تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 82 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 750 gb گرفتم ولی وصل کردم به کامپیوتر فقط698 گیگ موجود بود.دلیش چی هست؟
    نمیشه کاری کرد آخه 50 گیگ کم نیستش
    سلام

هاردتون مشكلي ندارد .

هر 8 بیت = یک بایت
    هر 1024 بایت = یک کیلوبایت
    هر 1024 کیلوبایت = یک مگابایت
    هر 1024 مگابایت = یک گیگابایت
    هر 1024 گیگابایت = یک ترابایت ،
    ولي سازندگان به دلايلي از اون 24 ميگذرند و 1024 رو برابر با 1000 ميدونند در نتيجه هارد 750 گيگ در واقع 750.000.000.000 بايت هست و اگر شما این را سه بار تقسیم بر 1024 بکنید تقریبا برابر با 698.49193096160888671875 گیگ هست .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

با سلام به دوستان
    هارد یک ترا WD از نوع پاسپورتی با رابط USB 3 گرفتم اما هر کاری می کنم به عنوان USB3 شناسایی نمی کنه. لطفا کمک کنید. دارم دیونه میشم هر کاری هم به ذهنم می رسه کردم. از عوض کردن ویندوز گرفته تا انواع فضولی ها تو بایاس و اپدیت همه چیز.
    در ضمن مادر برد من GA-880 USB3 از شرکت گیگا هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان
    هارد یک ترا WD از نوع پاسپورتی با رابط USB 3 گرفتم اما هر کاری می کنم به عنوان USB3 شناسایی نمی کنه. لطفا کمک کنید. دارم دیونه میشم هر کاری هم به ذهنم می رسه کردم. از عوض کردن ویندوز گرفته تا انواع فضولی ها تو بایاس و اپدیت همه چیز.
    سلام
    شما هم ويندوز عوض كردين و هم بايوس رو دستكاري كرديد ولي چيزي درباره نصب درايور usb3 نگفتيد !!! آيا درايور usb3 رو نصب كرديد ؟؟
    اگر درايور usb3 رو نصب كرديد پيشنهادم اينه كه تست سرعت بگيريد ، مثلا فايلي رو كپي و پيست كنيد براي usb2 سرعت read معمولا بيشتر از 20 يا 25 نميشه .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

ممنون که جواب دادین
    هم درایور رو نصب کردم هم تست سرعت هم گرفتم . یه فلش usb3 هم دارم که اونو شناسایی میکنه اما هارد رو شناسایی نمی کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که جواب دادین
    هم درایور رو نصب کردم هم تست سرعت هم گرفتم . یه فلش usb3 هم دارم که اونو شناسایی میکنه اما هارد رو شناسایی نمی کنه
    سلام

اگر با وجود تست در سیستم دیگر و حتی با پورت usb2 این مشکل پابرجاست لطفاً دو کار زیر رو انجام دهید .

1. پس از متصل نمودن هارد دیسک device manager رو اجرا کنید و سپس بررسی کنید آیا هارد اکسترنال شما دیده میشود و آیا علامت زرد رنگ وجود ندارد ؟؟
    مثلا در عکس زیر هارد سیگیت گوفلکس من در device manager بخوبی شناخته شده .

2. پس از اجرای روش بالا اگر مشکلی نبود لطفاً دستور DISKMGMT.MSC رو در run اجرا کنید تا برنامه دیسک منجمنت رو مشاهده کنید . بررسی کنید وضعیت پارتیشن چطوری هست . در حالت عادی باید یک پارتیشن به فرمت NTFS رو مشاهده کنید .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من یک هارد 3.5 اینچی وسترن اکسترنال داشتم که بدبختانه ورودی usb اون دچار قطعی شده. پس در نتیجه جلد هاردو باز کردم و پایه ی جدا شده رو لحیم کردم ولی جواب نمی ده. (شماره 3)
    اکنون اون قطعه ی مبدل (شماره 2) رو که به هارد وصل می شد (شماره 1) رو جدا کردم و می خوام اگه بشه از این هارد و داده های درونش به عنوان یک هارد درونی (اینترنال) بهره ببرم. و همان گونه که می بینید (شماره 1) کابل ساتا و برق رو بهش وصل کردم

