جدیدترین دایرکت ایکس رو احتمالا لازم داری ! این پیغام مربوط به کمبود یکی از اجزای دایرکت ایکس میشه !
جدیدترین دایرکت ایکس رو احتمالا لازم داری ! این پیغام مربوط به کمبود یکی از اجزای دایرکت ایکس میشه !
یه چیز واقع جالب . این ویدیو رو ببینین . این هم همین مشکل مارو داشت
بعد جالبتر اینکه میره توی بازی مثل gta یا fuel پایین صفحه میزنه براش که برای منوی ویندوز لایو home رو بزنید. که افلاین یا انلاین رو انتخاب کنین. اما مال من اینا اصلا نمیاد فقط وقتی رو منو میرم میزنه که باید sign in کنین تا بتونی سیو کنی. که sign in هم که می کنی می گه product key که 25 کارکتر هست رو بزن. خیلی جالبه دقیقا همون مشکل fuel رو داره که کرک رو عوض می کردی درست می شد. کسی هست که با کرک درست بیاد بازی براش؟ اگه میشه برای ما هم اپلود کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی جدیدترین نسخه را ریختم و مشکلم حل شد .
بچه ها یافتمممممممممممم. مشکل رو حل کردم.
1-create profile رو بزنید.
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید![]()
سلام
کاملا با شما موافقم و این بازی واقعا محشره و من توصیه می کنم به همه دوستان تا بازی رو تهیه کنند. راستی دوست من به جنگل های مالزی بهتره صحرای زیبای مراکش و طبیعت فوق العاده کرواسی رو هم اضافه کنید.
دوستان ببخشید اینجا این سوالو میپرسم ،
کسی نمیدونه چرا بازی های جدید همه باید از طریق Games for Windows - LIVE سیو بشن ؟
واقن چه نکته مهمی رو شما فهمیدیبهت تبریک میگم به خاطر این هوشت
![]()
هوش سرشار و داشتیاخه خیلیا این مشکل رو داشتن
![]()
این افت فریم بی معنی چیه تو منو بازی حال آدم رو میگیره ؟!
من تو بازی مشکل ندارم تو بدترین شرایط با بالاترین حد گرافیک دارم 90 فریم میگیرم ولی تو منو بازی جون آدم بالا میاد تا یه گزینه رو انتخاب کنی !
کارت گرافیک من ATI 4890 هست سی پی یو هم Q6600 و 4 گیگ رم تو بازی عالیه ولی تو منو حال آدم رو میگیره
کسی این مشکل رو داره ؟
راستی گرافیک ماشین ها از Shift کمتره ولی در کل اونجور که بچه ها 360 باز چند ماه پیش میگفتن توپه و بی رقیبه و ... کلی دل مارو آب انداختن ببینیم این چیه که گرافیکش از Shift بهتره دیدیم نه بابا این خبرا نیست ولی خدایش نرمی بازی و گیم پلی بازی فوقالعاده هست![]()
shift که از نظر گرافیک پیش grid سوسکه پس یعنی dirt 2 گرافیکش کمتراز grid هستش طبق نوشته danial_4139
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)