تا جايي كه ميدونم سنسورش CCD نيست . از سنسور CMOS استفاده كردن و سنسورش دقيقا با مال پيكسون يكيه.
تا جايي كه ميدونم سنسورش CCD نيست . از سنسور CMOS استفاده كردن و سنسورش دقيقا با مال پيكسون يكيه.
من فکر میکردم لنز 8800 ccd باشه که مثل اینکه نیست ... ممنون..
یک سوال دیگه .. جاوا هم اپدیت میشه یا فقط گوشی های سیمبین اپدیت میشن؟
هیچ کدوم CCD نیستند !!!!
با سلام .دوست من تو پست قبلی گفتم 390تومن این گوشی رو خریده حالا میگه تو خود دفترچه و سایت سامسونگ زده کیفیت اون2560000رنگ هستش با هم شرط بستیم... میشه بیشتر در این مورد اطلاعات یا سایتی چیزی بدین .اصلا من صفحه رو نگاه میکنم خیلی شفاف میشه مگه این صفحه 256 تا باشه
منظورتون 256000 هزار رنگ کیفیت ال سی دی؟ !!!! بهش میگفتی اخه کجای اون صفحه به 256000 میخوره یک نگاه بندازه به سایتها م لازم نیس نگاه کنه .. هیچ سایتی 256000 هزار رنگ نزده و همه سایتها نوشتن 16 میلیون رنگ ... مگه دوستتون تقلبی خریده باشه!
منم تا جایی که قیمت دارم هنوز 450 هستش! شما گفتین 390
تعجب کردم ..
البته یک سوال
برای اون دفترچه فارسی داشته؟ یا دفترچش انگلیسی بوده ؟ چون الان یک سایت ایرانی دیدم نوشته 256000 رنگ!!!
اینم سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pulp_152; 15-05-2009 at 01:26.
ولی فکر نمیکنم 256000 رنگ باشه مگه این جدیدا که تو بازار داره عرضه میشه ... تو دفترچه من که هیچی ننوشته . اصلا فارسی نیست انگلیسیشم در مورد رنگش توضیح نداده ...
سایتهای معتبر همه زدن 16 میلیون رنگ
البته سایت سامسونگ که خودشم نمیدونه چی تولید کرده... البته متخصصین داخل ایرانش! ببینید
سیستم عامل OS
تا صبح باید خندید!!!!!
Last edited by pulp_152; 15-05-2009 at 01:19.
رو پک گوشی بغل مشخصات اصلی که مثلا زده دایویکس ... نوشته 16m 2.8 inch ... مال صفحه ال سی دیه ... اونجا رو بخونین
در ضمن معتبر ترین سایت هم همین جاست .. تمام اطلاعات طبق گفته دارندگان و معتبرتین سایتها نوشته شده ...
از ابتدا همین تاپیکو بخونید ...
سایت خارجی هم میتونی به
مراجعه کنید
شما هم چقدر روی یک موضوع کاملا مشخص بحث میکنید!! این گوشی 100% ؛ 16 میلیون هستش
انجام دادم شد ... ممنون .. بلوتوث رو هم میشه رو مموری ریخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)