تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 43 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 423

نام تاپيک: تاپيك جامع مربوط به اتش سوزي محصولات ايران خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پژو 405 آتش گرفت...
    نوجوان 14 ساله پس از بروز حادثه به کما رفت
    خراسان جنوبي - مورخ پنج‌شنبه 1389/08/13 شماره انتشار 17691

يک دستگاه خودرو پژو 405 به رانندگي نوجوان 14 ساله در بلوار سيمان قاين از مسير منحرف شد و بعد از واژگوني آتش گرفت.فرمانده انتظامي قاينات گفت: ساعت 17:30، 11 آبان ماه زنگ فوريت هاي پليسي 110 اين فرماندهي به صدا درآمد و شخصي از واژگوني يک دستگاه خودرو 405 در بلوار سيمان اين شهرستان خبر داد. سرهنگ «ناصر احمدي» افزود: در پي اعلام اين خبر، ماموران کلانتري 11 طالقاني و پليس راهور به محل اعزام شدند و دريافتند که اين خودرو به رانندگي يک نوجوان پسر 14 ساله به علت سرعت غيرمجاز و ناتواني در کنترل وسيله نقليه منحرف شده و آتش گرفته است.به گزارش معاونت اجتماعي اين فرماندهي، وي ادامه داد: کارکنان اورژانس، راننده خودرو را به مراکز درماني منتقل کردند اما اين نوجوان به علت شدت حادثه در کماست.

2. این کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض راننده پژو پارس زنده زنده در آتش سوخت

راننده پژو پارس زنده زنده در آتش سوخت
    15 آبان 1389 ساعت 8:10
    یک دستگاه خودرو سواری پژو پارس بامداد امروز شنبه در ساعت 8:10 صبح با یک دستگاه کامیون برخورد كرد و سرنشین آن در میان شعله‌های آتش زنده سوخت.
    بر اساس این گزارش، مأموران انتظامي اورژانس همزمان در ساعت 8:25 دقیقه بامداد امروز به محل حادثه در كيلومتر 70 جاده داراب بندرعباس اعزام شدند.
    به گفته آقاي دهستاني يكي از شاهدان لحظه اي پس از برخورد خودرو از ناحيه موتور شروع به دود كردن كرد در حالي كه راننده تلاش مي كرد از خودرو خارج شود متاسفانه دربها قفل شده بود و در همان لحظه كه خود را به دربهاي عقب كشاند ديگر كاري از ما هم ساخته نبود بطوري كه آتش از صندوق عقب بيرون مي زد و اين حادثه در حالي اتفاق افتاد كه راننده هيچ آسيبي از تصادف نديده بود ... آتش‌نشانان که در عرض 20 دقیقه بدليل مسافت به محل حادثه رسیده بودند بلافاصله با کشیدن یک رشته لوله آبدهی و خاموش کننده دستی اقدام به مهار و خاموش کردن آتش‌سوزی کردند و جنازه کاملاً سوخته هموطنمان را با استفاده از ابزار نجات از داخل خودرو خارج و تحویل عوامل انتظامی دادند...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سوختن 5 سرنشین پژو در غرب ایران
    در محور سقز- بوكان 5 سرنشين پژو در آتش سوختند
    پایگاه خبری عصر ایران , 15 آبان 1389 ساعت 13:13
    تین نیوز: حوالی ساعت 20 شب گذشته در یك حادثه دلخراش رانندگی كه در كیلومتر 18 محور اصلی سقز- بوكان روی داد، پنج سرنشین خودرو پژو پارس بعد از تصادف و آتش گرفتن خودرو در میان شعله های آتش سوختند...
    محمدرضا قهرمانی علت این حادثه را تخطی از سرعت مطمئنه توسط سواری پژو و انحراف به چپ آن اعلام كرد. مدیرعامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سقز هم گفت: پس از تماس فردی با آتش نشانی و اعلام این تصادف بلافاصله نیروهای امدادی و اطفا حریق با بهره گیری از 5 دستگاه خودروی آتش نشانی به محل حادثه اعزام و اقدام به مهار آتش و خارج كردن اجساد سوخته شده از داخل سواری پژو كردند.
    امجد عبداللهی افزود: این تصادف باعث به وجود آمدن ترافیك در دو طرف جاده شد و به مدت 4 ساعت هزاران خودرو در ترافیك ده كیلومتری گرفتار شدند.

مدیرعامل آتش نشانی و خدمات ایمنی سقز ضمن تقدیر از آتش نشانی و اورژانس 115 بوكان كه برای كمك به محل تصادف آمده بودند، گفت: پس از ساعت ها تلاش با استفاده از بكسل خودروهای تصادفی از سطح جاده خارج و راه باز شد.
    وی گفت: در حین كمك رسانی یكی از آتش نشانان به نام هیمن ابراهیمی از ناحیه دست و پا دچار شكستگی و برای مداوا به اتاق عمل بیمارستان امام خمینی سقز انتقال داده شد.

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

خودرو پژو پارس پس از واژ گونی آتش گرفت

یک دستگاه خودرو پژو پارس که در جاده باغرود به سمت شهر در حرکت بود از جاده خارج شده و پس از واژگونی آتش گرفت .
    ستاد فرماندهی آتش نشانی پس از اعلام این خبر تیم نجات و حریق ایستگاه 5 را به محل اعزام کرد . خوشبختانه به 2 سرنشین این خودرو آسیب جدی وارد نشده بود و آتش خودرو نیز توسط آتش نشانان خاموش شد . در این حادثه خودرو مذکور حدود 70 درصد آسیب دید .

(نوشته شده در تاریخ : 15 آبان - 1389)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آتش گرفتن یک دستگاه سمند
    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
    در روز چهارشنبه حوالی ساعت 9 شب یک دستگاه سمند در شهرستان بابلسر به دلایل نامشخص آتش گرفت. خوشبختانه راننده این سمند موفق به فرار از خودرو شد. در این حادثه به کسی آسیبی نرسید اما به خودرو سمند خسارات جدی وارد شد. لازم به ذکر است که با توجه به ابعاد حادثه و شعله های سهمگین آتش باک بنزین این خودرو آسیبی ندید و انفجاری رخ نداد هر چند که قسمت عقب خودرو کاملاً سوخته بود.
    با داخل شدن دو تن از مأموران آتش نشانی به صحنه وقوع حادثه این قضیه به خیر و خوشی تمام شد (البته برای صاحب خودرو تازه شروع دردسر و بدبختیه). بنده سعی کردم از این حادثه فیلم برداری بکنم که در پایین لینک دانلود فیلم های مربوط به حادثه رو گذاشتم. دوستان اگر تمایل دارند می تونن این فیلم ها رو که در قالب یک فایل فشرده شده (samand.rar) است را دانلود کنند.
    تا جایی که من دیدم قسمت جلوی خودرو تقریباً سالم بود که این درصد احتمال آتش سوزی به دلیل نقص سیستم سوخترسانی رو تقریباً صفر می کنه. این امر در حالی است که اتاق این خودرو کاملاً از بین رفته و تنها چیزی که از اتاق خودرو به جا موند فقط اسکلت صندلی ها بود.
    البته الان نظر دادن در مورد سانحه زوده. اما نکاتی که من از این سانحه برداشت کردم رو به اختصار خدمت دوستان عرض می کنم:
    1- اولین نکته که یک امتیاز مثبت برای ایران خودرو هستش اینه که با توجه به ابعاد سانحه خودرو منفجر نشد و در طول نیم ساعت معطلی برای رسیدن مأموران آتش نشانی سمند نگون بخت فقط سوخت.
    2- بحث ایمنی برای ما ایرانیان مبحثی مسخره است چون همانطور که در فیلم مشخصه مردم فقط نظاره گر ماجرا بودند. نه در خودروها و نه در منازل اطراف این سمند بخت برگشته کسی حتی یک کپسول اطفاع حریق نداشت. اگر در همان لحظات اولیه در داخل خودرو سمند و یا حتی در داخل خودروهایی که رانندگانشان شاهد ماجرا بودند یک کپسول اطفاع حریق بود خسارات این حادثه کمتر می شد.
    3- همانطور که در بالا اشاره کردم علاوه بر این که اقدامات پیشگیرانه برای ما بدون معناست، از اقدامات حفاظتی هم کوتاهی می کنیم. بعضی از خودروهای عبوری بدون توجه به خطر حریق در فاصله چند متری (شاید دو متری) سمند مذبور می ایستادند و مراسم چهارشنبه سوری را از نزدیک ملاحظه می کردند که درصورت انفجار باک بنزین خودرو سمند خودروهای اطراف هم طعمه حریق می شدند.
    4- نکته جالب و مسخره ایی که برای لحظاتی لبخند را به لبان مردم متحیر هدیه کرد سوراخ بودن شیلنگ آب آتش نشانی بود! ابعاد این سوراخ به حدی بود که نصف آب روی ماشین آتش نشانی می ریخت و نصف باقی مانده روی سمند بدبخت! البته مأموران زیرک آتش نشانی برای این مشکل راه حلی پیدا کردند و همانطور که در فیلم هم مشخصه یکی از مأموران وظیفه مهار سوراخ با دست خود را داشت (پتروس فداکار) و مأمور دیگر وظیفه مهار آتش را داشت.
    در پایان امیدوارم که دیگر شاهد این گونه ماجراها نباشیم البته رشادت مأموران آتش نشانی هم جای تحسین داره، زیرا با توجه نقص شیلنگ آب آتش نشانی باز هم موفق به مهار آتش شدند.
    در زیر هم فایل فشرده شده فیلم قرار داره. این فایل شامل 4 فیلم از لحظات اولیه ماجرا تا مهار آتش هستش. فیلم ها با فرمت MP4 هستند. البته به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن سانحه دوربین مناسب همراهم نبود و با دوربین موبایل از این سانحه فیلم برداری کردم بخاطر همین کیفیت فیلم ها زیاد خوب نیست.
    شب و روز همه دوستان به خیر. درضمن اگه سوالی بود در خدمتم.
    فیلم را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.