هارد رو (Dynamic Disk0) در واقع شناخته ولی همون طور که می بینید در این عکس ولی نمی تونم به داده هاش دسترسی داشته باشه و جزو درایوهام نمیاد

راهی وجود نداره من بتونم فرمت رو از usb به ساتا تبدیل کنم و به عنوان یک هارد جانبی درونی (اینترنال) از هارد و داده های درونش بهره ببرم؟

با سپاس
    Last edited by pashangparsi6; 03-03-2012 at 13:45.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

سلام

اگر با وجود تست در سیستم دیگر و حتی با پورت usb2 این مشکل پابرجاست لطفاً دو کار زیر رو انجام دهید .

1. پس از متصل نمودن هارد دیسک device manager رو اجرا کنید و سپس بررسی کنید آیا هارد اکسترنال شما دیده میشود و آیا علامت زرد رنگ وجود ندارد ؟؟
    مثلا در عکس زیر هارد سیگیت گوفلکس من در device manager بخوبی شناخته شده .

2. پس از اجرای روش بالا اگر مشکلی نبود لطفاً دستور DISKMGMT.MSC رو در run اجرا کنید تا برنامه دیسک منجمنت رو مشاهده کنید . بررسی کنید وضعیت پارتیشن چطوری هست . در حالت عادی باید یک پارتیشن به فرمت NTFS رو مشاهده کنید .
    با سلام ببخشید دیر جواب میدم اما مشکل در usb2 وجود ندارد و پارتیشن هارد قابل شناسایی است. مشکل ذکر شده فقط در usb3 می باشد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود

دوستان من یک هارد 3.5 اینچی وسترن اکسترنال داشتم که بدبختانه ورودی usb اون دچار قطعی شده. پس در نتیجه جلد هاردو باز کردم و پایه ی جدا شده رو لحیم کردم ولی جواب نمی ده. (شماره 3)
    اکنون اون قطعه ی مبدل (شماره 2) رو که به هارد وصل می شد (شماره 1) رو جدا کردم و می خوام اگه بشه از این هارد و داده های درونش به عنوان یک هارد درونی (اینترنال) بهره ببرم. و همان گونه که می بینید (شماره 1) کابل ساتا و برق رو بهش وصل کردم

هارد رو (Dynamic Disk0) در واقع شناخته ولی همون طور که می بینید در این عکس ولی نمی تونم به داده هاش دسترسی داشته باشه و جزو درایوهام نمیاد

راهی وجود نداره من بتونم فرمت رو از usb به ساتا تبدیل کنم و به عنوان یک هارد جانبی درونی (اینترنال) از هارد و داده های درونش بهره ببرم؟

با سپاس
    لطفا در تاپيكي كه زديد ادامه دهيد .

داره خودمونی میشه amin3k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

با سلام به دوستان
    سلام
    منم دقیقا همین مشکلو دارم
    روی لپتاپ اچ پی.
    یه هارد ADATA دارم که usb3 با اون کار میکنه ولی روی هارد WD My passport usb3 کار نمیکنه.
    دوستان تورو خدا کمک کنین من هم دارم دیوونه میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

سلام
    منم دقیقا همین مشکلو دارم
    روی لپتاپ اچ پی.
    یه هارد ADATA دارم که usb3 با اون کار میکنه ولی روی هارد WD My passport usb3 کار نمیکنه.
    دوستان تورو خدا کمک کنین من هم دارم دیوونه میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آقا شما که هر دو تا هاردت usb3 هست یه لطف کن
    این کابل های هارد ها رو با هم عوض کن شاید مشکل از کابل باشه ما رو هم نجات بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •