تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 33 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما یه زحمت بکش همین تاپیک رو از اول بخون بچه ها توضیح دادن که چجوری میشه از رم های بالای 2گیگ استفاده کرد
    دوست عزیز سوال من رو متوجه نشدی اینطور جواب نده من کل تاپیک رو نگاه کردم مشکل من اینه مموری 8گیگ داخل رم ریدرهم2شده

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوست عزیز سوال من رو متوجه نشدی اینطور جواب نده من کل تاپیک رو نگاه کردم مشکل من اینه مموری 8گیگ داخل رم ریدرهم2شده
    با گوشی یه فرمت بزن رمت رو
    ضمنا اگه رمت خرابه جای سوال تو تاپیک موبایل ال جی نیست
    باید تو تاپیک سخت افزار بپرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه TCG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tafresh

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من KE990 دارم.
    چند روزه مشکل پبدا کرده.
    وقتی آهنگ پخش میکنم یه دفعه خاموش میشه.
    موقع صحبت کرن هم همین مشکلو دارم.
    مشکل از کجاشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اومدم چند تا نکته درباره ای رمهای بالای دو گیگ بگم
    1-رم4گیگ رو باید 2.1گیگ ورم 8گیگ رو6-1 گیگ از طریق مموری پر کرد وداخل گوشی بگذاریم و استفاده کنیم
    2-هیچوقت با گوشی این رمها رو فرمت نکنیم چون به غیر از دو گیگ بقیه فضا مخفی میشند و مموری داخل رم ریدر هم 2گیگ رو نشون می دهد
    3-اگر باگوشی فرمت کردیم فقط با نرم افزار low level format میتونیم دوباره ادرس دهی کنیم و فضای مخفی شده برگردند که البته دیگه گوشی رم رو نمیشناسه و میگه کارت رو وارد کنید
    یه سوال؟میشه کاری کرد بعد از این فرمت دوباره گوشی رم رو بشناسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

آقا من یه گوشی ku990 خریدم چند وقت پیش تا دیروز خوب کار میکرد یه مقدار مشکل شارژ داشتم که سر دو روز خالی میکرد
    حالا سیم کارت همراه اول و رو نمیشناسه با دوتا سیم امتحان کردم کار نمیکنه ولی ایرانسل که انداختم درست کار میکنه هم زنگ می خوره هم مسیج میاد

من چیکار باید بکنم لطفا اگر میشه سریع راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام

آقا من یه گوشی ku990 خریدم چند وقت پیش تا دیروز خوب کار میکرد یه مقدار مشکل شارژ داشتم که سر دو روز خالی میکرد
    حالا سیم کارت همراه اول و رو نمیشناسه با دوتا سیم امتحان کردم کار نمیکنه ولی ایرانسل که انداختم درست کار میکنه هم زنگ می خوره هم مسیج میاد

من چیکار باید بکنم لطفا اگر میشه سریع راهنمایی کنید
    عليكم السلام
    احتمال زياد مشكل از تنظيمات سيم كارتت هست. سيمكارت و گوشي را ببر به يكي از شعبه هاي مخابرات تا تنظيمش كنند.

من دو سوال داشتم: اگر روي اين گوشي مموري 2 گيگ بندازم و پرش كنم مشكلي پيش نمياد؟

اين گوشي فيلهاي PDF حجيم را راحت باز ميكنه؟

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

14

با سلام
    مشکلی برام پیش اومده خواهش میکنم کمک کنید
    من قبلا تم کی لاک و چیزهای دیگه رو روی گوشی نصب کرده بودم بدون هیچ مشکلی اما بخاطر قطع صدای فیلمبرداری بردم کامتل فریمور آپ دیت کنند ورژن10g. مشکلش حل شد وسرعت بالا رفت
    بعد دوباره بک آپ گرفتم و تم وغیره رو نصب کردم منتها موقع تغییر پلیر اشتباه کردم اونجایی که اسم فولدر TOTOرو حذف کردم قبل از تایپ اسم اصلی دستم به Enterخورد و فولدر بدون اسم تایید شد!!!!!!!! دوباره کلیک کردم تا اسمشو تغییر بدم ولی نشد انگار حذف شده باشه
    دیسکانتکت کردم و دوباره کانکت شدم اینبار هیچ فایل و فولدر سیستمی رو نشون نداد بک آپ رو برگردوندم ولی وسط کار اخطار داد
    حالا گوشی سالمه و هر کاری بخوام انجام میده الا اینکه دوباره صدای فیلمبرداریش قطع میشه و اینکه نمیشه روش نرم افزار نصب کرد چون حافظه اصلی گوشی پر شده به خاطر همون بک آپی که ریختم حالا من باید چیکار کنم ریست کردن تنظیمات، حذف کلی اطلاعات رو ی حافظه اصلی که پیغام میده "مجوز ها هم پاک میشوند "یا اینکه ببرم کامتل البته باید قبلش ظاهر گوشی مثل روز اولش بشه تا نفهمند -- شده؟

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

با سلام می خواستم بدونم شارژ این گوشی چطوریاست دوستانی که دارن چند روز به چند روز شارژ میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    جایی روی زمین

پيش فرض

سلام اگه ميشه كمك كنيد وقتي فيلم بر داري ميكنم صداش قطع ميشه چيكار كنم

تشكر فراوان

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

با سلام می خواستم بدونم شارژ این گوشی چطوریاست دوستانی که دارن چند روز به چند روز شارژ میکنید
    بستگی به استفاده شما داره من که گرفتم هر روز شارژ میکردم بعد که بردم نمایندگیش گفتند باتری شما مشکل داره والا تا 30 ساعت شارژ نگه میداره من با این گوشی در حالت فول شارژ 1 ساعت فیلم گرفتم آخرش حافظه کم آوردم .وگرنه هنوز شارژ داشت
    عکس هم بالای 40 تا میتونی بگیری ولی اگه شب باشه یا هوا تاریک و فلاش بزنه چون از نوع زنون هستش هم نور زیادی داره هم مصرفش زیاده که در اون حالت تعداد عکسا محدود میشه
    ضمنا من چون هم آهنگ گوش میدادم هم فیلم تماشا میکردم و هم بازی یک روزه شارژ تموم میکرد

11. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •