تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 29 اولاول ... 1723242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 282

نام تاپيک: مشاوره خرید Acer Aspire One

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان . منم تقریبآ دو هفته پیش یدونه از این "11.6 هاش رو از پایتخت خریدم . دو مدل بود یکی رم 1 و هارد 160 و یه مدل رم 2 و هارد 250 . هر دوشون cpu atom 1.33 GHZ داشتن . از شانس ما کل پایتخت رو زیررو کردیم ولی از مدل رم 2 و هارد 250 فقط رنگ قرمزش بود . منم چون اصلآ با قرمز حال نمی کنم همون مدل رم 1 و هارد 160 رو با قیمت 415 بدون گارانتی گرفتم . اون یکی قیمتش 450 بود . البته یه مغازه بود که میگفت یه نوع داره که CPU CELERON داره و کارت گرافیک 128 و بلوتوث با قیمت 500 ولی اونم قرمز بود . شانس رو میبینی !!!

البته من فعلآ خیلی باهاش کار نکردم ولی در کل بد نیست اما بدرد کارای سبک می خوره و انتظار سرعت بالا و اجرای بازی ازش نمیشه داشت . نمی دونم چرا فکر می کنم LCD ایش چشمام رو اذیت می کنه شاید عادت ندارم و با گذشت زمان بهش عادت کنم . بنظرم انعکاس تصویر توش زیاده بعضی وقت ها مثل آیینه خودمو توش میبینم .

یه سوال داشتم . می خواستم بیبنم رمش رو عوض بکنم یا خیلی فرقی نمیکنه رم 1 با 2 تو NETBOOK ها ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوال داشتم . می خواستم بیبنم رمش رو عوض بکنم یا خیلی فرقی نمیکنه رم 1 با 2 تو NETBOOK ها ؟
    مباركه
    حتما رم رو به 2 ارتقا بده خيلي تو كارايي و سزعت اجراي برنامه ها تاثير ميذاره

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من الان می خواهم باتری 9 سل برای نت بوکم بگیرم قیمتش الان چند شده؟
    چقدر کار می کنه؟
    نت بوک من از همون 8.9 اینچی ها هست
    زود خراب نمی شه؟ (من الان 3 سل دارم اولش 2 ساعت کار می کرد بعد از چند ماه شده 1ساعتو 15 دقیقه )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باتري 9 سل براي Aspire One تقريبا كم پيدا ميشه و بايد به سازگار سفارش بديد براتون وارد كنند
    در ضمن شكل و ظاهر Netbook رو بهم ميريزه
    اينطوري ميشه :

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

ارزون ترين قيمت اين مدل چيه و مشخصاتش چيه؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

چه پكيج هايي داره اين مدل ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چون بحث اوایل تاپیک با الان فرق میکنه لطفا بگید.الان این نت بوک ایسر وضعیتش چطوریه؟مدل جدیدش اومده؟کانفیگش رو بگید.قیمتش هم حتما بگید با کانفیگ های مختلف.
    همچنین بگید ایا در یک مدل تولید شده؟مثلا هارد های مختلف و رم های مختلف...
    لطفا قیمت هرکدوم رو بگید.
    این نت بوک واسه خودش کیف جدا هم داره یا باید بخریم؟کیفش چه اندازه ای هست؟لطفا یه عکس ازش بزارید.اگه هم نداره کیف واسه این اندازه هست و قیمتش چقدره؟
    روش حتما از اول ویندوز نصبه دیگه؟
    چه رنگ هایی داره؟
    در کل نت بوک تا 400 تومن این از همه مناسب تره؟

خوب حالا که یکم بیشتر مطالعه کردم متوجه این مدل هم شدم
    Acer Aspire ONE 751
    اولا من نمیتونم بیام تهران ویکی باید بخره و واسم بفرسته!حدود قیمتش چقدره؟
    پس بگید این مدل جایی نوشته شده اسمش؟یعنی از کجا بفهمم همین مدله؟چه رنگ هایی داره؟باطری چند سل داره؟بدون روشن کردن هم میشه تشخیص داد که رم2و هار250 هست؟

این سازگار دفتر فروش رسمی نداره که مطمین یکی رو بفرستم خرید کنه/؟جایی مطمین سراغ دارید ادرس بدید واسه این مدل؟
    Last edited by ™Symbian; 15-01-2010 at 14:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

از این دست نت بوک ها دل هم داره که همین مشخصات رو داره و صفحه مونیتورش 10 اینچی هست قیمتش هم 400 تومنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من متاسفانه متوجه شدم که همه کاربرانی که زیر این تاپیک پست دادند اصلا نیم دونند که فرق LapTop و Netbook چیه !

بعضی ها گفتند که این لپ تاپ به درد نمی خوره چوت dvd drive نداره ؟!؟!؟!؟!؟

من باید بگم که این دو کاربرد و مشتری های خاص خودش رو داره !

در کل دنیا Netbook به وسیله یا ابزاری گفته میشه که حمل آسان و سبک وزن است. این سری دستگاه ها از فیچر و قدرت عملکرد پایینی برخوردارند و بیشتر برای چک کردن ایمیل , باز کردن فایل های آفیس و کارهای تجاری و مسافرتی مورد استفاده قرار میگیرند. این دسته از ابزارها dvd drive ندارند و برای سبک تر شدن چنین آپشنی رو ندارند و به جای اون همه امکانات اتصالی مثل wi-fi و bt و lan و ... رو دارند. همچنین تمامی netbook ها با صفحه نمایش 10 اینچ و قیمت 399$ در کل جهان به فروش می رسند. ولی اگر چیزی بهش اضافه کنید قیمت بالا تر میره.
    بعد توی ایران هم برای این گرونه که قاچاق و ... داره تا بیاد اینجا. و اینکه این دستگاه ها برای ما گارانتی نداره , مغازه دار داشت براتون خالی می بست بگید که زیاد نبند. این ها اصلا گارانتی اصلی ندارند. خود شرکت که قاچاق می کنه براش گارانتی میزاره ! یا بهتر بگیم وارد کننده ها.
    همچنین در نظر بگیرید که صرفا برای کارهای سبک و کم پروسس هستش و گرنه اسمش رو netbook نمی گزاشتند.
    پس به این نتیجه می رسیم که اجرای بازی روی این سیستم خنده داره !!!

اگر قصد بازی و کارای سنگین رو دارید می تونید لپ تاپ با cpu های 3 هسته ای و رم و گرافیک DDR3 خریداری کنید.

کلا دوستان لپ تاپ یه چیزی هست و netbook یه چیز دیگه. پس اگر پول ندارید برید لپ تاپ بخرید این رو نگیرید کارای لپ تاپ روش انام بدید. چون عین می مونه یکی پول نداره خونه بخره و محتاج یه سقف برای زندگی بره ماشین بخره

موفق باشید

11. این کاربر از tarhebartar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه n340's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

دوستان مدل جدیدتر نیومده گرافیکش بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •