با توجه به گفته هاي دوستان و ويوتي داران در سايت هاي ديگر، من هم چنين برداشتي دارم....
ولي تابحال ال-جي انقدر گوشي هاشو انقدر متفاوت نميزد![]()
با توجه به گفته هاي دوستان و ويوتي داران در سايت هاي ديگر، من هم چنين برداشتي دارم....
ولي تابحال ال-جي انقدر گوشي هاشو انقدر متفاوت نميزد![]()
پس 100% مشكل بي كيفيتي وحشتناك پلير گوشي من در هدفون از خرابيه احتمالا كابل رابط هدفونه
یکی جواب بده !لا اقل یک فارسی ساز بذارید
سلام almqti
گوشي شما باطريش احتمالا خراب شده واسه من اگر زياد معمولي باهاش كار كنم كه به تم هم كاري نداره 4 روز شارژ داره
عزيزان كسي ميدونه كجا خدمات نرم افزاري واسه ويوتي داره مثل نصب تم و نرم افزار و آپگريدفريم وير ورفع ايراد صفحه كليد فارسي
مهران جان من گوشيمو دو هفته است خريدم، درضمن من از بچه هايي كه kc910 دارند هم پرسيدند و گفتند گوشي آنها نيز بيش ار دوروز شارژ نگه نميداره، نميدونم چگونه شما 4 روز شارژ نگه ميداريد، احتمالا مصرف زيادي ار گوشيتون نميكنيد؛
من روزانه 15-30 تا عكس ميگيرم و 70تا پيامك ميزنمو 40 تا پيامك به دستم ميرسه و حداقل روزي 30-50 مگ بلوتوث ميزنمو و ميگيرم... البته حدود 10-15 دقيقه هم صحبت ميكنم و كلا اينجوري بگم كه دائم الاستفاده است؛
حالا نميدونم شما چگونه استفاده ميكنيد كه 4روز شارژ داريد.............
ممنون از اينكه جواب داديد![]()
Last edited by almgti_79; 30-04-2009 at 20:20.
عزيزم من تابحال فارسي ساز ويوتي را جايي نديدم، ولي تازه نرم افزارهاي نصب theme را دان كردم، چشم، دوسه روز به من فرصت دهيد ببينم آنچه خواستيد را ميتونم انجام بدم...........![]()
دوست عزیز گوشیتو از کجا گرفتی؟
من هر کاریش کنم بیشتر از دو روز شارژ نگه نمی داره.
همانطور که قبلا گفتم هر ویوتی یه سری ویژگی هایی رو داره که اونو نسبت به باقی ویوتی ها منحصر به فرد می کنه.
آقا باطری گوشیت رو نمی فروشی؟![]()
Last edited by yashgin128; 01-05-2009 at 18:12.
احتمالا مهران جان خيلي كم از گوشيشون استفاده ميكنند... ايشون اولين كسي هستند كه گفتند چهار روز گوشيشون شارژ نگه ميداره!!! رنيور كه يك ساعت مدت مكالمه اش از ويوتي بيشتره (در حالت نرمال)، دو روز بيشتر شارژ نگه نميداره!!!![]()
مرسی داداشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)