میگم این بازی کی میاد آخر ما نفهمیدیم
میگم این بازی کی میاد آخر ما نفهمیدیم
شما مگه دموش رو بازي كرديد كه اين حرف هارو ميزنيد ؟!
قرار بود اون موقع منتشر بشه ولي يه سري مشكلات مثل اينكه داشت مثلا پرش كاراكتر مصنوعي بود به خاطر همين بازي تأخير خورده فعلا تا اشكالاتش برطرف بشه
الان بازی های معروف ترین شرکت ها هم تاخیر میخوره.............مگه mafia 2 نبود ؟ یا maxpayne 3 ? تا حالا چند بار تاخیر خوردند
از نظر من میتونن پرش ها رو مثل پرش دوم Devil May Cry 4 درست کنن.یعنی برای دابل جامپ زیر پای کاراکتر یک سطح کوچیک جادویی ایجاد بشه.این طوری مصنوعی بودنش برطرف میشه.اما به غیر از همین مساله ی کوچیک، انیمیشن های بازی واقعا خوب کار شده.مثلا جاهایی که از یک سطح آویزونه و میخواد بالا بره خیلی قشنگ و طبیعی با دو دستش خودشو طی چند حرکت میکشه بالا.
من که به شخصه خیلی به این بازی امید دارم.
سلام به همه ی دوستان عزیز
این خبر دیروز در وبلاگ رسمی بازی گذاشته شد:
"بازی گرشاسپ روز شنبه، ۱۶ مرداد برای هموطنان خارج از کشور قابل تهیه خواهد بود، علاقمندان می توانند با رجوع به سایت اصلی بازی گرشاسپ،نسخه این بازی را خریداری و سپس دانلود نمایند، تاریخ ارائه محصول در فروشگاههای خارج از ایران نیز به زودی اعلام می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تاریخ دقیق عرضه در ایران، این شرکت همچنان منتظر تصمیمات و تعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای با شبکه های پخش داخلی در این خصوص می باشد، امیدواریم که هرچه سریعتر تاریخ انتشار بازی گرشاسپ در داخل کشور نیز مشخص گردد."
به این ترتیب می تونیم امیدوار باشیم که این بازی به زودی تو ایران هم به فروش برسه و به نظر من بهتره همه سعی کنیم بازی را به صورت اورجینال بخریم تا با حمایت از تیم سازنده، اونا را در ساخت بازی های کامل تر و بهتر تشویق کنیم.
Last edited by fouladiali; 20-07-2010 at 23:22.
ضایعه این بیچاره ها هم بد جور لای منگنه هستند که هنوز تاریخ انتشار توی ایران مشخص نشده![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
نسخه های قابل اجرای موبایل از تریلر گرشاسپ و همچنین نسخه قابل اجرا روی PSP در قسمت دانلود سایت قرار گرفته است. برای دریافت این فایل ها به لینک زیر مراجعه کنید...
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریپ شدش اومد بیرون خبرم کنید!×!
الان با لنگه دمپایی میدوئن دنبالم!×!
بله، اون طوری که اعلام کردن بازی آماده شده؛ فقط مشکل اصلی پیدا کردن شرکتیه که بازی را تکثیر و برای فروش در سراسر کشور آماده کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)