6. 3 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خودروي سمند آتش گرفت
    يك خودروي سمند در حال حركت موجب آتش‌سوزي و تصادف آن با يك دستگاه خودروي پيكان شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، اين حادثه صبح امروز در خيابان استقلال تهرانپارس رخ داد و ماموران ايستگاه 307 سازمان آتش‌نشاني شهرداري تهران به محل حادثه اعزام شدند.
    ماموران هنگامي كه به محل رسيدند، خودرو سمند كاملا شعله‌ور بود و خودروي پيكان نيز در معرض آتش‌سوزي بود.آتش‌نشانان با كشيدن دو رشته لوله آب پر فشار اقدام به اطفاي حريق كردند.
    در اين حادثه هيچ فردي آسيبي نديد...

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آتش گرفتن یک دستگاه سمند
    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
    در روز چهارشنبه حوالی ساعت 9 شب یک دستگاه سمند در شهرستان بابلسر به دلایل نامشخص آتش گرفت. خوشبختانه راننده این سمند موفق به فرار از خودرو شد. در این حادثه به کسی آسیبی نرسید اما به خودرو سمند خسارات جدی وارد شد. لازم به ذکر است که با توجه به ابعاد حادثه و شعله های سهمگین آتش باک بنزین این خودرو آسیبی ندید و انفجاری رخ نداد هر چند که قسمت عقب خودرو کاملاً سوخته بود.
    با داخل شدن دو تن از مأموران آتش نشانی به صحنه وقوع حادثه این قضیه به خیر و خوشی تمام شد (البته برای صاحب خودرو تازه شروع دردسر و بدبختیه). بنده سعی کردم از این حادثه فیلم برداری بکنم که در پایین لینک دانلود فیلم های مربوط به حادثه رو گذاشتم. دوستان اگر تمایل دارند می تونن این فیلم ها رو که در قالب یک فایل فشرده شده (samand.rar) است را دانلود کنند.
    تا جایی که من دیدم قسمت جلوی خودرو تقریباً سالم بود که این درصد احتمال آتش سوزی به دلیل نقص سیستم سوخترسانی رو تقریباً صفر می کنه. این امر در حالی است که اتاق این خودرو کاملاً از بین رفته و تنها چیزی که از اتاق خودرو به جا موند فقط اسکلت صندلی ها بود.
    البته الان نظر دادن در مورد سانحه زوده. اما نکاتی که من از این سانحه برداشت کردم رو به اختصار خدمت دوستان عرض می کنم:
    1- اولین نکته که یک امتیاز مثبت برای ایران خودرو هستش اینه که با توجه به ابعاد سانحه خودرو منفجر نشد و در طول نیم ساعت معطلی برای رسیدن مأموران آتش نشانی سمند نگون بخت فقط سوخت.
    2- بحث ایمنی برای ما ایرانیان مبحثی مسخره است چون همانطور که در فیلم مشخصه مردم فقط نظاره گر ماجرا بودند. نه در خودروها و نه در منازل اطراف این سمند بخت برگشته کسی حتی یک کپسول اطفاع حریق نداشت. اگر در همان لحظات اولیه در داخل خودرو سمند و یا حتی در داخل خودروهایی که رانندگانشان شاهد ماجرا بودند یک کپسول اطفاع حریق بود خسارات این حادثه کمتر می شد.
    3- همانطور که در بالا اشاره کردم علاوه بر این که اقدامات پیشگیرانه برای ما بدون معناست، از اقدامات حفاظتی هم کوتاهی می کنیم. بعضی از خودروهای عبوری بدون توجه به خطر حریق در فاصله چند متری (شاید دو متری) سمند مذبور می ایستادند و مراسم چهارشنبه سوری را از نزدیک ملاحظه می کردند که درصورت انفجار باک بنزین خودرو سمند خودروهای اطراف هم طعمه حریق می شدند.
    4- نکته جالب و مسخره ایی که برای لحظاتی لبخند را به لبان مردم متحیر هدیه کرد سوراخ بودن شیلنگ آب آتش نشانی بود! ابعاد این سوراخ به حدی بود که نصف آب روی ماشین آتش نشانی می ریخت و نصف باقی مانده روی سمند بدبخت! البته مأموران زیرک آتش نشانی برای این مشکل راه حلی پیدا کردند و همانطور که در فیلم هم مشخصه یکی از مأموران وظیفه مهار سوراخ با دست خود را داشت (پتروس فداکار) و مأمور دیگر وظیفه مهار آتش را داشت.
    در پایان امیدوارم که دیگر شاهد این گونه ماجراها نباشیم البته رشادت مأموران آتش نشانی هم جای تحسین داره، زیرا با توجه نقص شیلنگ آب آتش نشانی باز هم موفق به مهار آتش شدند.
    در زیر هم فایل فشرده شده فیلم قرار داره. این فایل شامل 4 فیلم از لحظات اولیه ماجرا تا مهار آتش هستش. فیلم ها با فرمت MP4 هستند. البته به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن سانحه دوربین مناسب همراهم نبود و با دوربین موبایل از این سانحه فیلم برداری کردم بخاطر همین کیفیت فیلم ها زیاد خوب نیست.
    شب و روز همه دوستان به خیر. درضمن اگه سوالی بود در خدمتم.
    فیلم را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
    فایل پاک شده

