تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 43 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 424

نام تاپيک: ◄◄ پروژه های عملی با میكرو كنترلر AVR ( به زبان C , اسمبلی) ◄ فهرست در پست اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازم سلام
    لطفا هرکی می تونه جواب حداقل یکی از سوالامو بده خیلی لازم دارم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض ساخت mp3 player

آیا فکر می کنید که میشه با avr یک Mp3 player ارزان درست کرد من این کار را با یک ATmega 8L انجام داده ام کامپایلر برنامه Bascom 1.11.8.7 full است آهنگ ها هم از روی یک MMC خوانده شده و در خرو جی هم از هیچ گونهIC استفاده نشده

این مدار در ورودی اطلاعات از یک Multi Media Card استفاده می کند سپس پس از پردازش آن توسط PWM آن را پخش می کند

من در این پروژه از هیچ گونه فایل LIB بیسکام استفاده نشده است کیفیت پخش آهگ ها Mono 8bit 21kbit Per Seconde 22.050khz
    است و باید از یک گوشی ترجیحا استریو استفاده شود

http://royal.parsaspace.com/P30world/AVR%20Projects/wave%20player%20with%20pwm.zip

به نقل از iranled

دوست عزیز فایلی که گذاشتید قابل دسترس نیست من شدید به این پروژه نیاز دارم اگر میشه لینکشو واسم ایمیل کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بی نهایت سپاسگذارم

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

12

با سلام من برنامه چراغ راهنمایی را می خواهمم
    ممنون میشم بهم بدی در ضمن من با چه برنامه می توانم آن را باز کنم در صفحه 1 را دانلود کرده ام ولی نمی دانم با چه برنامه آن را باز کنم
    با تشکر ویزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm_315's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من میخوام 10تا رشته رو داخل حافظه eeprom در atmega32 ذخیره کنم کسی میتونه کمکم کنه چطوری این کارو انجام بدم؟

داره خودمونی میشه *Shima*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

من مي خوام صدا رو با فرمت MP3 روي MMC/SD ذخيره كنم. لازمه كيفيت ضبط بالا باشه. روي يه برنامه كار كردم ولي متاسفانه اطلاعاتي كه با اين روش ذخيره ميشن، قابل پخش با كامپيوتر يا دستگاه هاي متداول ديگه نيستن. مي خوام صدا بعد از هر بار فشردن Record تو يه فايل جداگانه با فرمت متداول ذخيره بشه و بعد بشه با يه RAM Reader به كامپيوتر منتقلش كرد. در واقع پخش صدا مورد نظرم نيست، فقط مي خوام سيگنالو با مشخصاتي كه گفتم با كيفيت بالا ضبط كنه. اميدوارم اينجا كسي باشه كه قبلا روي همچين پروژه اي كار كرده باشه.پروژه ي پايان ترممه و وقت زيادي ندارم. واقعا ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه madadnoki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !!!! من مدار mp3 PLAYER با توضیحاتش و کد اون به زبان C رو میخوام......لطفا
    <<مرسی>>

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

9

سلام . مدار اسيلوسكوپ با ميكروكنترلر AVR یک پروژه ی بسیار جالب از سری مدارات AVR هست که قصد داریم به معرفی اون بپردازیم .

فایل های پروتئوس + هگز + PCB درون یک فایل زیپ برای دانلود قرار داده شده اند . همچنین توضیحات این پروژه و شیوه ی کار مدار + فرکانس کاری هم درون یک فایل قرار دارند .

اسکرین شات هایی از این پروژه

PassWord : p30world

دانلود :

سلام خسته نباشید من این فایل رو دانلود کردم ولی توضیحی برای این مدار توش نبودمن این مدار رو ساختم اما تو برنامه اش مشکل دارم(مدارم از بیرون ورودی نمی گیره)
    لطفا کمکم کنید
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

11 پروژه تلفن دیجیتال با میکروکنترلر 8051

پروژه تلفن دیجیتال به زبان اسمبلی و برای میکروکنترلر 8051 نوشته شده است . قرار بود با قرار دادن آی سی HM2007 که قادر به پردازش صوت است تلفن را طوری طراحی کنم که با خواندن نام هر فرد شماره وی گرفته شود ولی متاسفانه آی سی مذبور را پیدا نکردم و پروژه یکی از قابلیت هایش حذف شد .

در حال حاضر این تلفن دوبخش دارد : دفترچه تلفن و شماره گیری مستقیم
    هنگامی که مدار روشن شود از شما می پرسد به کدام بخش قصد ورود دارید ؟
    شما باید یکی از کلید های ستاره یا مربع را فشار دهید . کلید مربع دفترچه تلفن و کلید ستاره شماره گیری مستقیم می باشد . اگر به بخش دفترچه تلفن وارد شوید هر کدام از کلید ها دارای یک مخاطب است . برای مثال شماره یک شماره خودم است . شماره دو ... توجه : شما فقط از طریق کامپیوتر و تغییر در برنامه نویسی می توانید یک مخاطب را اضافه کنید که قبول دارم یک نقص محسوب می شود و باید قابلیتی مثل ثبت مستقیم هم داشته باشد ولی اگر با زبان اسمبلی کار کرده باشید می توانید متوجه شوید که چقدر چنین کاری مشکل است .

در حالت شماره گیری مستقیم هر کلیدی زده شود همان قدر پالس بر روی LED ظاهر می شود که در واقع خروجی مدار است و می تواند به خط تلفن وصل شود . البته فقط برای نمایش است و ممکن است مدت زمان پالس ها با پالس استاندارد مخابرات یکی نباشد ما 700 میلی ثانیه در نظر گرفتیم .

سخت افزار :
    این پروژه شامل LCD 2*16 و یک Keypad به همرا ه یک LED که نشان دهنده تعداد Pulse در خروجی است ، می باشد .

محتوايات پوشه :

فایل هگز – فایل پروتیوس – فایل ASM – عکسی از عملی شده پروژه و مانوئل پروژه + فایل Word

و در آخر هم از کسانی که قصد دارند این پروژه را کامل تر کنند می خواهم بعد از تغییرات بهینه در آن ، برای ما ارسال کنند تا نام آنها نیز در سازندگان این پروژه ثبت شود و در اختیار عموم قرار گیرد ( به این کار می گویند کد باز کردن یک برنامه یا Open Source شدن می گویند ) .

حجم فایل: 1.7MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:techno-electro

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

باسلام
    کسی میدونه با stk200 میشه at mega8 رو پروگرام کرد یا نمی شه

در آغاز فعالیت mmojtabaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان يه برنامه مي خواستم كه حد بالا و پايين دما رو گرفته و اگه از حد بالا بيشتر شد خنك كننده و اگه از حد پايين كمتر شد گرم كننده روشن بشه خواهش مي كنم كمكم كنين.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اينم ميلمه اگه ميتونين لطفا كمك كنين
    سلام در سایت دهنو کیت می تونید دانلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •