اون که دیگه ELX میشه . پرشیا تیپ بندی نداره حداقل تا الان که نداشته شاید جدیدا ایران خوردرو خواسته دوباره استعدادهاشو نشون بده .
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
اون که دیگه ELX میشه . پرشیا تیپ بندی نداره حداقل تا الان که نداشته شاید جدیدا ایران خوردرو خواسته دوباره استعدادهاشو نشون بده .
همش شایعه و بازار داغی هست ، موتور زانتیا نیست فقط سرسیلندر زانتیاس
سر سيلندر زانتياهم نيست چون 16 سوپاپه ميگن مثل زانتياست
نه بابا هست
چون داخل دعوتنامه ما نوشته پارس سفارشی کلاس5 درضمن elx نیست.
میگن پرشیا سفارشی موتور 1800 زانتیا روش هست و یکی از موفق ترین ماشین ها هم هست..
اطلاع دیگری ندارم..همش شایعه و بازار داغی هست ، موتور زانتیا نیست فقط سرسیلندر زانتیاسپارس elx موتورش موتور زانتیاست.سر سيلندر زانتياهم نيست چون 16 سوپاپه ميگن مثل زانتياست
ولی نه موتور زانتیا های 2000. موتوری که روی زانتیا های سری اول (1800) سوار بود الان روی پارس elx استفاده میشه. قدرت موتورش 110 اسب هست. و 16 سوپاپ.
اونی که سر سیلندرش عوض شده، روا هست. که همون موتور پیکان هست ولی سر سیلندر آلومینیومی.
![]()
آخه تو كار آموزي اوساه گفت ماهم هرچي گفتيم باور نكرد منم گفتم شايد من اشتباه كنم
اطلاعات خوبی دستگیرم شد
با سلام به همگی
من یه نظر سنجی میخواستم در رابطه با عنوان تایپیکم ...
این قضیه خیلی حیاتی هستش و جواب درسته شما خیلی بهم کمک میکنه.....
و همونطور که از عنوان تایپیک معلومه میخوام بدونم خرید پژو 405 مدل 85 بهتره یا پژو پرشیا مدل 82
فقط خواهشن در صورت اینکه اطلاع دارید جواب بدید و اگه میشه با دلیل عنوان کنید و از جواب هایی که علاقه ای هستش خود داری کنید....
ممنون میشم در نظر خواهی هم شرکت کنید.....
خوب تا ماشینو نبینیم که نمیتونیم نظر بدیم
مخصوصا ماشین کارکرد
باید خیلی حواستو جمع کنی تا سرت کلاه نزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)