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باز هم پژو 405 آتش گرفت؛ این بار در ساری
    ۱۹ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۷:۲۴
    مرجع : خبرگزاری شبکه خبر
    تین نیوز: یك دستگاه خودروی پژو 405 در ساری به علت نقص فنی آتش گرفت.
    پس از گذشت ماه ها از تعطیلی بازار داغ خبرهای آتش گرفتن خودروهای پژو 405 ، آتش گرفتن یک دستگاه دیگر به علت نقص فنی این بار خبر ساز شده است.
    به گفته رئیس عملیات آتش نشانی ساری، این خودرو صبح چهار شنبه در میدان امام خمینی این شهر بر اثر نقص فنی دچار آتش سوزی شد.
    محمودی افزوده است: با حضور به موقع ماموران آتش نشانی، آتش مهار شد و به کسی آسیبی نرسید.

10. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خودرو پژو 206 در آتش سوخت
    بيله سوار ، اردبيل - حادثه در بيله سوار مغان موجب مصدوميت دو نفر شد.
    تاريخ انتشار: 1389/08/22 - 11:30

به گزارش خبرنگار ايرنا در اين حادثه كه در اثر برخورد يك دستگاه تاكسي شهري با يك دستگاه پژو 206 در ورودي شهر بيله سوار رخ داد سواري 206 طعمه حريق شد.
    شدت حريق به حدي بود كه ماموران آتش نشاني با استفاده از كپسول گاز و ساير امكانات نتوانستند آتش را مهار كنند.
    در اين آتش سوزي خودرو پژو 206 به كلي در آتش سوخت.
    دو نفر از مصدومين اين حادثه به مراكز درماني بيله سوار مغان اعزام شدند.
    530/594/7118

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30071487

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آتش سوزی (پژو )به روایت تصویر

منتشر شده در یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ ساعت ۱۱:۲۶:۲۱

