یه شرکت ایرانی هست که در رابطه با تبلیغات گوگل کمکتون میکنه و یک واسطه فکر کنم میشه از این چیزا
سرچ کن .
یه شرکت ایرانی هست که در رابطه با تبلیغات گوگل کمکتون میکنه و یک واسطه فکر کنم میشه از این چیزا
سرچ کن .
سلام دوستان
از کی میتونم درخواست کنم یک فروشپاه برام بسازه با قیمت ارزون؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
سلام دوستان
از کی میتونم درخواست بکنک یک فروشگاه ساده برام بسازه با قیمت ارزون؟
سلام
من تمام پست ها رو خوندم اما باز به نتیجه نرسیدم
من یک فروشگاه ساز با بیشترین امکانات و امنیت می خوام.
هزینه هم تا سقف 1میلیون هم مشکلی ندارم
کسی از شما دوستان سراغ داره؟
شما چه فروشگاه سازی رو پیشنهاد می کنید؟
اگه با ASP.NET باشه بهتر. آخه یه دیتابیس sqlserver دیگه هم دارم که می خوام اون رو با دیتابیس فروشگاه مرتبط کنم.
خودم هم Asp.net بلدم تقریبا. در کل با asp.net راحتر هستم.
راسی می خوام بشه توش یه کوچولو تغییر هم داد. یعنی خودشون تغییر بدن. (پولش رو هم میدماااااااا)
پیشاپیش مرسی![]()
سلام صمصام
من کد نمونه به زبانهای مختف از جمله PHP برای سیستم پرداخت بانک ملت را می خواستم.می تونید برام گیر بیاری.دستت درد نکند.اصلا برای بانک ملت هست ؟![]()
سلام :
من راهنمايي مي خوام راجع به چگونگي فروش اينترنتي محصولات .مرسي
سلام
از صفحه اول تاپیک شروع کن به خوندن مطالب![]()
سلام استادان عزیز
بنده با کامرس oscommerce 2 یک مشکل اساسی دارم. فروشگاه دوزبانه است و اساس قیمت ها بر اساس دلار میباشد. ولی سیستم به هر دلیلی 1.6 دلار را به 20000 ریال و 1.5 دلار را به 10000 ریال تبدیل میکند. یعنی تمام رقم های زیر 1000 تومان را گرد میکند که بسیار مشکل ساز شده. از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی کنند.
ممنون،
مسعود
سلام
در انجمن سیستم مدیریت محتوا بیان کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر//![]()
سلام اقا خواهشا یه فروشگاه ساز رایگان فارسی بدون دردسر بزارید تا ما دانلود کنیم استفادش رو ببیریم و بجونتون دعا کنیم
اره منم نياز دارم هاست خريدم ولي فلآ ميخام فروشگاه ساز مجاني روش نصب كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)