عزیز راه اول یعنی یوزر جدید رو امتحان کردم جواب نداد
سراغ CD ویندوز هم نمیخوام برم،اینجوری میشم
وگرنه میشستم یه ویندوز نصب میکردم راحت میشدم
یه راه دیگه توروخدااااا
عزیز راه اول یعنی یوزر جدید رو امتحان کردم جواب نداد
سراغ CD ویندوز هم نمیخوام برم،اینجوری میشم
وگرنه میشستم یه ویندوز نصب میکردم راحت میشدم
یه راه دیگه توروخدااااا
یا یه Cd نصب ویندوز بزار ببین موقع انتخاب درایو ویندوز برا نصب اونو میبینی یا نه!!!
فقط هدف Detect شدن تو DOS بود!!! نه نصب ویندوز!!
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
یک فلش Transcend هست که متاسفانه بعد از اتصال به کامپیوتر،ویروسی شده و تمامی اطلاعات آن پاک شده،و برای استفاده نیاز به Format شدن دوباره دارد!میخواستم ببینم راهی بلد هستید که بشه فایلهای از بین رفته را برگرداند و Format هم انجام نداد؟!
با تشکر
یا علی
tank you very very
سلام
من با تموم راه حل ها این کارو کردم اما نشد که نشد![]()
سلام
فلش 32 سيليكون پاور دارم وقتي برنامه مثل فايل exe را ميگذترم آيكون برنامه خراب و فايل ديگر قابل استفاده نيست
همچنين اگر پوشه اي داشته باشم داخلش خرابه و چيزي نيست.
سلام دوست گرامی
من تو فلشم برنامه usb security رو نصب کردم اما حالا هر وقت مخوام فرمت کنم پیام write protectd رو میده چکا رکنم؟در ضمن با سیدی ویندوز،برنامه tolkit،low اینارو من خلاصه نوشتم هر چی کردم فرمت نشد نمیدونم باید چکار کنم دیگه!!!
سلام بچه ها. من یه فلش مموری z-cyber 4گیگی دارم. قیافش خیلی خوشگله دلم نمیاد بذارمش کنار. مشکلش اینه که فرمت نمیشه. خیلی از نرم افزارهایی که گفتین رو امتحان کردم اما جواب نداد. پیشنهادتون چیه؟
درود تو بقیه سیستم ها چطوره؟
اگه میتونی درش رو باز کن ببین ICش چیه؟!سلام بچه ها. من یه فلش مموری z-cyber 4گیگی دارم. قیافش خیلی خوشگله دلم نمیاد بذارمش کنار. مشکلش اینه که فرمت نمیشه. خیلی از نرم افزارهایی که گفتین رو امتحان کردم اما جواب نداد. پیشنهادتون چیه؟
سلام
من یه فلش 8 گیگ دارم که جنسش kingmax هستش .اومدم مزخرفترین برنامه سکیوریتی دنیا یعنی usb security رو و اون نصب کردم و الان هر کاری میکمنم فقط پیام write protected میده بهم چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)