگه به جز نرو با چه نرم افزاری میشه ISO رو رایت کرد!؟
چون کلا نرو به کارم نمیاد حجمش زیاده! نمی خوام هر دفعه برای رایت ISO نرو بریزم
سلام
UltraISO فکر کنم خوب باشه حجمش خوب و سبک
من خیلی وقته از ashampoo burning studio استفاده می کنم.حجم ستاپش 31 مگ بیشتر نیست.خیلی سبک و ساده...همه کار هم می کنه.
اتفاقا من خودمم با Ashampoo کار می کنم ولی یه دفه باهاش iso رایت زدم، سی دی سوخت! واسه همین ازش ناامید شدممن خیلی وقته از ashampoo burning studio استفاده می کنم.حجم ستاپش 31 مگ بیشتر نیست.خیلی سبک و ساده...همه کار هم می کنه.
سلام من میخوام کاسپرسکای نصب کنم بعد از نصد هی ارور میده و بعضی قسمتها رو غیر فعال میکنه البته میدونم نسخه جدیدش واسه ویندوز 7 اومده ولی تا اونجایی که من فهمیدم فقط نسخه Anti-Virus موجود هست اگه دوستان لطف کنن نسخه Internet-Security رو برام بزارن ممنون میشماینم ورژنی که من پیدا کردم : Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.1015 for Windows 7
سلام دوستان من روی سیستم خودم ویندوز سون نصب کردم (7100) ولی IIS روش نصب نمیشه باید چیکار کنم؟
منو راهنمای کنید...
متشکرم...
من سیدی ویندوز همین سایت رو خریدم نسخه آخر.
به نظر من که کرک نشده ... همون نسخه ی قبلیه.
نه تنها فرقی نکرده خیلی هم سرعتش اومده پایین تر.
من ADSL دارم ویندوز رو که Login میکنم میدونید که سمت راست آیکن connect هست روش میزنم هیچ چی نمیاد باید نزدیک سه چهاردقیقه صبر کنم تا بیاد !!!
NetworkSharing رو میخوام باز کنم بازم اینجوریه خیلی طول میکشه.
کسی نمیدونه دست چیه ؟
سلام دوستان
بازم منم با یه مشکل
دوستان من وقتی تو این ویندوز فایل صوتی یا هر فایلی که صدا داره مثل فیلم تو یو تیوب باز می کنم صداش یه جوریه یعنی وسطاش تیک تیک داره. درایور صدا که آنبورد هست رو هم خودش آپدیت کرده.
ممنون
درود بر همه شما! یک سوالی که چند وقته ذهنم رو مشغول کده و هی یادم می ره بیام اینجا بپرسم اینه: ویندوز7 هم مثل ویندوز ویستا خوراکش فضای درایو سی هه؟ یعنی من تو ویستا 30 گیگ هم خالی داشته باشم بازم بعد چند ماه پر می شه تو ویندوز7 هم همین جوریه؟ اگه آره بگید تو ویندوز7 چقدر باید به درایو سی اختصاص بدم که راحت باشم؟ (دیگه خسته شدم از دردسر های درای سی!!!)
خود فولدر ویندوز واسه من 11 گیگ هست(64 بیتی).کل برنامه های مورد استفادمو هم نصب کردم و با همه چی...23 گیگ جا گرفت.فعلا که چند وقتیه همین حدوده و غیر عادی زیاد نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)