این طوری هاست که گاهی ادم تا مرز مرگ پیش می رود. یا نه ، تا حد مرگ می ترسد و زبانش بند می اید…
    چهار و نیم صبح امروز از دود بیدار شدم. چه کسی فکر می کرد پژو رو به روی ساختمان آن هم کنار لوله گاز اتش گرفته باشد. از پنجره به شعله های بلند اتش نگاه می کردم. زبانم بند امده بود. می لرزیدم. فقط تکرار می کردم :” اتیش!” سرم را گرفته بودم توی دست هایم و به مامان نگاه می کردم که از این اتاق به ان اتاق می دوید و بیدارمان می کرد که فرار کنیم بیرون و بابا می لرزید و به من می گفت :” حرف نزن!” نمی دانم چرا وقت حوادث بابا از من توقع دارد صدایم در نیاید. ماشین پق صدا می داد و شعله هایش بلند تر می شد. تمام اهل ساختمان ریخته بودند توی کوچه. خانه های اطراف ماشین که خبردار شده بودند، با زیر شلواری و چادر رنگی دویده بودند سر کوچه از ترس انفجار و شکسته شدن شیشه ها. ما… ما چهار تای مغز نخودی، دویدیم پشت بام. می لرزیدیم و به پق پق ماشین گوش می دادیم. بومب های خفه ای که شعله را زیاد و زیاد تر می کرد. با شلوارک و شال پریده بودم پشت بام. فکر می کردم الان هاست که خانه برود روی هوا، یا نه، موج انفجار بگیردمان. به لوله گاز فکر می کردم. فکر کردم راستی راستی وقتش رسیده اشهدم را بخوانم. می لرزیدم. جرئت نداشتم بروم لبه ی پشت بام. دعاهای مامان مرا به وحشت می انداخت ” خدایا بهمون رحم کن!” دلم می خواست ما هم به جای پشت بام می دویدیم کوچه. سنگ های دیوار کنار ماشین اب می شد و ما هر لحظه منتظر موج انفجار بودیم. بابا با اتش نشانی دعوایش شد. که یک ماشین دارد منفجر می شود و کسی جرئت ندارد خاموشش کند. لحظه های صبح وحشتناک بودند. بعد اتش نشانی امد. مگر خاموش می شد این ماشین لعنتی؟! چهار تایی می لرزیدیم و به ماشین نگاه می کردیم. کسی از اهالی کوچه جرئت نزدیک شدن به ساختمان و ماشین را نداشت.
    امروز صبح ، صبح عیجیبی بود. ادم به معجزه بودن بعضی ها ایمان می اورد. می بیند چقدر کسانی مثل اتش نشان های فرشته اند. وقتی کسی جرئت نگاه کردن به ماشین را ندارد و هر لحظه منتظر منفجر شدن است، انسان های اهریمنی ای هستند، که نه به فرار فکر می کند، نه از ترس می لرزند، می ایستند و سد محکمی می شوند در مقابل تو و ” ترسیدن”. فرشته نجات می شوند. نمی دانید چقدر چقدر ارامش بود دیدن اتش نشان ها. نمی دانید چقدر طول کشید ماشین خاموش شود.
    بعد، صاحب ماشین، سلانه سلانه از سر کوچه پیدایش شد. عین خیالش هم نبود. شاید هم بود و به روی خودش نمی اورد. نه زن و بچه اش امده بودند توی کوچه نه پدر پیرش. بسیجی محله مان است. فرمانده بسیج است. همه کاره ی محل. لوله نصب می کند، اب گرم کن و لباس شویی درست می کند. نیمه های شعبان تمام محل را تزیین می کند. ریش می گذارد این هوا و یک پدر پیر دارد که مثل سگ های کثیف می ماند. هر وقت نگاهم می کند متلک های زشت بارم می کند. وقتی زیادی تیپ می زنم یاد اوری می کند :” اینو چه تیپی زده!” پیدایش نبود امروز صبح. معلوم نیست کدام گوری رفته بود…
    ماشین جزغاله شده جلوی ساختمان است. شبیه فیلم هاست. تا به حال اتش سوزی ندیده بودم. ترسش را تجربه نکرده بودم . این همه خودم را نزدیک به مرگ حس نکرده بودم. تمام مدتی که روی پشت بام بودیم زن پیر همسایه مان می امد در نظرم که بلند بلند می گفت :” یا حسین!” یاد این که شوهر و همسرش توی اتش سوخته بودند.
    خب، این یک راز است، که دیشب توی گوش خدا گفتم، هر وقت دلش خواست من راضی ام که بمیرم، اما نه با جزغاله شدن…http://1.newnews.ir/?p=1922

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

واقعا ایرانخودرو چه طوری جواب مردم رو میده؟ماشینی که نزدیک21میلیون قیمت داره،باید همین طوری جلوی چشم صاحبش اتش بگیره؟متاسفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •