دوست عزیز سوال من رو متوجه نشدی اینطور جواب نده من کل تاپیک رو نگاه کردم مشکل من اینه مموری 8گیگ داخل رم ریدرهم2شده
دوست عزیز سوال من رو متوجه نشدی اینطور جواب نده من کل تاپیک رو نگاه کردم مشکل من اینه مموری 8گیگ داخل رم ریدرهم2شده
با گوشی یه فرمت بزن رمت رو
ضمنا اگه رمت خرابه جای سوال تو تاپیک موبایل ال جی نیست
باید تو تاپیک سخت افزار بپرسی![]()
سلام بچه ها.
من KE990 دارم.
چند روزه مشکل پبدا کرده.
وقتی آهنگ پخش میکنم یه دفعه خاموش میشه.
موقع صحبت کرن هم همین مشکلو دارم.
مشکل از کجاشه؟
سلام دوستان
اومدم چند تا نکته درباره ای رمهای بالای دو گیگ بگم
1-رم4گیگ رو باید 2.1گیگ ورم 8گیگ رو6-1 گیگ از طریق مموری پر کرد وداخل گوشی بگذاریم و استفاده کنیم
2-هیچوقت با گوشی این رمها رو فرمت نکنیم چون به غیر از دو گیگ بقیه فضا مخفی میشند و مموری داخل رم ریدر هم 2گیگ رو نشون می دهد
3-اگر باگوشی فرمت کردیم فقط با نرم افزار low level format میتونیم دوباره ادرس دهی کنیم و فضای مخفی شده برگردند که البته دیگه گوشی رم رو نمیشناسه و میگه کارت رو وارد کنید
یه سوال؟میشه کاری کرد بعد از این فرمت دوباره گوشی رم رو بشناسه
سلام
آقا من یه گوشی ku990 خریدم چند وقت پیش تا دیروز خوب کار میکرد یه مقدار مشکل شارژ داشتم که سر دو روز خالی میکرد
حالا سیم کارت همراه اول و رو نمیشناسه با دوتا سیم امتحان کردم کار نمیکنه ولی ایرانسل که انداختم درست کار میکنه هم زنگ می خوره هم مسیج میاد
من چیکار باید بکنم لطفا اگر میشه سریع راهنمایی کنید
عليكم السلام
احتمال زياد مشكل از تنظيمات سيم كارتت هست. سيمكارت و گوشي را ببر به يكي از شعبه هاي مخابرات تا تنظيمش كنند.
من دو سوال داشتم: اگر روي اين گوشي مموري 2 گيگ بندازم و پرش كنم مشكلي پيش نمياد؟
اين گوشي فيلهاي PDF حجيم را راحت باز ميكنه؟
با سلام
مشکلی برام پیش اومده خواهش میکنم کمک کنید
من قبلا تم کی لاک و چیزهای دیگه رو روی گوشی نصب کرده بودم بدون هیچ مشکلی اما بخاطر قطع صدای فیلمبرداری بردم کامتل فریمور آپ دیت کنند ورژن10g. مشکلش حل شد وسرعت بالا رفت
بعد دوباره بک آپ گرفتم و تم وغیره رو نصب کردم منتها موقع تغییر پلیر اشتباه کردم اونجایی که اسم فولدر TOTOرو حذف کردم قبل از تایپ اسم اصلی دستم به Enterخورد و فولدر بدون اسم تایید شد!!!!!!!! دوباره کلیک کردم تا اسمشو تغییر بدم ولی نشد انگار حذف شده باشه
دیسکانتکت کردم و دوباره کانکت شدم اینبار هیچ فایل و فولدر سیستمی رو نشون نداد بک آپ رو برگردوندم ولی وسط کار اخطار داد
حالا گوشی سالمه و هر کاری بخوام انجام میده الا اینکه دوباره صدای فیلمبرداریش قطع میشه و اینکه نمیشه روش نرم افزار نصب کردچون حافظه اصلی گوشی پر شده به خاطر همون بک آپی که ریختم حالا من باید چیکار کنم ریست کردن تنظیمات، حذف کلی اطلاعات رو ی حافظه اصلی که پیغام میده "مجوز ها هم پاک میشوند "یا اینکه ببرم کامتل البته باید قبلش ظاهر گوشی مثل روز اولش بشه تا نفهمند -- شده؟
با سلام می خواستم بدونم شارژ این گوشی چطوریاست دوستانی که دارن چند روز به چند روز شارژ میکنید![]()
سلام اگه ميشه كمك كنيد وقتي فيلم بر داري ميكنم صداش قطع ميشه چيكار كنم
تشكر فراوان
بستگی به استفاده شما داره من که گرفتم هر روز شارژ میکردم بعد که بردم نمایندگیش گفتند باتری شما مشکل داره والا تا 30 ساعت شارژ نگه میداره من با این گوشی در حالت فول شارژ 1 ساعت فیلم گرفتم آخرش حافظه کم آوردم .وگرنه هنوز شارژ داشت
عکس هم بالای 40 تا میتونی بگیری ولی اگه شب باشه یا هوا تاریک و فلاش بزنه چون از نوع زنون هستش هم نور زیادی داره هم مصرفش زیاده که در اون حالت تعداد عکسا محدود میشه
ضمنا من چون هم آهنگ گوش میدادم هم فیلم تماشا میکردم و هم بازی یک روزه شارژ تموم میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)