بازم سلام
لطفا هرکی می تونه جواب حداقل یکی از سوالامو بده خیلی لازم دارم ممنون
بازم سلام
لطفا هرکی می تونه جواب حداقل یکی از سوالامو بده خیلی لازم دارم ممنون
دوست عزیز فایلی که گذاشتید قابل دسترس نیست من شدید به این پروژه نیاز دارم اگر میشه لینکشو واسم ایمیل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی نهایت سپاسگذارم
با سلام من برنامه چراغ راهنمایی را می خواهمم
ممنون میشم بهم بدی در ضمن من با چه برنامه می توانم آن را باز کنم در صفحه 1 را دانلود کرده ام ولی نمی دانم با چه برنامه آن را باز کنم
با تشکر ویزه
با سلام
من میخوام 10تا رشته رو داخل حافظه eeprom در atmega32 ذخیره کنم کسی میتونه کمکم کنه چطوری این کارو انجام بدم؟
سلام
من مي خوام صدا رو با فرمت MP3 روي MMC/SD ذخيره كنم. لازمه كيفيت ضبط بالا باشه. روي يه برنامه كار كردم ولي متاسفانه اطلاعاتي كه با اين روش ذخيره ميشن، قابل پخش با كامپيوتر يا دستگاه هاي متداول ديگه نيستن. مي خوام صدا بعد از هر بار فشردن Record تو يه فايل جداگانه با فرمت متداول ذخيره بشه و بعد بشه با يه RAM Reader به كامپيوتر منتقلش كرد. در واقع پخش صدا مورد نظرم نيست، فقط مي خوام سيگنالو با مشخصاتي كه گفتم با كيفيت بالا ضبط كنه. اميدوارم اينجا كسي باشه كه قبلا روي همچين پروژه اي كار كرده باشه.پروژه ي پايان ترممه و وقت زيادي ندارم. واقعا ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين.
سلام !!!! من مدار mp3 PLAYER با توضیحاتش و کد اون به زبان C رو میخوام......لطفا
<<مرسی>>
سلام خسته نباشیدمن این فایل رو دانلود کردم ولی توضیحی برای این مدار توش نبود
من این مدار رو ساختم اما تو برنامه اش مشکل دارم(مدارم از بیرون ورودی نمی گیره
)
لطفا کمکم کنید
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم![]()
پروژه تلفن دیجیتال به زبان اسمبلی و برای میکروکنترلر 8051 نوشته شده است . قرار بود با قرار دادن آی سی HM2007 که قادر به پردازش صوت است تلفن را طوری طراحی کنم که با خواندن نام هر فرد شماره وی گرفته شود ولی متاسفانه آی سی مذبور را پیدا نکردم و پروژه یکی از قابلیت هایش حذف شد .
در حال حاضر این تلفن دوبخش دارد : دفترچه تلفن و شماره گیری مستقیم
هنگامی که مدار روشن شود از شما می پرسد به کدام بخش قصد ورود دارید ؟
شما باید یکی از کلید های ستاره یا مربع را فشار دهید . کلید مربع دفترچه تلفن و کلید ستاره شماره گیری مستقیم می باشد . اگر به بخش دفترچه تلفن وارد شوید هر کدام از کلید ها دارای یک مخاطب است . برای مثال شماره یک شماره خودم است . شماره دو ... توجه : شما فقط از طریق کامپیوتر و تغییر در برنامه نویسی می توانید یک مخاطب را اضافه کنید که قبول دارم یک نقص محسوب می شود و باید قابلیتی مثل ثبت مستقیم هم داشته باشد ولی اگر با زبان اسمبلی کار کرده باشید می توانید متوجه شوید که چقدر چنین کاری مشکل است .
در حالت شماره گیری مستقیم هر کلیدی زده شود همان قدر پالس بر روی LED ظاهر می شود که در واقع خروجی مدار است و می تواند به خط تلفن وصل شود . البته فقط برای نمایش است و ممکن است مدت زمان پالس ها با پالس استاندارد مخابرات یکی نباشد ما 700 میلی ثانیه در نظر گرفتیم .
سخت افزار :
این پروژه شامل LCD 2*16 و یک Keypad به همرا ه یک LED که نشان دهنده تعداد Pulse در خروجی است ، می باشد .
محتوايات پوشه :
فایل هگز – فایل پروتیوس – فایل ASM – عکسی از عملی شده پروژه و مانوئل پروژه + فایل Word
و در آخر هم از کسانی که قصد دارند این پروژه را کامل تر کنند می خواهم بعد از تغییرات بهینه در آن ، برای ما ارسال کنند تا نام آنها نیز در سازندگان این پروژه ثبت شود و در اختیار عموم قرار گیرد ( به این کار می گویند کد باز کردن یک برنامه یا Open Source شدن می گویند ) .
حجم فایل: 1.7MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:techno-electro
باسلام
کسی میدونه با stk200 میشه at mega8 رو پروگرام کرد یا نمی شه![]()
سلام در سایت دهنو کیت می تونید دانلود کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)